Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cimpul Lui Neag - Cerna Sat (Jiul de Vest)

blast

Postări Recomandate

Re: Cimpul Lui Neag - Cerna Sat (Jiul de Vest)

Salut.Eu am fost acum 3 saptamani.Nu se putea trece la surpare,insa am gasit o variantra chiar inainte de surpare si am reusit sa trecem la Cerna Sat.Cand intorci de la surpare pe stanga la +- 1 km vei vedea urcare de ocolire ( poza de jos).Pt mai multe detalii suna-ma: 0722 230 583

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Interesanta varinta, de luat serios in calcul. Intre timp cred ca s-a curatat iar surpatura, ca weekendul trecut (25-26 iulie) s-a trecut pe acolo cu turisme.

Samurai incepator
Link spre comentariu

de fapt vreau sa fac tg-jiu - runcu - sohodol - campul lui neag - cerna sat, dar stiu ca sohodol - valea de pesti nu pune probleme. daca mi-ati putea recomanda niste spatii de cazare la valea de pesti (cu baie in camera, ca nevasta-mea e fata de asfalt) v-as fi recunoscator. traseul va fi facut de o masina (wrangler jk sport stock). mai merge cu mine nevasta-mea si un prieten. l-as fi facut singur (sint genul solitar, care inainte de casatorie disparea prin munti 1-2 saptamini), dar prietenul meu a vrut sa merga si el. nu prea stiu de cazari pentru ca niciodata nu mi-am pus problema asta - dorm sub cerul liber, iar daca ploua dorm prin vreo pestera/grota/vagauna sau in padure; iarna imi fac un adapost in zapada. din pacate, mi s-a cam taiat :)

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

daca doresti cazare in zona, cu dus si conditii mai bune incearca la pensiunea cheile butii,daca intrebi pe oricine in zona valea de pesti sau cimpu lui neag te poate indruma cum sa ajungi fara probleme, se afla pe drumul ce duce spre cerna sat si mi se pare ca este si indicator care te indruma spre pensiune,sper sa te ajute.

Link spre comentariu

multumesc pentru indicatii.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Salutare

Imi poate spune cineva daca se poate face traseul Valea de Pesti - Sohodol cu un Grand Vitara 2009?

Nu de alta, dar nu vreau sa umblu dupa Taf pe acolo!

Multumesc

Link spre comentariu

in vara lui 2008 am fost pe-acolo cu o niva 1.6 carb. incaltata cu biscuiti rusesti (un fel de MT subtiri). am trecut fara emotii. e frumos traseul, il recomand (ma refer la Cheile Sohodolului - Valea de Pesti)

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

In mod normal treci fara probleme. Nu stiu insa cata zapada a mai ramas pe traseul asta la momentul de fata. Exista o singura zona mai grea, panta dinspre Valea de Pesti, aflata la cativa kilometri de capul lacului. Daca treci acolo, in rest e joyride. Varful pantei cu pricina e si punctul de maxima altitudine, de acolo pana la Runcu drumul coboara.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare