RZV Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Beton :ha: :ha: In W-E sunt la Vadu,am vorbit si cu baietii din zona..... Mai merge cineva?Plec simbata dimineata-dimineata si am cortul ca rezerva,vreau sa stau la o pensiune prin zona.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Duminica in jurul orei 11.00 sper sa ajung la Vadu. Doritorii sunt bineveniti. Nu vor fi "actiuni" offroad ci numai relaxare, adica plaja, gratarel, o berica rece, chestii de genul asta. Sa profitam de ultimele zile de vara! cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Incerc si eu sa vin...dar nu promit.Sunt de servici pe telefonul de depanari :ha:.... ca week-end-ul trecut am fost la distractie! Ne auzim la telefoane :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta poate ajung si eu unde mai exact e intalnirea, ca pe acolo semnal GSM, mai slab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Ne auzim la telefon. Ne-am putea intilni la statia PECO ROMPETROL situata pe drumul ce trece prin fata rafinariei si duce spre Corbu. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta e rost si de pescuit? sau venim cu pestii de acasa? :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Cel mai sigur cu pestii de acasa. Pestele din "balta" ramine pentru altadata. Incercam un chefal cu alta ocazie, intr-un alt weekend cind s-o mai raci vremea. Propun sa ne intilnim la statia peco Rompetrol situata in apropierea podului peste ecluza de la Navodari, pe drumul ce trece prin fata rafinariei. Ca ora de intilnire, undeva in jur de 11.00, dar cel mai bine ne auzim la un telefon. Pentru contact nr. meu este 0788 931 803. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Venit ,vazut , balacit,"dicstrat",mincat suuuper :grin: :hi ,zona ....no comment.....multam fain de ajutor,colaborare si gratar......... Baietii din CT ,"domnii Aurel si Dan" :grin: ,jos palaria.......oricind!! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Cand mai ajungeti pe la mare dati si un tzrrr ca in week`end nu prea stau prin casa pe net => nexam intalnire cu forumistii :cl :sr ... deci va astept sa ne cunoastem :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Eu stiam :h5 Dar fiind de serviciu nu am putut participa :sr Ma bucur ca v-ati distrat :ypu ...Deja vremea s-a stricat si azi a fost jale pe toate drumurile.. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Deocamdata doar pozele. Comentariile ceva mai tirziu. :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Iar am apasat pe butonul care nu trebuie. Berea amestecata cu coniac :x inca isi face simtit efectul. :ha: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Sfirsitul asta de saptamina "m-a impins" catre Dunare. O iesire in familie, la o partida de pescuit, relaxare,...chestii de genul asta. Zona superba, liniste, ....pestele nu prea a avut chef sa traga, doar vreo doi somotei, un biban si niste obleti. Bun si astia, mai ales pe gratar. :wink: cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta .....si ultimele doua din seara asta. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Plimbare la mare la Constanta Foarte frumos.Se cunoaste ca pescarita a fost scolita la galati.In ce zona erati erati mai exact? Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate