Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Romania Pics

vstef_is

Postări Recomandate

Salut!

Stiti ce mi-a trecut prin cap? (Nu, nu un glonte :D, cel putin nu inca)... Mie personal imi place enorm tara noastra... si cum e vorba proverbului, pacat ca e locuita... pentru ca unele exemplare nu fac cinste tarii...

Dincolo de asta insa, avem niste peisaje superbe!

Asa s-a nascut ideea site-ului "Romania Pics" - sa fie o colectie de poze din Romania, care sa ilustreze peisajele mai sus intalnite...

Momentan abia am inceput, si va invit cordial si umil sa aruncati unul sau doi ochi, peste ceea ce avem deja pe site... Nu e mult... dar daca veti vrea, puteti contribui!

In principiu, peisaje, fara oameni usor identifiabili (pentru a nu avea probleme) sau masini cu numere de inmatriculare, etc... doar natura...!

Cu multumiri anticipate, iar daca cineva doreste sa adauge colectiei, PM si va obtine user pe site...

http://www.RomaniaPics.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sunt de acord, multe poze lasa de dorit daca le analizezi la rece, insa nimeni nu e fotograf profesionist... cu atat mai putin eu! Iar ca implicare, foarte putini mai si posteaza, useri activi ii numeri pe degetele de la mana...

Ideea o aveam de mult, si m-am decis sa incep... Ceea ce se vede este inceputul... poate candva... dar singur nu am cum! Deci te invit sa participi daca iti place ideea!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Romania Pics

Interesul era sa fac un site unde sa adunam poze din Romania. Pentru ca Romania e frumoasa, pentru ca suntem Romani.

Nu prea a fost interes in acest sens, au fost oameni ca Levo si inca 2 care au vrut sa contribuie, mi-am convins prietenii sa adauge ce aveau, poze ne-artistice facute de oameni simpli, dar din Romania.

Doar ca ATAT. Nici eu nu m-am ocupat si nu m-am zbatut foarte activ pentru un fel de "Atlas Digital cu Poze" si nici nimeni altcineva nu a fost interesat.

A ramas un proiect mort.

Stiu ca sunt multi fotografi foarte buni cu foarte multe poze foarte reusite, si ii apreciez si felicit.

Domeniile le mai am... dar nu sunt folosite.

Link spre comentariu

Din pacate nici eu si nici prietenul meu nu ne pricepem la calculatoare.

Vorbind cu el stiu ca si el a avut o tentativa de a creea o arhiva sau ceva de genul...

O sa incerc sa il conving sa-si faca un cont pe :cl ca sa poata sa interactioneze aici si poate pina la urma se leaga ceva....cite un pic de la fiecare...

Natura este asa de darnica...

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Daca nu te superi, o sa te ajut si eu cu ceva fotografii. Acum le adun intr-un folder, apoi resize, si o sa le postez daca esti de acord. Spor!

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

OK, hai sa mai incercam o data!

Incep sa am ceva mai mult timp liber, asa ca am re-lansat siteul.

Cine poate si vrea sa ajute, va rog sa trimiteti poze din Romania pe adresa pics@romaniapics.com o descriere scurta, un loc (munte, oras, lac, etc) si un judet ar fi perfect...

Va multumesc!

Link spre comentariu

Ma bag si eu :h5 Care-i dimensiunea maxima a fisierelor?

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

De 20 minute rasfoiesc dupa poze si le aranjez pe zone.

Care e dimensiunea maxima? e ok 1024x768?

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Maximul e teoretic nelimitat, serverul e unul personal care are ceva spatiu si ceva banda... totusi cred ca 1280 x 1024 ar fi ok...

Si eu sortez si caut... si mi-am pus si prietenii (si prietena)... M-am gandit sa fie pe judete initial... desi unele locuri sunt mai greu de categorisit strict dupa judete... insa pe de alta parte e o ocazie buna de a invata mai multa Geografie, plus ca fiecare "tine" cu judetul lui...

Ne adaptam pe parcurs... Multumesc mult!

Link spre comentariu

De 20 minute rasfoiesc dupa poze si le aranjez pe zone.

Care e dimensiunea maxima? e ok 1024x768?

Am primit toate mailurile, si le-am pus pe site. Multumesc mult!

Link spre comentariu

Incepe sa arate bine, o sa mai trimit cateva cum imi fac putin timp liber.

Spatiul din jurul pozelor ar fi mai fain gri inchis sau chiar negru, poti sa incerci sa vezi daca-ti place.

Oricum, felicitari :1 e o initiativa buna.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

vstef

Initiativa cu acest site este remarcabila, vad ca acesta se adreseaza in principal strainilor foarte OK dar trebuie depuse eforturi pentru a evita greselile

la Jud Brasov sunt postate 5 pachete de poze din care 4 nu sunt ca locatie in jud. Brasov, mai degraba in Prahova (exceptie Predealul) :P

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Site-ul se adreseaza si strainilor, pentru ca sincer eu sunt mandru ca sunt Roman, si mi-ar placea sa poata vedea toata lumea ca totusi avem o tara deosebit de frumoasa! Pacat ca e locuita... e partea a doua a expresiei...

Incet incet in fiecare zi incerc sa mai adaug ceva (nu ma refer doar la poze), sa fie mai organizat, mai aratos, etc... in masura timpului.

Sigur ca se strecoara greseli, eu si Geografia nu suntem prietenii cei mai buni, imi cer scuze, nu sunt greseli intentionate.... Unimog, daca imi poti spune mai exact unde am gresit, o sa corectez! Multumesc mult!

Acum mai am o tura mare de poze de la voi, de adaugat...

@Gil - SUPERBE pozele tale....

Link spre comentariu

avem peisaje fantastice, dar ca sa te poti bucura de ele trebuie sa iei foarte bine poza si sa o faci cat mai "indepartata" sa nu se vada peturile si padurile taiate

asta e

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare