Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intalnire

amaru

Postări Recomandate

Re: intalnire

Glumeam bre, ti-am zis ca nu conteaza zgarieturile. Da' tre' sa ne luam si noi de cineva, nu? :h5

Filmuletul l-am pregatit, dar mai aveti rabdare pana maine, sa ajung la birou sa-l pun pe YouTube. Are 400 de Mb, cu Vodafone albesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 92
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

eu duminica spun pas...sint convocat la Curtea de arges....se pare ca kinderu e cea mai intreaga masina... :ha: :ha: :ha: asa cum e ea acum :ha: :ha:

daca iesiti sa va distrati bine si sa nu va prind ca nu mai intrati in namol... :ha: :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Am stat trei ore ca prostu' si am incarcat filmuletul. Cand a fost gata, YouTube m-a informat ca e prea lung si m-a dat afara.

Baga-mi-as joja in softurile lor de kkt!!! Cand am inceput upload-ul nu stia YouTube cate minute are filmul?

Scuze baieti, mai incerc maine, acum trebuie sa iau copiii de la gradinita.

Link spre comentariu

Gata, a mers spart in doua! :banana

I-am bagat si ceva muzica, nu de alta dar auzea Orlando urarile de bine ale lui Cristibondu. :ha:

[youtube:10z3cq7l]

[/youtube:10z3cq7l]

[youtube:10z3cq7l]

[/youtube:10z3cq7l]
Link spre comentariu

he he

multumim de filmari ca acum le vazui si eu

nici acum nu am primit turbina de la mitsu....cica e greva la postasi englezoi ...mama lor iar simexurile nu le invirte :roll:

de un singur lucru imi pare rau pe linga faptul va doar voi v-ati zgiriat masinile...nu l-a prins nimeni in vre-o poza pe Flash cu loganu' cind a coborit ravena??

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare