Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

DRACULA RALLY RAID

mleo

Postări Recomandate

Re: DRACULA RALLY RAID

Merci Andrei...Si pozeleeeeeee??????? MULTEEE POZEEE :D:D

nepoate 2.....fii si tu mai atent. Ia uita-te mai bine cine a postat rezultatele care le doresti tu !

Sunt la fel de atent pe forum ca si pe traseu...:)))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator alin01mm

Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si etapa nr.3 din CN de enduro ce s-a desfasurat la Buzau.

HAHAHA , am fost singurul atv-ist exact ca la Dracula! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !!

Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!!

In anul 2010 mi-am propus sa merg la cele 6 etape de rally-raid si cele 3 de enduro.

Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari!

Link spre comentariu

@alin01mm , :1 :1 :1

Se pare ca trebuie sa mai iei din gaz ca altfel nu se inscriu concurenti pe linga tine ! :h5

Poate reusesti sa iesi pe locul doi , si atunci prind curaj si adversarii :ha: :banana

Link spre comentariu

lasa Aline, la anul doua curse din trei cor avea sigur ATV-isti starini la start, ca vor conta si in campionatul zonal si la moto chiar european.

Din experienta de anul asta de la Transcarpatic, diferenta intre straini si romani a fost asa de mare, ca la un moment dat i-am banuit de furt masiv de traseu si m-am cocotat pe munte sa-i urmaresc.

Ce sa vezi: culmea, nu furau....

Ma bucur insa ca s-au cernut "marii" raider romani inca de anul trecut, ca ne faceam de mare cacao. Cine a ramas, alearga bine si incearca cat de cat sa tina ritmul.

La auto situatia e un pic mai echilibrata, dar tare mi-e frica ca pe trasee complet noi, fara treceri anii trecuti (asa cum o sa fac la Dobrogea 2010) iar o sa nuam ziarul la citit.

Asta beste rezultatul endurizarii si inetrnetizarii sportului la noi: rezultate mediocre.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare