SilenceDJ Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Propun ca fiecare membru al forumului sa isi puna cate o poza aici , multi dintre noi nu ne cunoastem decat prin intermediul forumului , ar fii bine ca macar sa stiim cum arata fiecare dintre noi , nu se stie cand ne putem intalnii pe strada sau la o noroiala , si macar sa stim cu cine anume stam de vorba . Multi dintre noi aparem in poze pe aici la diferite sectiuni. Dar hai sa le punem aici , fiecare macar cate o poza si numele intreg Incep eu Hinteoar Adrian Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului :g Liviu, de fapt toata lumea imi zice Busu asa ca nici nu mai raspund la Liviu :hi Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Max. Numele meu de fapt este Dan. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului iwa... de fapt numele meu este Stefan 4x4.JPG[/attachment:2pbk96nj] dupa cateva zile cu o ploaie mocaneasca in muntii Vrancei... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului In off-road - Tractozauru` in teren pentru prieteni :grin: , Off-Road Runner nick-name oficial pe forum :wink: , in realitate Cristian OZON :grin: :h5 Si apropo..., SilenceDJ parca spunea ceva de "nume intreg", adica banuiesc ca a vrut sa zica nume si prenume :ha: , dar din cate vad eu, toti pana acum in afara de el (si subsemnatul :wink: ), v-ati dat doar prenumele... :P :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Cristi , o fii ceva secret de stat numele :P stati linistiti ca pozele nu apar pe catalogul 2009-2010 al spitalului 9 , desi multi dintre noi ar cam trebui sa facem o vizita :ha: :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Dumitru Marius Adrian , Adi pentru prieteni ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Va rog sa puneti poze facute cat mai aproape de fata , adi in poza ta cu masina si de te impiedici de mine pe strada nu te recunosc :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Goicea Robert Ploiesti ,,cobra,, aici :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului scuze de greseala :h5 poza prea mare :ha: :ha: :ha: :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Va rog sa puneti poze facute cat mai aproape de fata , adi in poza ta cu masina si de te impiedici de mine pe strada nu te recunosc :h5 CORECT :grin: :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ca sa ma asigur ca nu da nimeni cu masina peste mine pe strada. DSC_0029.JPG[/attachment:3rwe58o0] p.s. Numele complet apare in prezentarea facuta deja. In plus de asta exista o sansa destul de mare sa nu raspund la nici un alt apelativ inafara de iwa. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ionel Popa A.K.A. - gepetto Nu raspund la apelative de genul nelu ,ionele, nelutu etc. Am porecla de 15 ani si mai am nitel sa fac ca Popescu primarul sa ma duc sa pun in buletin si porecla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului lucian cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului cate poze avem voie ... ???? a-si mai pune una ...: http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/piu.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 9, 2009 Autor Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Vai domnu lucian dar ce sclipitor esti , ti-am zis sa nu te mai uiti prin reviste cand esti la plaja ,ca adormi si ti se pun pe fata. De aici diferenta de bronz pentru cei care nu stiu. slp Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului luciane ce bine aratai acum douajda aniiii................ :ha: :ha: :ha: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului styuk va saluta.numele meu este stiuca catalin :h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Iar acesta sunt eu... Ionut aka Zippo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Si daca tot am scris........ R3dscorpion aka Gitlan Rossi Valentin............ "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Voicu Daniel - GOGANU Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Inchiputiva o Niva linga poza , ca doar asa e complect imaginea ! :hi .....Atila Ferencz .. cauta pe google :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului gui michel, timisoara, si junioru victor.... http://img216.imageshack.us/img216/7907/dscn6609.jpg mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Pretorian aka Cristi Predescu Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Miron Caltia - Arad Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate