alk Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului m-am conformat si eu.... ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gestme Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Orbeanu Paul , gestme , bucuros ca ma aflu printre voi.[ATTACH]59407[/ATTACH] "Viata e un meci la categoria grea..." Parazitii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Amiel Tuteanu , Galapagar - Madrid. Pentru toti prietenii... sint Ami. Saludos. L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Poza mea era in avatar. Cristi Stanescu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan D. Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: poze cu fiecare membru al forumului Va saluta cu respect Stefan Dobrescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nashu Mare Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ma numesc Florin Stanila , cunoscut ca Nashu Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Eu sunt Suzuker, sau Razvan dupa cum spune in buletin http://i.imagehost.org/0227/suzuker.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Lengyel Szabolcs - lszabi :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului salutare si La Multi Ani tuturor ! eu si fi-mea Kiki de unde si nr de inmatriculare al masinii si numele de cont KYK - Cristi Bilan DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcm Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Costin Munteanu - mcm la Covasna Trophy masina din spate nu-i a mea:ang2:hm e a lui 'lucian munteanu' :br KIA SORENTO EX Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala. Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Daniel Alecu sau pe scurt Lecus Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat Ianuarie 12, 2010 Partajează Postat Ianuarie 12, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Eu Aviatractor- Albert Malaxa cu Bunicu' si cu preocuparile de zi cu zi...asteptand vremea frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului o poza recenta nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Eu Catalin Manolescu zis si Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Ianuarie 14, 2010 Partajează Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului salutare! Ocserver si Portzelanu'! :)) By Light! @Light: sper sa nu te superi pe mine ca am "ciordit" pozutza! :x Dragos Boldea pentru conformitate... Editat Ianuarie 14, 2010 de ocserver Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Moga Adam alias adammoga80 din cluj suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului ......................... Editat Mai 17, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valim Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Ma intitulez Moke aka H2H, momentan ma joc cu lopatica la groapa cu nisip si ma prezint la apel cu 3 dintre cele 4 vicii din dotare, tigarea, zama de hamei si cutreieratul la volan. Cu femei nu pun ca nu-i frumos :wink: Haules baules! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianfrcs Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) Salutari de la Cluj! Foarte buna initiativa, felicitari DJ. Ma prezint impreuna cu...echipa mea(cel din mijloc e SEFUL) butoanele astea...:) Editat Mai 3, 2010 de Astral _______________________________________________ Salutari de la Cluj!!! Viteazul meu = Mitsubishi Shogun 3000 V6 '92 Cristian Farcas YO5PKN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 (editat) Re: poze cu fiecare membru al forumului here i am : Editat Mai 3, 2010 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popandaulx Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Mihai Vladutiu in buletin , aka popandaul de Cluj. A doua poza: ultimele realizari... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului bine ca n-am schimbat cauciucurile! nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului haide lume cu pozele :top Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului marius dragoi as 'gotca' ...pe vremea cand mai credeam ca "nationala" asta de cacat poate castiga ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: poze cu fiecare membru al forumului Grebenisan Vlad. Zis Greby... Ador comunitatea asta si multumesc infaptuitorilor.:h5 Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate