Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dreptate pentru "catei"

Lecus

Postări Recomandate

Anul trecut am fost pe Dichiu, spre Babele. Cand am ajuns la Piatra Arsa am vazut un panou mare pe care scria ca spre Babele nu se este voie cu masina sau ATV deoarece este Rezervatie naturala..etc. Sotia, iubitoare de lege m-a indemnat sa ne intoarcem. Nici mie nu-mi placea imaginea, de a aparea la Babele cu un Tuareg nou nout spalat frumos cu numar de Bucuresti, asa ca ne-am intors.

Astazi citesc in Auto Motor si Sport un articol despre Dacia Stepway in care descria traseul masinii pana la Babele, documentat si cu poze. Reamintesc ca la babele nu e voie cu masina. Imi aduc aminte de incidentul nefericit cu Mierla de apa dulce si stau si ma intreb, cum e cu legea asta. Se pare ca este doar pentru catei. Astept totusi ca rreporterul cu pricina sa se autosesizeze din nou, dar cred ca astept in zadar.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dreptate pentru "catei"

Intre timp am aflat ca reporterul cu pricina pune ban pe ban sa-si ia o SCULA mai mare: un Nissan Patrol! :ha: :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare