marcel Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Marcele, spune si tu numele tau complet :P :ha: ca toti ceilalti slp :ha: :h5 Va asigur ca pe individul :ha: de mai sus, nu-l cheama "Hop si io" :happy Hihihi ce fulga sunt ... nu am fost atent ca in ultima vreme sunt cam pe fuga in tot ce fac. Ok. Marcel ... Rus Marcel sau, Marcel Rus. ps: e una dintre putinele poze pe care le am. Am impresia ca mi-a facut asfaltango la poze la Cluj, mai multe decit am eu de cind sunt :ha: Aici eram in garaj pozat de scumpa mea nevasta. Mirarea de pe fata se datoreaza faptului ca ea, nu prea apare in garaj intrucit ii este frica de familia numeroasa de sobolani uriasi care salasuieste pe acolo :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady_petre Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului petre adrian Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Cretu Florin (ala barbos is eu, iar ala rotofei, e copilotul meu de ocazie. Adica, nasu' cand are vreme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Haidati fratilor , suntem 2000 pe forumul asta :uameni dupa ce poasteaza toti cate o poza ....incep concursurile ...... '' cine are cea mai mare chelie , care e mai pitic..care e mai inalt .. care are capul mai mare .... :happy ... care e ceacar ...care e cel mai imbracat de gratar ... care e cel mai bine imbracat pentru atheneu ... :ha: :ha: :ha: ... si exemplele ar putea continua ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cretu Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Daca se face concurs, eu nu mai tund barba si sa vedem care ma ia:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Lipovene , tu sigur ai castiga concursul de mister olimpia :no11 Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabi pas Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Gabi Pas ... escu !! :hi P.S. oricum deja am uitat cu totii care e care...dar ce mai conteaza??? :ha: :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SorinD Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Haidati fratilor , suntem 2000 pe forumul asta :uameni dupa ce poasteaza toti cate o poza ....incep concursurile ...... '' cine are cea mai mare chelie , care e mai pitic..care e mai inalt .. care are capul mai mare .... :happy ... care e ceacar ...care e cel mai imbracat de gratar ... care e cel mai bine imbracat pentru atheneu ... :ha: :ha: :ha: ... si exemplele ar putea continua ... Off topic: @lipovene, in legatura cu intrebarea din semnatura ta, raspunul e: isi trag tzepe! :grin: :hi __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Mai putin off-topic.. poate posturile sunt mai apreciate daca sunt insotite si de poze. Altfel vor fi 20 posturi la o poza. On-topic. Nu am poza cu mine. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ietihcoda Vlad aka Vladimir aka Klez OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Cristian Soimosan forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului eu ...adica Fagas Ghe.- Florian , Florin pentru prieteni si lumea de zi cu zi ...Gnok aici pe forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niros05 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Hop si eu..........Mitrescu Sorin aka Niros05 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marele Alb Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Cristian Marian Cristodulo sau Marele Alb in off-road iar pentru prieteni foarte buni, Cricanu :grin: :h5 Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Selejan Raul Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Selejan Raul si juniorul LUCA TODAY IS A GIFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladut Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului ciocolata :grin: ....................... pardon Vlad Gavriluta aka COP`u Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogthebat Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 (edited) Re: poze cu fiecare membru al forumului Bogdan Costin ....... din ciclul fost-ai lele cat ai fost Edited December 30, 2009 by bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAKUS Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului de la munte.... Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Sunt cel din dreapta, intr-un moment de relache la o iesire cu motorul. Zoli Fazekas, Petrosani. http://i237.photobucket.com/albums/ff39/f_zoltan/20090823-Transfagarasan/DSC_0113.jpg Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului "rupere2004" pe forum, Bogdan Hrehorciuc in buletin, cunoscut mai mult sub numele de Bob sau Bobi ( cum le vine la gura ) Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu4x4 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Silviu4x4 Köln/Sibiu , de fapt mä cheamä 4x4 :ha: :ha: :ha: si porecla este Silviu Caut oameni cu interese comune, morale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului S-ar putea sa mai fie ceva foto cu mine pe forum...dar cum fizionomia se schimba...postam o foto de la Agnita! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonaP Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului simona petru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SilenceDJ Posted September 1, 2009 Author Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului In sfarsit si o lady in topicul nostru , deja incepeam sa imi fac griji.... :P Never stop exploring Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRv1 Posted September 1, 2009 Share Posted September 1, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Salutare :h5 NeRv1 - Daniel Balatchi, Suceava Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts