amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire @ amaru ce ai vrut sa spui? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire ca macar incerc chiar daca nu ma ajuta masina si experienta pe care nu o am Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire da pozele unde sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire la noapte se anunta ploaie cand iesim ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire te mananca rau de tot amarule vad :ha: astept sa vad pozele de la sensei ca din pacate doar un aparat foto am avut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire ia propune tu astral ca tot te dai atat de rotund si mare critic nu pot eu sa stabilesc locatia ora doar am propus o chestie ideea era sa cadem de acord mai multi sa stabilim o chestie nu pot sa stabilesc de unu singur mai ales ca sunt nou pe aici Intai si inainte de toate bine ar fi bine sa ai un limbaj cuviincios... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire ia propune tu astral ca tot te dai atat de rotund si mare critic nu pot eu sa stabilesc locatia ora doar am propus o chestie ideea era sa cadem de acord mai multi sa stabilim o chestie nu pot sa stabilesc de unu singur mai ales ca sunt nou pe aici Intai si inainte de toate bine ar fi bine sa ai un limbaj cuviincios... @amaru ......incearca sa fii mai explicit, parca ai fi vanghelie.....mai pune si tu niste virgule . Si nu e nevoie sa te tot repeti. Daca te exprimi corect o sa intelegem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire culmea stau in sectoru 5 deci traiasca vanghelie dar nu mult nu prea am multe clase deci nu cunosc cu virgule Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire culmea stau in sectoru 5 deci traiasca vanghelie dar nu mult nu prea am multe clase deci nu cunosc cu virgule Sa inteleg ca te-ai molipsit si tu. Sa fii sanatos si tu si primarul tau. Oricum , e bine sa fii mai atent la exprimare. "E multi critici pe aici. ..... Peste zece... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire @ cristi 1 si @ astral....nu mai dezgropati mortii asta a fost cu o luna in urma... amaru e un baiat valabil cu vointa multa zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire ok mersi pentru sfat o sa am grija pe viitor dar virgule tot nu pun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire Haide-ti, bagati poze cu LOGANUL la offroad! Scutul s-a deranjat un pic, putin polish ici si colo, dar..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire Hai sa va dau cateva poze, sa va linistiti. Din pacate n-am facut decat foarte putine. Din fericire am facut multe filmulete, dar alea vin maine. http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00012.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00022.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00023.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00028.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00029.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00030.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00032.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00034.jpg http://i232.photobucket.com/albums/ee202/Sensei_BD/DSC00037.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire flash....cum sa-ti spun mai delicat....aici e forum 4x4 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: oricum dupa ce te-am vazut am vrut sa-mi iau logan...da' pe urma mi-a trecut ...cu banii de pe-un logan imi iau 3-4 pajero si automate :ha: :ha: :ha: nu vezi ca m-am desprins cu fata si fara turbo? sau nu vad bine...... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire Ce viata pe voi :h5 ...una-doua tushti la off-road :ypu .Bravo voua! :bannana :bannana Galoperul este a lui Cristiblondu? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire da...noi am iesit la plimbare...eu cu gume de asfalt....flash cu loganu' zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire Toyota aia "murdara" am vazut-o in capatul strazi la mine.. probabil venise la DRM. Apropos... daca ploua peste 30-35l/mp se poate face off-road.. sau mai bine zis snorkeluiala si in bucuresti, ca la ultima ploaie eu am strans 20 numere de inmatriculare de pe aceasi strada, apa avand cam 40 cm. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire eram ''la garaje" la masa :grin: dupa ce am stat vreo juma' de ora la restaurantul de la calugareni fara sa ne bage cineva in seama.... :uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire @ cristi 1 si @ astral....nu mai dezgropati mortii asta a fost cu o luna in urma... amaru e un baiat valabil cu vointa multa amaru scrie: "ia propune tu astral ca tot te dai atat de rotund si mare critic nu pot eu sa stabilesc locatia ora doar am propus o chestie ideea era sa cadem de acord mai multi sa stabilim o chestie nu pot sa stabilesc de unu singur mai ales ca sunt nou pe aici" Nu sunt critic si n-am nimic impotriva nimanui dar @amaru s-a facut mai greu inteles....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire Vaaai Cristi, se poate, ca un pampers, "curat si uscat "dupa o iesire in teren? Unde e noroiul de pe tricou? La fel si masina lui Sensei, spalata, lustruita... ce sa zic, era sa nu va recunosc. La Agnita pareati ca sunteti in cura de impachetari cu namol pentru reumatici de la Techirghiol!. Oicum, sa va tihneasca iesirea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire ......felicitari pt iesire :bravo ......dar dupa ploaie iese caterinka mare :ha: @filip......probleme culisanta?....nu ai schimbat-o? Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire @Tutti,sar"mina,eu am vrut sa ies la o plimbare "la sosea" si de lene nu m-am dus la garaj sa schimb masinile.Oricum imi pare rau ca nici offroad nu am facut ca lumea si l-am si zgiriat rau pe :Babanu: Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire @Tutti: Multumim frumos! Mai mult noroi puteam pune pe masini doar daca aruncam cu lopata pe ele. @All: Daca sunteti vreodata cu Sorin si il auziti ca spune "Haideti dupa mine prin padure, stiu eu unde mergem", FUGIIITI!!! :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire niciodata nu am zis ca stiu unde duce drumul ala...decit prin padure :ha: :ha: si v-am intrebat de mai multe ori daca mai continuam ca fisul la kinder nu are nimic daca se zgiriie ....ale voastre erau cu pretentii...oricum imi pare rau ca nu am avut simexurile si motorul in toate mintile ca sa vedem cit e de adinca mlastina aia ati vrut noroi si v-ati intors cind intr-un final apoteotic l-am gasit...cine sa mai inteleaga ceva? :ha: :ha: hai cu filmuletele ca dau o :x zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate