Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rapoarte Nissan Patrol 4.2D

Bestia

Postări Recomandate

Re: Rapoarte Nissan Patrol 4.2D

Daca masina ta este adusa din UK si e lunga cu 4,2 cred ca nu ai puntea spate cu blocant.In acest caz iti trebuie puntea spate de la un Patrol 2,8 sau 4,2 scurt. Pe aici s-au vandut cu ~1000 E puntile de 2,8.Altfel un amic a gasit prin Italia coroana si pinionul la 550 E cu raport 4,88.Pune un anunt la cumparari diverse .

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca masina ta este adusa din UK si e lunga cu 4' date='2 cred ca nu ai puntea spate cu blocant.In acest caz iti trebuie puntea spate de la un Patrol 2,8 sau 4,2 scurt. Pe aici s-au vandut cu ~1000 E puntile de 2,8.Altfel un amic a gasit prin Italia coroana si pinionul la 550 E cu raport 4,88.Pune un anunt la cumparari diverse .[/quote']

GEEZ ..ma uimesti..corect NU are blocant....diferenta intre 550 si 1000 merita cred, banuiesc ca daca iau puntile ma aleg si cu blocant spate.

Respect

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Fara blocant = fara podium ,fara coroana,fara sampanie...

Asta o spun eu ,cu LSD.(Am o sticla de sampanie in masina , ca sa nu dezamagesc aparentele...da' am cumparat-o pe ascuns .)

Evita din toate posibilitatile si LSD, ia-ti unul cinstit,nu da banii pe prostii....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Fara blocant = fara podium ,fara coroana,fara sampanie...

Asta o spun eu ,cu LSD.(Am o sticla de sampanie in masina , ca sa nu dezamagesc aparentele...da' am cumparat-o pe ascuns .)

Evita din toate posibilitatile si LSD, ia-ti unul cinstit,nu da banii pe prostii....

pai eu ziceam ca daca iau puntile ma aleg si cu blocantul vacuumatic (sau cum se numeste) care exista stock pe Patrol...

P.S. 'trolul e LWB si nici nu se pune problema de podium, eu vreau incet incet sa fac o masina de expeditie care sa stie si ceva off road ...adica sa nu ramana corigenta(masina)

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Si a mea e LWB.... si eu merg cu copila mea in masina.....si nu mi-a crezut ochii cum a devenit drumul dupa o curba in padure. citeva saptamini in urma. Si eram solo...si era duminica...la 800km de casa.

Ca se citez un clasic: fa totu pregatit pentru asta...

Si daca vrei sa fii solo, nu renunta la troliu. O spun si pe asta tot prin prisma experientelor proaspete, tinind cont de faptul ca nu ai Zafira.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Blocantu isi merita toti banii.(am vazut pe pielea mea).......la mine nu a costat nimic ca TROLUL sa nascut cu abilitati paranormale (adica l-a avut din fabricatie) :ha: :ha:........

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

@ bestia,te pot rezolva cu o punte de 2.8,blokant ,vacuum...tot tacamul! ...doar daca vrei...la un pret de bun simt.(pe PM)

iar in privinta marimii rotilor mele....am DOAR 33x12.5x15 pentru ca atat mi-au ajuns banii...deocamdata!! :sr :uameni

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Y60-ul meu e 4.2 benzinar, rapoarte originale 4.11. Cu rotile de 35 ma miscam mai repede decat vroiam eu, asa ca am trecut pe rapoarte de diesel, i.e. 4.625. Mi-as fi dorit sa incerc 4.88, dar am inteles ca montajul ar fi fost mult mai dificil sau chiar imposibil.

Eu am luat din Germania, am zis sa nu ma incurc cu second-hand. Iata si link-ul: http://www.power-trax.de/produkte/ringp ... nion-e.htm.

Pret total pentru fata si spate: EUR 1.080 plus TVA (daca achizitionezi pe firma nu mai platesti TVA pentru ca se face decont intracomunitar).

Link spre comentariu

si un alt element pe care l-am uitat. cineva a mentionat mai inainte ca rapoarte se gasesc in italia. are dreptate, si ale mele (desi comandata in germania) sunt fabricate (custom) tot in italia. daca gasiti direct furnizorul din italia probabil veti cumpara mai ieftin.

si inca un lucru - diferenta chiar se simte.

Link spre comentariu

@ judge , te rog pastreaza-te cu posturile on topic.

@ judge, puntea spate de 4,2 e cea mai proasta combinatie pt o masina de off road, fiind total neflotanta. Da, faptul ca ai bagat rapoarte si blocante de mii de euro in acea punte e consumat. Nu inseamna ca masina nu va merge, dar exista o combinatie mai buna, daca tii cont ca:

- puntea de 2,8 are blokant stok INDISTRUCTIBIL ( ARB rupte am mai vazut, blokant STOK niciodata)

- puntea de 2,8 are 2 rulm pe roata si nu unul singur, deci efortul si riscul de deteriorare se reduce la jumatate.

- franele pe etrier sunt mai bune decat cele pe saboti=sistem invechit si care genereaza probleme.

- daca se strica compresorul sau se inteapa un furtun ramai fara nici un blokant pe traseu.

etc, etc............

- pretul unei punti spate SH, in mintile ei este pe la 350-500E, versus aceleasi rapoarte 4,625=647E (dupa socoteala ta) +950E ARB+30E furtunul de legatura HD + manopera instalare blokant, asa un total la ochi fiind 1800E/axa spate.

Nu-mi permit in nici un fel sa fac comentarii despre optiunile tale de a cheltui banii, dar daca tot ai fost amabil cu noi si ne-ai impartasit experienta ta ,dau si eu cu parerea!

Sper ca observi ca imi exprim strict opinii tehnice.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Culmea culmilor: Luigi, daca venea omul la tine si ii propuneai o varianta de 500 e vs. una de 2000 zicea ca ai vrut sa-l faci la buzunar! :ha: :uameni

Ma tot uit si ma minunez: la ce mama dracu sa schimbi ceva care merge bine si e ieftin cu ceva care merge prost si e scump dar are o sigla misto? E plina lumea asta de masochisti :uameni ...Domnilor nu v-ati saturat de experiente gen "cernobal"?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare