Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intalnire

amaru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: intalnire

Te gandeai duminica sau duminica vroiai sa fie intalnirea? :ha: :ha: :ha:

PS-Obiceiul casei e cam asa : propui locatia de desfasurare, data si ora inceperii "ostilitatilor"....

Pentru intalnirile "regulate"....Dreamer`s, C.Plevnei, la capatul troleelor, marti seara...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ia propune tu astral ca tot te dai atat de rotund si mare critic nu pot eu sa stabilesc locatia ora doar am propus o chestie ideea era sa cadem de acord mai multi sa stabilim o chestie nu pot sa stabilesc de unu singur mai ales ca sunt nou pe aici

Link spre comentariu

@ amaru: ce te 'zbarlesti' asa, comportandu-te ca un copil (gen 'io nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec'), ca astral ti-a dat niste indicatii utile si chiar te-a incurajat sa continui propunerea cu ingredientele necesare, adik locatie, ora etc. ...si mai esti si novice..calmeaza-te si hai sa vorbim frumos.

PS: sper ca nu te-ai suparat si pe mine, ca nu e cazul; club4x4 e o comunitate f prietenoasa si civilizata, si toti vrem sa ramana asa, cu tensiuni cat mai putine.

..Hai s-auzim de bine

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Hai sa incerc sa ajut :

Propunere pentru maine (duminica 2 august) la ora 9.30 !

Punct de intalnire , Petromul de la iesire din Bucuresti spre Giurgiu (pe sensul de mers spre Giurgiu)

Locatie, depalsare catre Calugareni . (si aici rog colegii care au mai iesit la Calugareni sa ne ajute cu detalii)

Merge ?

Link spre comentariu

nu mai iese nimeni??

cred ca e timpul concediilor si lumea e plecata, noroi nu mai este nici la Calugareni...e uscat tot....iar cind nu este noroi nu e grea nici o urcare

daca vreti puteti alege si varianta pe linga A2 si pe la Balaceanca e un traseu mai lung un pic si e loc si de un ciolan cu fasole (pentru cunoscatori) :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

salutare ma gandeam duminika daca aveti timp si chef cei din bucuresti sa ne intalnim sa mai stam la palavre sau poate mergem si pe undeva :banana

Salut , sau poate maine 30 aug,ca tot am terminat cu concediul si ma cam plictisesc acasa

Link spre comentariu

nene razi de noi ne-ai vazut mai mici si ne trimiti la izvoare crezi ca mai sunt noroaie la calugareni ?eu ma gandeam la o mica scoala pe dealuri ca tot s-a luat lumea de mine sa merg mai intai la scoala si pe urma sa scot capul din noroi

Link spre comentariu

Pai Sorine hai sa luam baietii astia incepatori si sa ii bagam pe la un noroi mic.

Ramane pe maine sa mergem la Calugareni? Poate iese si de un gratar mic

Apropo, sunt Flash 4x4 dar sunt in delegatie!!!

Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu

deci pana la urma ne ia si pe noi cineva la sufa ? :happy

nu vezi ca discutam? toti cei care ne urmaresc si doresc sa participe sint invitati sa o faca( daca ne hotarim :ha: pina la urma)

cristi atunci mergem la calugareni....si ne intilnim la benzinaria petrom de la iesirea inspre jilava la ce ora?

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare