Bestia Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Noroc, intrebarea e ..daca pun arcuri stock de y61 pe y60 obtin vreo inaltare? (nu stiu dc asta am citit sau nu pe un forum francez cu ceva timp in urma) slp sper sa nu mi-o iau ptr intrbari....inutile cel putin Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Salut, raspunsul direct ar fi.....NU. Am eu puse pe Patrocle si e fix la fel. Ba mai mult deja au inceput sa se duca. Or fi mai "chinezesti" dar mai mari nu sunt sigur :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Salut, raspunsul direct ar fi.....NU. Am eu puse pe Patrocle si e fix la fel. Ba mai mult deja au inceput sa se duca. Or fi mai "chinezesti" dar mai mari nu sunt sigur :grin: :h5 aham deci nu mai tine memoria ..e grav :h5 mersi Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 singurul avantaj ar fi ca cele de pe y61 sunt mai noi si mai tari (asha ar fi logic) si poate obtii max 2 cm in plus.......mai bine mai astepti si iei un kit, crede-ma merita toti banii, e alta masina pe sosea dar mai ales in teren.... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Absolut nici o diferenta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 12, 2009 Autor Partajează Postat August 12, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 ma gandeam la un kit PRO COMP ...atept pareri ...e mult mai ieftin decat OME Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Bucse bieleta Hmm, fi Procomp mai ieftine dar nici vreo mare marfa nu sunt! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 15, 2009 Autor Partajează Postat August 15, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Rancho? Ironman? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Ti-as raspunde printr-o intrebare ...De ce isi pun oamenii OME sau KONI pe masini in ciuda faptului ca sunt destul de scumpe? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 :h5 pai nu ma lamuresti deloc, poate fi ca nu avem importator de altceva ...oricum m-am uitat si la Koni si preturile sunt SKY HIGH Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 OME sunt probate de multi si au tinut. Si preturile sunt ok din punctul meu de vedere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 1.Ai in partea dreapta a ecranului un baner Japan Parts ... importa OME 2.Exista pe forum domnul Luigi (nissan4x4) ... importa OME 3.Exista pe forum domnul Tuparu (cfantana) ... importa OME 4.Exista pe forum domnul Florin (grinch) ... importa OME Cred ca toti 4 pot aduce si KONI :grin: Mai vrei variante? Ca mai sap ... Cauta pe unul din ei si cere oferta! Si sa fi pregatit cu $$ ...ca nu va fi una formata din mai putin de 4 cifre (in euro) ! Hobby-ul asta nu e unul ieftin si preturile is pe masura! Vrei ceva de calitate trebuie sa platesti in ziua de azi! Mai ieftin nu cred ca poti gasi si nu ti-as recomanda sa iei suspensie stock daca faci offroad cu masina! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 1.Ai in partea dreapta a ecranului un baner Japan Parts ... importa OME 2.Exista pe forum domnul Luigi (nissan4x4) ... importa OME 3.Exista pe forum domnul Tuparu (cfantana) ... importa OME 4.Exista pe forum domnul Florin (grinch) ... importa OME Cred ca toti 4 pot aduce si KONI :grin: Mai vrei variante? Ca mai sap ... Cauta pe unul din ei si cere oferta! Si sa fi pregatit cu $$ ...ca nu va fi una formata din mai putin de 4 cifre (in euro) ! Hobby-ul asta nu e unul ieftin si preturile is pe masura! Vrei ceva de calitate trebuie sa platesti in ziua de azi! Mai ieftin nu cred ca poti gasi si nu ti-as recomanda sa iei suspensie stock daca faci offroad cu masina! :grin: stiam o parte din lista mentionata de tine, eu am spus ca nu sunt dealeri pentru alte firme.... ma uit pe forum frantuzesc si majoritatea opteaza ptr alte firme... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 si scopul era sa aflu pareri pro si contra altor optiuni decat OME....stiu ca majoritatea folosesc OME .. deci daca ai folosit Ironman si ti-a crapat ceva in mijlocul campului ..asta astept ...nu genu OME is ''da best'' ca asta e singurul folosit de mine Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 TJM importa cineva? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 http://cgi.ebay.de/KONI-Stossdaempfer-R ... 286.c0.m14 astea -s pentru arcurile standard ? Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 @Bestia - sincer eu cred ca esti genul de om care zapacesti lumea de creier si nu cumperi nimic! Desi 100 de insi spun sa pui OME tu insisti sa faci pe Dexter, adica tipul de om care e dispus sa arunce niste bani ptr experiente ... N-ai decat. Nu vreau sa fiu rautacios in nici un fel ...Am judecat totul dupa cum decurg aceste discutii, adica de la ce se pleaca, in ce directie merg si unde se termina! Nu o lua personal dar asta este parerea mea. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Poate ca aduna date si informatii....cea mai valoroasa marfa ever... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Absolut nici o diferenta! Amortizoarele par a fi aceleasi dar la unii producatori codurile ptr arcuri sunt diferite ... daca arcurile de y61 sunt mult mai tari atunci trebuie un pic de calcul ... cat incarci pe axa ... Sunt si eu curios cu ce greseste ProComp-ul in varianta ES9000 + arcuri pe Y60? Am ES9000 pe vitara si cu toate "greselile" de amplasare lucreaza f bine ... nu se incing, nu prezinta scurgeri sau rugina pe corp sau tija, dara asta este pe o masina de 1200-1300kg! VA rog sa raspundeti daca aveti idee de comportamentul si rezistenta acestui kit, nu "sunt ieftine si deci proaste", "daca dorel, costel si gigel au WARNARBOME, ce crezi ca e mai bun" FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 @cos ... N-am inteles ideea! Ceri pret pe OME dar te intereseaza alternativa la OME [a se citi alta marca] ...Cum vine asta? Ca eu nu inteleg :p :roll: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Adi n-a zis nimeni ca tot ce e ieftin e si prost! Am vazut odata niste Procomp-uri pe un YJ (Wrangler) ...In ciuda faptului ca era noi corpul amortizorului era plin de indoituri ... Pana acum n-am vazut amortizor OME indoit in felul ala ... Nu stiu cum arata sau se comporta varianta de suspensie ptr Patrol asa ca nu vb. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 din ce am inteles, arcurile de pe kitul OME nu ridica suficient fata..sau mai bine zis deloc, de-asta caut alternative, momentan am Rancho pe masina reglabile..mi se par bunute pentru vechimea lor, pe Terrano am avut OME pe fata si intr-adevar diferenta era de la cer la pamant ... REPET eu cautam pareri despre alte amortizoare... pareri ale celor ce au folosit altfel de amortizoare....deci Yonutz nu e cazul sa ma convingi despre calitatea OME, momentan fac research .... :F @Bestia - sincer eu cred ca esti genul de om care zapacesti lumea de creier si nu cumperi nimic! in privinta asta nu cred ca te obliga nimeni/nimic sa dai cu parerea pe topicul asta (ca sa nu te ''zapacesc'') al carui subiect fusese deturnat spre alternative OME.. ....Yonutz, stiu reputatia OME , daca tu nu ai inteles ca eu cautam pareri despre alte firme e alta treaba ...oricum am gasit sursa de OME considerabil mai ieftina decat ce zici tu sau alti distribuitori Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Bestia ... nu incerc sa te conving de nimic. Nici macar nu incerc sa deturnez discutia spre altceva ...ca n-am NICI CEL MAI MIC interes comercial, ca daca aveam sa fi sigur ca pana acum banii tai erau deja pe masa la mine! :h5 :ha: Nu te inteleg de ce vrei sa faci experimente cu labe de elefant la corp de furnica sau viceversa DAR iti respect opinia si decizia ...ca e a ta! Deci, am auzit ca au aparut niste amortizoare tari CELE MAI IEFTINE - LACMBF (las-o asa ca-i mai bine fara! :ha: ) ... In ideea ca in ultimul timp am si eu o fiara din rasa asta m-am documentat si interesat destul de mult si am zis ca te ajut! Dar se pare ca tu nu intelegi sau nu vrei sa intelegi esenta sfaturilor mele sau ale colegilor ...Nici o problema ... Enjoy the abiss! Pofta mare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 am purtat ES9000 pe samurai; concluzie: tare ca piatra..iute ca sageata... :grin: OME au curs dupa 2 luni.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60 Bestia ... nu incerc sa te conving de nimic. Nici macar nu incerc sa deturnez discutia spre altceva ...ca n-am NICI CEL MAI MIC interes comercial, ca daca aveam sa fi sigur ca pana acum banii tai erau deja pe masa la mine! :h5 :ha: Nu te inteleg de ce vrei sa faci experimente cu labe de elefant la corp de furnica sau viceversa DAR iti respect opinia si decizia ...ca e a ta! Deci, am auzit ca au aparut niste amortizoare tari CELE MAI IEFTINE - LACMBF (las-o asa ca-i mai bine fara! :ha: ) ... In ideea ca in ultimul timp am si eu o fiara din rasa asta m-am documentat si interesat destul de mult si am zis ca te ajut! Dar se pare ca tu nu intelegi sau nu vrei sa intelegi esenta sfaturilor mele sau ale colegilor ...Nici o problema ... Enjoy the abiss! Pofta mare! :ha: tare asta cu ''.... de elefant'' ....am vazut cum arata OME-ul HD (chiar la tine kitul lui Claudiu ..si parea intr-adevar robust) si l-am si testat pe masina mea dinaintea 'trolului .... dupa cum am spus este un demers de DOCUMENTARE nimic mai mult, nu inteleg de ce te inflamezi atat, NU contest calitatea OME DOAR astept pareri despre alte firme repet THREADUL este pentru documentare, sper ca va fi util si pentru alti utilizatori, din cauza asta vreau sa dam posibilitatea celor ce au folosit altceva decat OME sa ne zica ce si cum, eventual ce au folosit OME si XXXX fima sunt si mai in masura .....se poate redenumi threadul OME vs ''the REST" in materie de suspensie Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate