Vizitator ALU Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Andrei dar timpii de pe a 2-a proba? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Octombrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID toate rezultatele aici..fiecare PS, cu timpi separati Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALU Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Merci Andrei...Si pozeleeeeeee??????? MULTEEE POZEEE :D:D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Octombrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Merci Andrei...Si pozeleeeeeee??????? MULTEEE POZEEE :D:D nepoate 2.....fii si tu mai atent. Ia uita-te mai bine cine a postat rezultatele care le doresti tu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator catalina filip Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID cateva poze. nu multe. http://picasaweb.google.ro/catalina.fil ... idOct2009# multumim leo pentru 2 zile minunate!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID FELICITARI colegilor de la CLUB 4x4 BRASOV :FERENTZ ATI si DAN BUCURAS! :bannana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID a participat si ERENTZ ATI ? Nu l-am vazut pe acolo ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALU Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Merci Andrei...Si pozeleeeeeee??????? MULTEEE POZEEE :D:D nepoate 2.....fii si tu mai atent. Ia uita-te mai bine cine a postat rezultatele care le doresti tu ! Sunt la fel de atent pe forum ca si pe traseu...:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alin01mm Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si etapa nr.3 din CN de enduro ce s-a desfasurat la Buzau. HAHAHA , am fost singurul atv-ist exact ca la Dracula! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !! Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!! In anul 2010 mi-am propus sa merg la cele 6 etape de rally-raid si cele 3 de enduro. Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID a participat si ERENTZ ATI ? Nu l-am vazut pe acolo ! sorry.... :sr cred ca cineva a mancat F si a bagat luptatorii....oricum felicitari! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID @alin01mm , :1 :1 :1 Se pare ca trebuie sa mai iei din gaz ca altfel nu se inscriu concurenti pe linga tine ! :h5 Poate reusesti sa iesi pe locul doi , si atunci prind curaj si adversarii :ha: :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID lasa Aline, la anul doua curse din trei cor avea sigur ATV-isti starini la start, ca vor conta si in campionatul zonal si la moto chiar european. Din experienta de anul asta de la Transcarpatic, diferenta intre straini si romani a fost asa de mare, ca la un moment dat i-am banuit de furt masiv de traseu si m-am cocotat pe munte sa-i urmaresc. Ce sa vezi: culmea, nu furau.... Ma bucur insa ca s-au cernut "marii" raider romani inca de anul trecut, ca ne faceam de mare cacao. Cine a ramas, alearga bine si incearca cat de cat sa tina ritmul. La auto situatia e un pic mai echilibrata, dar tare mi-e frica ca pe trasee complet noi, fara treceri anii trecuti (asa cum o sa fac la Dobrogea 2010) iar o sa nuam ziarul la citit. Asta beste rezultatul endurizarii si inetrnetizarii sportului la noi: rezultate mediocre. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: DRACULA RALLY RAID Oki. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate