Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plimbare la mare la Constanta

dulceanu ionel

Postări Recomandate

In perioada 14-17.08.2009 ma duc cu familia la mare,probabil in camping la casute (dc gasesc loc dc nu la cort).Sunt satul de facut plaja pt ca tocmai ce m-am intors din cipru dar ma duc mai mult pt copii.Intrucat famailia va fi la plaja eu sunt liber sa fac ce vreau in timpul zilei.Am deschis acest topic in ideea ca poate mai este cineva la mare in aceasta perioada si poate facem ceva off-road (dc avem ceva prin zona)sau poate macar o partida de pescuit.Rog baietii din Constanta sa ne zica si noua cateva puncte mai atractive de off-road.Astept poate se baga cineva.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Plimbare la mare la Constanta

Puncte de interes ca si off-road...nu prea sunt...sau sunt departe.Aproape si frumos pentru 2-3 ore ar fi plaja CORBU+Cariera.Imagini se pot vedea pe threadul cu Veverita Dale la plaja...

Eu am Veverita in reparatie :sr si trebuie sa trag tare pentru AGNITA.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Duminica ma duc la Vadu la o partida de pescuit. Am sa ramin la cort peste noapte. O sa se lase cu gratare, bere rece, foc pe plaja, chestii de genul asta, sper sa fie super. Cine are drum pe acolo este binevenit.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Este frumos la VADU...si nu este departe...De la MAMAIA inainte se trece pe linga NAVODARI....si prin CORBU....dupa CORBU dreapta si se ajunge in VADU.De aici se intra in grind.....am pus niste foto pe forum cu grindul si plimbarea cu pajero

Citeva foto aici:

viewtopic.php?f=38&t=5313&p=69452&hilit=plimbare+vadu#p69452

Link spre comentariu

Poti sa intri cu masina?Nu este rezervatie sa ai o surpriza dimineata cind iesi din cort sau la iesirea la asfalt?

Si eu vreau sa ajung,dar peste o sapt doua....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Este limita de sud a rezervatiei. Probleme pina acum nu am avut, sper sa nu fie nici de acum incolo. Plecarea s-a devansat cu o zi, voi ajunge acolo simbata in jurul prinzului. Sper sa fie si vremea buna, sa nu-mi faca surprize.

Link spre comentariu

Prognoza meteo, Constanta:

detalii Maxima: 31°C

Minima: 19°C Vineri, 14 august

Dupa amiaza innorat. Caldura placuta.

Vant

11,9 km/h, bate dinspre SEUmiditate:

38%Indicele de confort termic:

32°CPunctul de roua (dewpoint):

14°CProbabilitatea de precipitatii:

0%

detalii Maxima: 31°C

Minima: 21°C Sambata, 15 august

Dupa amiaza innorat. Cald.

Vant

10,8 km/h, bate dinspre ESEUmiditate:

41%Indicele de confort termic:

31°CPunctul de roua (dewpoint):

15°CProbabilitatea de precipitatii:

0%

detalii Maxima: 30°C

Minima: 19°C Duminica, 16 august

Mai mult insorit. Cald.

Vant

18,1 km/h, bate dinspre EUmiditate:

41%Indicele de confort termic:

30°CPunctul de roua (dewpoint):

0%

detalii Maxima: 30°C

Minima: 19°C Luni, 17 august

In cea mai mare parte insorit. Caldura placuta. Frumos.

Vant

20,6 km/h, bate dinspre EUmiditate:

35%Indicele de confort termic:

30°CPunctul de roua (dewpoint):

13°CProbabilitatea de precipitatii:

0%

detalii Maxima: 32°C

Minima: 19°C Marti, 18 august

Mai mult insorit. Caldura placuta.

Vant

10,9 km/h, bate dinspre SEUmiditate:

32%Indicele de confort termic:

31°CPunctul de roua (dewpoint):

13°CProbabilitatea de precipitatii:

0%

detalii Maxima: 26°C

Minima: 22°C Miercuri, 19 august

Mai mult insorit. Moderat.

Vant

11,5 km/h, bate dinspre NUmiditate:

53%Indicele de confort termic:

27°CPunctul de roua (dewpoint):

30%

Link spre comentariu

Se poate intra pina la cherhana...dupa aceea in primavara cind am fost eu ,erau sapate niste santuri in zig-zag pentru a bloca intrarea cu auto.

Link spre comentariu

De pe mal. Mai precis, intru in apa cit pot si lansez de acolo cit mai departe si dupa aceea ma retrag catre mal. Ca momeala folosesc rime de mare. La altceva nu trage chefalul. Si daca nu trage cvhefalu' la rima, trag eu la bere :x asa ca, avantaj eu in orice situatie. :bannana

Link spre comentariu

Mai fratilor lasati numerele de telefon la rubrica : Carte de telefon . Vin si eu la Eforie Nord azi si nu pot lua legatura cu voi.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Cam slabute optiunile de off-road in Dobrogea....Poti testa cariera de la Corbu...vezi thread cu Veverita DALE in cariera :h5

Link spre comentariu

La Corbu am fost si eu acum cateva saptamani. In functie de cand ajungi este posibil sa fi nevoit sa platesti vreo 20 ron de masina (parca) la cei de la RBDD (stau langa fost fabrica, chiar la intrarea in grid), in rest nu am vazut probleme....

p.s. atentie la nisip :grin: eu era cat pe ce sa am nevoie de un tractor pentru a iesi de acolo.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Peste din pacate n-a fost decit unul singur si nici ala prea maricel. A fost in schimb relaxare, bunadispozitie, adica un sfirsit de saptamina reusit. Si daca chefalul n-a "sarit" in cirligul de la undita au sarit in schimb bericile reci gheata din gentile frigorifice. Chiar si palinca de maramures a mers ca focul, ce-i drept nu prea multa ca ni se urca la cap. M-am intilnit cu Ionel Dulceanu simbata dupa prinz la benzinaria Rompetrol de lnga rafinaria Petromidia, el cu al sau Nissan Patrol iar eu cu a mea originala 8x4. :ha: . Pe seara ni s-a alaturat si Asfalttango cu al sau Mitsu Pajero Sport. Am plecat spre plaja de la Vadu pe grindul Chituc, locul unde s-au desfasurat "ostilitatile". Zona superba, vremea excelenta, anturajul asemenea, insa din pacate plaja incepe sa devina murdara. N-am sa pricep niciodata de ce naiba suntem asa de tolomaci ca sa nu spun altfel de ne batem joc de tot ceea ce ne inconjoara. Ce-o fi asa de greu sa-ti pui mizeria intr-un sac de plastic si sa o arunci la primul cos de gunoi nu pricep.

Link spre comentariu

Zona este super pt cei cere cauta relaxare totala.La mare am fosta cazat la o casuta din lemn la hanul Piratilor si vreau sa va zic ca m-au inebunit aia cu muzica de la discoteca(pana in zori de zi ora 5-6),dc nu erau aia erau astia de la corturi cu manele.La anul cu rulota la Vadu ca nu mai tine.Multumesc lui nivaforever si lui asfaltago care au fost gazde primitoare si dc treceti prin constanta nu-i ocoliti.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nice foto :h5

Deja copiii nu se mai dezlipeau de cort :ha: I-am luat cu forta. :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare