Levo Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Salut tuturor, anul acesta o sa aveti posibilitatea de a urmari actiunea pe video IN DIRECT!!! Linkul este: http://www.tv-net.ro/live1 Se vor transmite imagini de vineri, sambata si cel mai important trialul de duminica! Pe de alta parte o sa facem tot posibilul sa va tinem la curent si pe topicul acesta. NE VEDEM LA CLUJ! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: CUPA CLUJULUI - LIVE !! Se transmit imagini numai in alb-gri. Un kkt de link. ba ca nu este semnal, ba nu este conexiune..... :uameni :ban Nu avem nevoie de imagini live. Macar daca ne tineti la curent cu clasamentul pe fiecare zi .Mare scofala.... Restul e can-can. :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: CUPA CLUJULUI - LIVE !! Cum s-a terminat ziua de azi? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: CUPA CLUJULUI - LIVE !! @ nellorunner : Mai incearca o data, ca la mine se vede bine. Cu exceptia primelor doua minute, in care se vede in nuante de rosu (nu imi dau seama daca este un efect din montaj, cam lung dupa parerea mea, sau este de la conexiune) in rest se vede ok. On topic : pacat ca sunt imagini numai de la extrem :sr @ lucian munteanu : Intrebarea este : S-a terminat ziua de azi? :ha: Ca ieri pe la 23 erau inca prin paduri Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 8, 2009 Partajează Postat August 8, 2009 Re: CUPA CLUJULUI - LIVE !! Aha...a aparut semnalul... :p Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate