Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rapoarte Nissan Patrol 4.2D

Bestia

Postări Recomandate

Re: Rapoarte Nissan Patrol 4.2D

duce nenea patrol si 37 nu ca as avea dar sunt invidios pe amicii mei care au si duc

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

metoda grea se imparte numarul de dinti de pe coroana dintata la numarul de dinti ai pinionului de atac necesita aces la acestea

metoda usoara

Don ce am vazut prin manuale patrolul cu 4.2 are doar cutia de viteze diferita model FS5R50A fata de FS5R30A de pe 2.8 iar puntile sunt la fel model H233B iar raportul este 4.625.

Info de mai sus le am de pe un manual nu am verificat live, rog sa ma corecteze cine a verificat asa ceva

Patroll
Link spre comentariu

metoda grea se imparte numarul de dinti de pe coroana dintata la numarul de dinti ai pinionului de atac

metoda usoara

Don ce am vazut prin manuale raportul ar fi 4.625 la 2.8

f tare filmul.... :h5 adica daca am inteles eu :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

din ce am inteles eu se aliniaza reperele de pe roata si cardan se invarte roata de 10x si se numara si de cate ori se invarte cardanul dupa care numarul de rotatii ale cardanului se imparte la 10 :h5

important este ca acest test sa se faca cu rotile stoc pentru a se afla raportul exact

foarte importante si comentariile din acel clip :h5

Patroll
Link spre comentariu

Probabil in certificatul de inmatriculare vei gasi dimensiunile rotilor standard

Aurel

dap inca nu a ajuns la mine, plus ca nush dc in certif din Anglia scrie ...

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Dimensiunea stock a rotilor poate fi:

215 / 80 / 16 sau 29,5"

10 R 15

235 / 80 / 16 sau 30.8"

reperul trebuie montat pe anvelopa raportul transmisiei finale are stransa legatura cu diametrul exterior al rotii, exista pe forum un calculator foarte interesant care ofera foarte multe informatii depre acest aspect.

Patroll
Link spre comentariu

Rapoartele in punti sunt 4,11.

Corect .Nu duc 35-uri.Nu mai ai viteza a 5-a,iar pe low o sa fii intre viteze.Solutia :rapoarte de Patrol 2,8.

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Pana va mai dati cu parerea pe aici si o mai lalaiti....trece inca o saptamana. In cazul asta mai bine pune mana pe chei si intr-o ora stii exact ce raport ai.

Mai glumetule ...ai dat jos vreodata grupuri de patrol??Auzi tu o ora :uameni

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

o ora sa faci in grup o gaura cu bormasina prin care sa numeri dintii... :grin:

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

ca sa stii ce raport ai cel mai repede te uiti in catalog ... si afli exact... cu zecimale .. adica e ceva,ceva .... :ha:

iar daca vrei mai simplu suspenzi o roata , faci un semn pe cardan si invarti roata 1 tura , si vezi cate ture de cardan ai .... acela este raportul la 1 tura de roata sunt n ,ceva ture de cardan , sau la o tura de roata melcata sunt n,ceva ture de melc ...

un exemplu :

la masina mea patrol y260 :

cea cu motor RB30 raportul este 1:3,9

...................RB30S raportul este 1: 4,375

..................RD28T raportul este 1:4,625

...................RD28 raportul este 1: 5,143

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Eu am pe punti o placuta cu " .89"! Merg cu 34-uri ca si gume de asfalt (am mers si cu 150km/h ...si se misca uimitor de bine ...Iar rotile de noroi sunt 35x11.5x16 ...si iarasi se misca bine! Un amic mi-a zis ca am rapoarte 5.14 ...dar nu stiu ce sa zic ... o sa fac proba cu invarteala ...sa vedem cat am de fapt!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu am combinatia: punti de 4.2 si motor de 2.8 pe Y60 lung,roti 33x12.5x10 si nu ma plang.Chiar deloc.

de ce nu mai mare? adica eu ma gandean ca daca fac investitia pun roti minim 35 :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Bajeti! Diametrul rotii nu are nici o legatura cu raportul din grup. Poti sa pui ce roata doresti si sa faci experimentul de pe youtube, raportul va iesi acelasi. Mai mult, daca se doreste realizarea unui experiment mai exact, eu as da roata jos, as face un semn pe discul de frana si pe etrier, apoi un semna pe cardan si unul pe grup, apoi m-as apuca de invartit; si invarti si iar invarti... si numeri cate ture face cardanul si cate face discul de frana. Cand cele 4 semne s-au aliniat din nou se impart cele 2 cifre =>raportul. Foarte esential este in acest experiment sa blochezi diferentialul.

Link spre comentariu

:h5 si eu cred acelasi lucru, cum scot masina din service o sa verific care e raportul

INTREBAREA care ramane e Cat e HALATU?cat ar costa sa le schimb...

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare