cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire La 9 ar fi tirziu ? Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire as prefera niste noroi ca ma cam dor inchieturile si nu prea pot sa fac plecaciuni pe la comana :pl Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Padurea de la iesirea din Calugareni este inundata si este imposibil sa nu gasim noroi Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire deci sa recapitulam.. loc de desfasurare a ostilitatilor : Calugareni imprejurimi loc intilnire: benzinaria Petrom de la iesirea din Bucuresti spra Jilava ora de intilnire: 9:00 avem timp de gratar? daca da cine il ia...cine ce cumpara...sau dupa ce ne plictisim mergem la restaurantul obisnuit? Participanti Miron Sorin eu voi fi mai mult la poze din cauza de utilaj defect Flash 4x4 Cristiblondu' hai dragilor sa ne dezmortim...si sa facem tratament la utilaje zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Cred ca vin si eu. Mi-am spalat masina si mi-e rusine sa merg asa cu ea pe strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire deci treaba e sigura???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire da zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Participanti Miron Sorin eu voi fi mai mult la poze din cauza de utilaj defect Flash 4x4 Cristiblondu' Amaru Sensei Didone? hai dragilor sa ne dezmortim...si sa facem tratament la utilaje zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Hai dildone si tu!!! Poate iese si de un gratar!\Gratarul meu e in Mitsu, Sorine, daca vrei treci si tu pe acolo sa il iei, daca nu mergem la restaurant la Calugareni ca de obicei!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire eu il voi ajuta pe sorin sa tina aparatu :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Deci ramine stabilit,miine la 9 la Jilava. Eu trebuie sa ies, daca intervine ceva,Sorine da-mi si mie un tel. 0722368846 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Participanti Miron Sorin eu voi fi mai mult la poze din cauza de utilaj defect Flash 4x4 Cristiblondu' Amaru Sensei Didone? Gepetto anofelu' ce face? hai dragilor sa ne dezmortim...si sa facem tratament la utilaje zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire didone a zis ca merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Distractie placuta sa aveti ! Masina mea o sa fie cu voi la punctul de intalnire (e nevasta cu ea la munca :ha: :ha: ) , eu din pacate o sa lipsesc ...! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire multumim de urare mai sint doritori? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire Ora 9, Petrom Jilava. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire as merge si eu numai ca nu am masina. Ma primeste cineva copilot? :h5 :x You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire .....maine lucrez slp .....ce as mai veni si eu ca tare mi e dor de locurile unde am crescut :ha: (gradinita pt cunoscatori).......va urez sa va distrati :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire confirm prezenta la 9 la benzinarie. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire as merge si eu numai ca nu am masina. Ma primeste cineva copilot? :h5 :x np vino ca sunt fara copilot la 9 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire .....maine lucrez slp .....ce as mai veni si eu ca tare mi e dor de locurile unde am crescut :ha: (gradinita pt cunoscatori).......va urez sa va distrati :h5 multumim gogane si imi pare rau ca mai pierdem o ocazie sa ne intilnim zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire as merge si eu numai ca nu am masina. Ma primeste cineva copilot? :h5 :x De unde vrei sa te iau? :grin: P.S: Ne auzim maine dimineata la telefon, pe la 8. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: intalnire @miron.........placere sa fie si utilajele sa scoata fum, ca restul se rezolva pe parcurs :grin: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire gata amaranjat cu Sensei vine sima iasipe mine. Cred ca osa intarziem un pic asa ca rugaminte mare sa ne asteptati sipe noi. :h5 You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: intalnire si a fost si vizita la gradinita...dar multi din cei tineri au fost in vacanta emotiile celor care au fost pentru prima data ne-au adus aminte de vremurile cind si noi deabea aflam cite ceva din tainele soferiei offroad cu fiare 4x4 am trecut repede peste intrarea in gradinita si am purces cu scopul de a cauta noroi prin padurea deasa si care ne-a slefuit bine masinile cind in sfirsit am gasit noroi era prea tirziu iar lipsa mea de gume si putere din cauza de lipsa de turbina, urgenta cu care a trebuit sa plece Filip ne-a determinat sa iesim la asfalt si sa pregatim urmatoarea iesire la calugareni in toamna cind daca va ploua va fi simai mare distractia aproape pe tot traseul pe care l-am facut a fost si flash 4x4 cu loganu'.....bine fara ravene sau incrucisari :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate