Optimus Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Bula viseaza cifra 7. Se trezeste, se uita la ceas era 7:07, se uita in calendar 7 iulie 2007. Hotarat ca e un semn, se urca in autobuzul 77, ajunge la hipodrom si pune 7777 dolari pe calul cu numarul 7 din cursa a 7-a. Calul iese al saptelea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ortopex Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Bula viseaza cifra 7. Se trezeste, se uita la ceas era 7:07, se uita in calendar 7 iulie 2007. Hotarat ca e un semn, se urca in autobuzul 77, ajunge la hipodrom si pune 7777 dolari pe calul cu numarul 7 din cursa a 7-a. Calul iese al saptelea...daca mai dormea putin cred ca iesea in castig :wink::wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Gabriel Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Re: BANCURI SECI .... 2 tipi povesteau: - bah mi-am luat sconcs -serios? ....f tare... si unde il tii? - in pat, la picioare - pai si nu pute? - ba pute dar s-a obisnuit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Gabriel Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Re: BANCURI SECI .... Un tip cu 2 gagici se aseaza la masa intr-un restaurant vine ospatarul..... - cu ce va servesc? o bere la tap, si.....2 racoritoare pentru caprele astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
ortopex Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 (edited) Re: BANCURI SECI .... o familie de viermi traiau in rahat...faceau asta din patriotism!! la scoala,profesoara propune ca maine fiecare copil sa vina deghizat sau cu elemente atasate la haine care sa reprezinte un copaaac.....vin cativa cu crengute ,frunzulite,etc semanand cu cate un soi de copac.....apare si Bula cu un furtun de dush infipt in cur la care profesoara scarbita il intreaba ... -Asta ce mai reprezinta,Bula? -Un curcudush.... Doi prosti taiau o bomba....vine altul si-i intreaba... -Ce faceti,ma? -Taiem o bomba! -Si daca explodeaza? -Si ce daca,mai avem una... Edited November 20, 2011 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0rpheus04 Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Re: BANCURI SECI .... Trei lilieci pe o creanga, doi cu capul in jos, unul cu capul in sus. unul din cei cu capul in jos zice: "Uite ma, asta iar a lesinat" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexxis888 Posted November 30, 2011 Share Posted November 30, 2011 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Banc sec: A plecat Bula si... n-a mai venit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Re: BANCURI SECI .... Intr-un sat, izolat de lume, intră un tip cu caruta: - Oameni buni, oameni buni! Am adus cărbune! Iapa toata în spume, moarta de oboseala se intoarce si-i spune: - Daaa ma... tu ai adus... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Re: BANCURI SECI .... O blonda da coltul blocului,... si pe cine vede? pe CHUCK NORRIS. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Re: BANCURI SECI .... Imi pica ochii in freza..... Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Re: BANCURI SECI .... De ce are rinocerul corn? Fiindca nu a gasit paine. De ce are veverita coada in spate??? Ca sa stea ea in fata!!! Cum se uita un cal in beci? Pai...aaa...iei calu,il bagi in beci si il uiti acolo... . Doua fantome stateau de vorba: - Auzi, tu crezi in oameni? O rata intra intr-un bar... Rata: Aveti paine? Barman: Nu, imi pare rau. Rata: Aveti paine? Barman: Nu. Rata: Aveti paine? Barman: Doar ti-am spus! Nu! Rata: Aveti paine? Barman: Nuuu! Rata: Aveti paine? Barman: Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu, Nu!!!!!! Rata: Aveti paine? Barman: Daca indraznesti sa ma mai intrebi inca odata, iti bat ciocu-n cuie de bar!! Rata: Aveti cuie? Barman: Nu. Rata: Aveti paine? - Tata ce este un travestit? - Intreaba pe mama, el stie... Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Re: BANCURI SECI .... Un politist gîndea. Un orb cu mana pe razatoare: -Cine dracu a scris prostia asta? Doi politisti numarau o bila. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrolator Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Re: BANCURI SECI .... - Stiti bancu cu statuia? - ? - Statu ia tot! - Aveti sampon? - Da, avem sampon de oua. - Si pe cap cu ce ma spal? Un om mergea pe cal si dintr-o data a cazut. De ce? - S-a terminat calul. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cleo Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Re: BANCURI SECI .... Ce au in comun un ginecolog si un pizza boy? -Amandoi o pot mirosi dar nici unul nu o poate manca! De ce este greu sa gasim un barbat sufletist,senzual si sa si arate bine? -Pentru ca toti au prieten! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Re: BANCURI SECI .... Bula era pe moarte si moartea mai vroia odata. Doi prosti numarau o bila. Doua vaci crosetau apa minerala intr-o pestera.Una o intreaba pe cealalta: Apropo de laptele tau,cat este ceasul?Cealalta scoate termometrul si spune: Este vineri. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoro Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Re: BANCURI SECI .... o bila se rostogoleste pana la capat ......dupaia cade pe o parte Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggixx Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Sec: De ce se arunca scafandrii pe spate atunci cand sar in apa dintr-o barca? Pai daca s-ar arunca in fata ar cade in barca Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragos4848 Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 (edited) Intre vecine: - Pot sa va deranjez putin? - Cu ce va pot fi de folos? - Cu nimic. Am vrut doar sa va deranjez putin. * Maria semana cu sora-sa Ileana. Apoi a venit si Veta, sa le ajute sa semene. * -De ce ținea Ștefan cel Mare toporul în mână? -De coadă! Edited February 5, 2014 by atar Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreiporosanu Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Re: BANCURI SECI .... Cel mai tare banc sec! - Care este diferenta dintre o gaina? Never look down on anyone unless you're helping them up Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddybear Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Re: BANCURI SECI .... Cel mai tare banc sec! - Care este diferenta dintre o gaina? Are ambele picioare egale... in special dreptul:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted May 27, 2014 Share Posted May 27, 2014 Re: BANCURI SECI .... Aseară, înainte de culcare, a trebuit sa dezgheţ frigiderul sau... cum îl mai numeşte nevastă-mea: "preludiu" Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ioncii Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Re: BANCURI SECI .... Un alcoolist intră cu un căcat în mână întru-n bar şi zice "Uite în ce era să calc". ----------------- Î. De unde avea Ştefan cel Mare cizmele. R. De la genunchi în jos. ----------------- Î. Cine l-a bătut prima dată pe Ştefan cel Mare? R. Maicăsa. ----------------- Hitler said: "A glass of juice" not "Gas the Jews" "Am avut ... jante mari , talon mic ...deh eram copil , acum visez jante mici talon foarte mareee si pe PATROL" @timberland0910. - 13th November 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Re: BANCURI SECI .... Cum faci timpul sa zboare? Il arunci pe geam. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessum Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Re: BANCURI SECI .... Eu niciodata nu intreb "scuzati, unde este WC-ul?". Eu sunt roman. Singur hotarasc unde este WC-ul! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexb25 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 Re: BANCURI SECI .... De sezon: Klaus catre Ponta -Stii bancu' cu Dubai? -Nu. -Duba-i pregatita! 1 Jimnyholic inside :j Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts