Sensei Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire Glumeam bre, ti-am zis ca nu conteaza zgarieturile. Da' tre' sa ne luam si noi de cineva, nu? :h5 Filmuletul l-am pregatit, dar mai aveti rabdare pana maine, sa ajung la birou sa-l pun pe YouTube. Are 400 de Mb, cu Vodafone albesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire EU MA ROG SA PLOUA POATE DUMINICA 6 SEPTEMBRIE MAI FACEM O IESIRE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire Si mie mi-ar place dar in urma iesirii am de scimbat un arc spate rupt si toba :twisted: .Pana una alta hai Sensei cu filmul :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: intalnire eu duminica spun pas...sint convocat la Curtea de arges....se pare ca kinderu e cea mai intreaga masina... :ha: :ha: :ha: asa cum e ea acum :ha: :ha: daca iesiti sa va distrati bine si sa nu va prind ca nu mai intrati in namol... :ha: :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: intalnire sensei ce se intampla cu filmare reusesti sa o pui azi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: intalnire Am stat trei ore ca prostu' si am incarcat filmuletul. Cand a fost gata, YouTube m-a informat ca e prea lung si m-a dat afara. Baga-mi-as joja in softurile lor de kkt!!! Cand am inceput upload-ul nu stia YouTube cate minute are filmul? Scuze baieti, mai incerc maine, acum trebuie sa iau copiii de la gradinita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: intalnire Gata, a mers spart in doua! :banana I-am bagat si ceva muzica, nu de alta dar auzea Orlando urarile de bine ale lui Cristibondu. :ha: [youtube:10z3cq7l] [/youtube:10z3cq7l] [youtube:10z3cq7l] [/youtube:10z3cq7l] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: intalnire multumim sensei pentru filmare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gtdflorin Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: intalnire multumiri. :bravo pt montaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: intalnire Sensei merci mult ca ai taiat sunetul,intodeauna suna cind nu trebuie :ha: :ha: Acum am vazut filmele,si sunt super :h5 Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: intalnire week-end-ul asta ploua!!! mergem???? sau ma duc la Brasov? :grin: KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: intalnire eu ma bag ar mai fi si cristi didone care ar merge restu nush ce sa zic :banana haI PLOAIEEEEEEE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: intalnire poate ne indruma cineva spre alta zona in jurul bucurestiului Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: intalnire he he multumim de filmari ca acum le vazui si eu nici acum nu am primit turbina de la mitsu....cica e greva la postasi englezoi ...mama lor iar simexurile nu le invirte :roll: de un singur lucru imi pare rau pe linga faptul va doar voi v-ati zgiriat masinile...nu l-a prins nimeni in vre-o poza pe Flash cu loganu' cind a coborit ravena?? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: intalnire Se preconizeaza ceva ? Parca ar merge o zi de concediu maine ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: intalnire Sa inteleg ca nu are nimeni chef ? Parca au zis astia ca ploua :x https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: intalnire eu ma bag asa ca daca e maine ne vedem acolo la petrom in seara asta poate reusim sa stabilim ceva am fi 3 pana acu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: intalnire Cred ca este necesar sa deschidem un topic nou ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amaru Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: intalnire da deschide tu repede un topic nou poate pana mai tarziu reusim sa ne strangem oricum dupa cum vad cred ca o sa ploua Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate