Unimog Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Romania Pics Site-ul se adreseaza si strainilor, pentru ca sincer eu sunt mandru ca sunt Roman, si mi-ar placea sa poata vedea toata lumea ca totusi avem o tara deosebit de frumoasa! Pacat ca e locuita... e partea a doua a expresiei... Incet incet in fiecare zi incerc sa mai adaug ceva (nu ma refer doar la poze), sa fie mai organizat, mai aratos, etc... in masura timpului. Sigur ca se strecoara greseli, eu si Geografia nu suntem prietenii cei mai buni, imi cer scuze, nu sunt greseli intentionate.... Unimog, daca imi poti spune mai exact unde am gresit, o sa corectez! Multumesc mult! Acum mai am o tura mare de poze de la voi, de adaugat... @Gil - SUPERBE pozele tale.... La jud Brasov Tabla Butii , Sinaia , Cheia , Muntele Rosu sunt in jud. Prahova Cum poti adauga poze la acest site? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Romania Pics Momentan pozele le adaug manual, insa lucrez la o versiune imbunatatita unde cei interesati sa aiba un user si sa poata adauga singuri (un fel de moderatori)... Daca doriti sa trimiteti ceva, scrieti pe pics@romaniapics.com si pana e gata versiunea noua le adaug eu. @Unimog - mea cupla! Le aranjez unde trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Romania Pics In zonele muntoase e putin greu sa le imparti, uneori e si artificial. Ce faci cu Transalpina, o imparti intre Gorj si Valcea? E adevarat imparteala pe judete e cam cel mai usor de urmarit, dar uneori trebuie ajuns la compromis. In ce ma priveste, masivele din jur le simt ca fiind in ograda mea, desi se impart intre vreo 5 judete. Frumos proiect, o sa pregatesc si eu cate ceva. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 31, 2009 Autor Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Romania Pics Asa e... chestia cu judetele nu e neaparat cea mai fericita alegere.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 31, 2009 Partajează Postat Mai 31, 2009 Re: Romania Pics Bineinteles nu am vrut sa carcotesc, am semnalat doar o posibila problema :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Stiu, problema e ca si eu m-am gandit la asta... si n-am gasit si solutia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Pai ar fi o solutie sa faci ceva gen Google Earth. Adica harta Romanicei (eventual cu foarte putin zoom) iar locul din care apartin pozele/peisajele, puse pe zona respectiva. Astfel se poate posta Transalpina care cuprinde si Gorj si Valcea fara a se "intrerupe" traseul. :grin: Am dreptate ? :x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Google Earth chiar ofera un asemenea serviciu, dar nu stiu daca asta dorea vstef Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Ofera acest serviciu dar la o calitate mai proasta a pozelor. Plus ca upload-eaza oricine, orice poza, chiar si ne-reusita, sau fara nici o treaba cu ce e in realitate... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Cam la asta m-am gandit si eu, cu mai putine cuvinte :grin: Ramane compromisul: cedeaza Gorjul Transalpina, cedeaza Valcea zona Oltetului :grin: Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Chiar n-am vrut sa generea asemenea polemici dar parerea mea este ca cel mai elocvent este o cea mai simpla harta a Romaniei pe care este trecut si relieful si granitele judetelor 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 1, 2009 Partajează Postat Iunie 1, 2009 Re: Romania Pics Nu sunt polemici, Zoli. Proiectul a prins (la relansare) si acum ne sfatuim cum sa fie cel mai utilsi mai frumos. Asa vad eu, si vstef cred ca gandeste la fel. Daca nu era un lucru frumos, nu trezea dorinta de a pune umarul. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Absolut... eu vad si cea mai crunta si crancena critica drept un sfat... si oricum in cazul nostru sunt doar discutii constructive... sa gasim cea mai buna solutie. Pana una alta, am modificat site-ul, acum e un nou script, ceva mai flexibil, am mai adaugat poze, si tocmai am trecut de 300 de poze! Multumesc pe aceasta cale lui Sorin (atar), Gil si Valentin, care au trimis poze! Cateva am adaugat si eu, si daca mai sunt doritori sa contribuie ii astept cu drag pe pics @ romaniapics . com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Oare daca facem un mass pe messenger si-l trimitem oamenilor sa promovam siet-ul ar merge...il putem face cunoscut! (zic si eu nu aruncati cu pietre :grin: ) KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Nu sunt mare fotograf, dar am selectat si eu cate ceva. Le ai pe mail la adresa specificata. O sa mai am, astea le aveam pe laptop. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Oare daca facem un mass pe messenger si-l trimitem oamenilor sa promovam siet-ul ar merge...il putem face cunoscut! (zic si eu nu aruncati cu pietre :grin: ) Eu personal nu sunt adeptul massurilor, dar de pus la status cu link ar merge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Am trimis si eu cateva mailuri cu poze catalogate pe zone Transfagarasan,barajul bicaz,herculane,etc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 2, 2009 Partajează Postat Iunie 2, 2009 Re: Romania Pics Laudabila ideea! Multa bafta in continuare! Am si eu ceva poze frumoase din Valcea! O sa-mi permit sa le trimit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 3, 2009 Re: Romania Pics Multumesc tutoror pentru poze. Toate au fost adaugate. Momentan - 649 de poze pe site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2009 Re: Romania Pics Mici bricolaje la site ca sa mearga mai repede... voturi cu stelute si comentarii... Asteptam poze si de la altii... Si ca sa va incurajez, facem si un mic concurs.... mai mult sau mai putin simbolic, insa si intentia conteaza... - Cea mai vizionata poza - un stick de memorie Kingston de 4GB - Cea mai votata poza - un stick de memorie Kingston de 4GB Concursul se adreseaza doar utilizatorilor Club4x4 - Daca o poza castigatoare a fost "urcata" de mine, sau de unul din prietenii mei, este descalificata, si se va lua in considerare urmatoarea din clasament. Practic e "cea mai ... " dintre pozele trimise de voi. Centralizam rezultatele pe 1 iulie. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Romania Pics intamplator am dat de site-ul asta au o coloectie absolut deosebita de poze din romania, si in plus se pare ca sunt bolnavi dupa noi , ne viziteaza anual http://www.njz.pl/njz.ang/index.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gavrila206 Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Romania Pics O sa pun si eu niste poze de la varful Roman.....nu stiu daca ati auzit...e pe langa Horezu de VL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Romania Pics Salut Mai ai nevoie de poze ? am si eu vreo 1000 cred :ha: de la pescuit si de prin drumetii :grin: . Am incercat sa accesez si site-ul dar nu am reusit ! ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin91 Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Romania Pics nu mai merge site-ul ! Costin , samurai sj130':cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Re: Romania Pics nu mai merge site-ul ! E deschis in urma cu ~5 ani......:care REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate