alibotean Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Buna, Am un joc si un sunet ciudat la ventilatorul din fata motorului (cel actionat de vascocuplaj). As dori sa stiu de unde pot sa achitionez, mai ieftin, unul cu tot cu mecanismul de prindere. Din ce spune mecanicul am joc si un rulment este dus - trebuie sa-l inlocuiesc. As vrea sa il rezolv inainte de 30 August; vroiam sa plec in concediu cu masina :( Multumesc anticipat Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alibotean Postat August 6, 2009 Autor Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ventilator motor Nissan Patrol Y61 1998 Am vb cu mecanicul si se pare ca vascocuplajul e pe duca. Din ce am inteles un rulment sau ceva parte din el. Acuma nu stiu ce sa cred. S-au uitat mai multe persoane la masina si parerile sunt impartite, candidatii sunt: intinzatorul de curea de la alternator, un rulmet de la fulie sau vascocuplajul. Daca bine tin minte, din ce am citit pe forum, vascocuplajul e al naibii de scump. Nissan Patrol Y61 GR 2.8 TDi - modelul intreg :grin: Plimbăreală prin lume: 2.in-jurul-lumii.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Re: Ventilator motor Nissan Patrol Y61 1998 in 5 zile lucratoare i-l ai acasa ... http://cgi.ebay.de/Viscokupplung-Wasser ... .m14.l1262 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate