amaru Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 salutare ma gandeam duminika daca aveti timp si chef cei din bucuresti sa ne intalnim sa mai stam la palavre sau poate mergem si pe undeva :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: intalnire Te gandeai duminica sau duminica vroiai sa fie intalnirea? :ha: :ha: :ha: PS-Obiceiul casei e cam asa : propui locatia de desfasurare, data si ora inceperii "ostilitatilor".... Pentru intalnirile "regulate"....Dreamer`s, C.Plevnei, la capatul troleelor, marti seara... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: intalnire Cu ce ! un de .. cand . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Iulie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: intalnire ia propune tu astral ca tot te dai atat de rotund si mare critic nu pot eu sa stabilesc locatia ora doar am propus o chestie ideea era sa cadem de acord mai multi sa stabilim o chestie nu pot sa stabilesc de unu singur mai ales ca sunt nou pe aici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 30, 2009 Partajează Postat Iulie 30, 2009 Re: intalnire @amaru. - Alege sectiunea corecta cand deschizi un topic. Ti-am mutat topicul din sectiunea Isuzu in sectiunea asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: intalnire @ amaru: ce te 'zbarlesti' asa, comportandu-te ca un copil (gen 'io nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec'), ca astral ti-a dat niste indicatii utile si chiar te-a incurajat sa continui propunerea cu ingredientele necesare, adik locatie, ora etc. ...si mai esti si novice..calmeaza-te si hai sa vorbim frumos. PS: sper ca nu te-ai suparat si pe mine, ca nu e cazul; club4x4 e o comunitate f prietenoasa si civilizata, si toti vrem sa ramana asa, cu tensiuni cat mai putine. ..Hai s-auzim de bine "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: intalnire Hai sa incerc sa ajut : Propunere pentru maine (duminica 2 august) la ora 9.30 ! Punct de intalnire , Petromul de la iesire din Bucuresti spre Giurgiu (pe sensul de mers spre Giurgiu) Locatie, depalsare catre Calugareni . (si aici rog colegii care au mai iesit la Calugareni sa ne ajute cu detalii) Merge ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: intalnire nu mai iese nimeni?? cred ca e timpul concediilor si lumea e plecata, noroi nu mai este nici la Calugareni...e uscat tot....iar cind nu este noroi nu e grea nici o urcare daca vreti puteti alege si varianta pe linga A2 si pe la Balaceanca e un traseu mai lung un pic si e loc si de un ciolan cu fasole (pentru cunoscatori) :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: intalnire sau pe la noi...prin padure...am dat o fuga in dupa amiaza asta si am gasit niste noroaie de toata frumusetea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire salutare ma gandeam duminika daca aveti timp si chef cei din bucuresti sa ne intalnim sa mai stam la palavre sau poate mergem si pe undeva :banana Salut , sau poate maine 30 aug,ca tot am terminat cu concediul si ma cam plictisesc acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire cred ca maine nu se va iesi ca nu suntem hotarati daca iesiti anutati-ma si pe mine 0722677867 va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire daca ai vreo idee de locatie ma bag si eu :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire ma gandeam la calugareni ca e mai aproape dar sincer nu am fost niciodata si habar nu am unde sunt noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire nu cred ca mai sint noroaie la calugareni :grin: daca vreti sa mergeti faceti dreapta dupa tirg si a voastra e mlastina :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire ce se simte criza asta nici noroaie nu mai sunt :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Sau stinga spre padure,ca acolo sigur gasiti noroi Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire ce faci Cristi miine?? bagam o fasole cu ciolan dupa traseu? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire nene razi de noi ne-ai vazut mai mici si ne trimiti la izvoare crezi ca mai sunt noroaie la calugareni ?eu ma gandeam la o mica scoala pe dealuri ca tot s-a luat lumea de mine sa merg mai intai la scoala si pe urma sa scot capul din noroi Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Pai Sorine hai sa luam baietii astia incepatori si sa ii bagam pe la un noroi mic. Ramane pe maine sa mergem la Calugareni? Poate iese si de un gratar mic Apropo, sunt Flash 4x4 dar sunt in delegatie!!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Sorinele,miine vreau sa ies un pic dar nu cu Wranglerul,ci cu Galoperul Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire eu am turbina-n punga....consuma cam 10-12l ulei la mie de km si am anulat-o...iti dai seama ca-i plimbare hai ce ziceti facem repede calugareniul? sau traseul de pe linga A2? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Mircea...sa-ti fie de bine.... Anofelu' pe unde biziie miine? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire deci pana la urma ne ia si pe noi cineva la sufa ? :happy Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire La Calugareni ar fi mai bine,daca nu gasim noroi mergem la Comana sa ne rugam :x :ha: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire deci pana la urma ne ia si pe noi cineva la sufa ? :happy nu vezi ca discutam? toti cei care ne urmaresc si doresc sa participe sint invitati sa o faca( daca ne hotarim :ha: pina la urma) cristi atunci mergem la calugareni....si ne intilnim la benzinaria petrom de la iesirea inspre jilava la ce ora? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate