Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60

Bestia

Postări Recomandate

Re: Arcuri + amortizoare Y61 pe Y60

Te contrazici putin (scuza-ma ca iti spun) si o sa-ti aduc urmatoarele argumente foarte simple:

-citeste primul tau post

-de ce ai cerut pret de OME daca nu te intereseaza OME

-am spus KONI (cel mai tare kit in materie - parerea mea - cel cu reglaj de tarie-inaltime) ai zis ca sunt mult prea scumpe

-ai zis ProComp - ai primit un raspuns de la un nene care stie Patrolul de la origini incoace exact ca pe Tatal Nostru deci stie ABSOLUT TOT (din cate am inteles si eu - se recomanda masinilor usoare) dar nu ai avut reactie

Cam atat!

Nu-ti da nimeni cu amortizorul in cap daca nu iei OME ... Erau doar niste pareri si in nici un caz discutie in contradictoriu ...Pe de alta parte un amortizor stock de patrol nou sau vechi costa cam 90 euro ...deci mare branza nu faci

In ceea ce privesc sursele de OME - fiecare le are pe ale lui, atat cat si cum a putut sa dea cu sapa ...Astept sa-mi faci o oferta meseriasa la care o sa-i dau curs imediat (nu vorbe aruncate la misto) sa-mi schimb kitul existent de pe masina cu niste L-uri HD! :grin:

Asupra unui aspect am insistat: NU face modificari si experimente inutile pe masina (lucru confirmat de alt nene foarte respectabil, care din cand in cand se mai da si pe la cate un concurs si nu prea a mai rupt nimic TOCMAI ca a respectat o regula elementara ..."nu schimba ce merge bine, ca atunci o sa fie rau")

In rest numai de bine! :h5 :hi

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

-am cerut pret OME sa fac comparatie cu pretul pe care l-am gasit eu in Anglia ...operatiune destul de complicata cu adusul mai ieftin ..trimit la unu ala le trimite in tara etc

-corect genul de argumente ca se recomanda la masini usoare mi se pare f corect...ins ensul ca steptama rgumente pro/contra

-linkul meu cu Koni este cel de care zici?am intrebat de ele ..dar tu erai cu OME-n mana si-mi dadeai in cap cu el

-pe forumul frantuzesc oamenii pun King Springs, trail master, tough dog ETC ETC (rar OME...de ce ?)

-te mai rog si pe thread sa-mi zici un pret pentru un kit OME pe PM

:h5 am zis momentan am Rancho ..care astept sa crape cat de curand...cu siguranta pana atunci ma hotarasc :ypu

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Ce tare v-a iesit lucrarea ... v-ati grabit un pic la cercei si la blocurile de sub foi dar una peste alta cred ca flexeaza bine, si nici nu freaca roata in aripa :grin: :g :grin:

Off topic - jantele sunt sablate si vopsite electrostatic, sau asa la pensula?

Waaaay of topic - Mi-am comandat ProComp, va tin la curent cum se prezinta lucrarea.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

1. jantele sunt vopsite ecologic ............ cu suflaiul

2. lucrarea "mea" o sa tina mai mult decat PROComp-urile alea! Schimb minim 10 motoare de 1CP pana se lasa suspensia.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Ideea este ca daca suspensia ca tot se comporta bine ca tinuta pe sosea si flex in off sosea ... rezistenta/durabilitate unui amortizor de 26£ e cam irelevanta

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

ce te mai chinui? OME, Irronman, skyjacker si .....altele. Uite aici solutie ieftina si fiabila !!!!

:h5 super tare unde o tii pe asta ca nu am vazut-o la tine in curte :ha: , sau asta e rescue car in caz ca ramai cu patrolu?

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

:ha: Bestio, pai ce sa ca't eu in ograda lui nea Luigi?

Stii bancul ala cu aschia si choiu?

Se duce unul la doctor ginetoterapist deala si foarte revoltat zice:

-Auzi doctore, taiam lemne si o aschie mi-a sarit direct in choiu stang! Uite aici ...Si iti da chilotii jos si isi arata madularul si generatorul de icre ranit ...

Asistentei i se zbarlesc sfarcurile prin halat si roseste sensibil in fata ditaimai schimbatorului de vreo 2 toli si ceva

Doctorul frustrat (ca el o avea sensibil mai mica, poate) se rasteste la pacient:

-Bai nesimtitule, bai zdreanta de om zi-o reaqu si tu mai pe ocolite ...nu vezi ca sare mitranca (asistenta) peste tejghea (asistenta fiind nevasta-sa, poate)

Pacientul contrariat si consternat de durere zice

-Mda, doctore, stii, taiam lemne, si o aschie a reaqu m-a ocolit cat m-a ocolit si tot in choiu stang s-a oprit ...Uite aici ... :ha:

Cam asa faci si tu Bestio ...la fel eram si eu la inceput ... carcoteam ...ca eu sunt mai ciumeg decat ceilalti si vreau sa cuceresc lumea cu cazanul meu ...si dupa ce mi-am tras vreo cateva sute de peri albi si mi-au iesit enspe pasarele printre ramurile creierilor ...am ajuns la o concluzie monumentala: la ce naiba sa fac experienta pe pielea mea doar sa zic ca sunt ciumeg ...Altii au probat si au dat chix! Si nu numai cu piesa ...chiar si cu masina! Asa ca iau (pac-pac) ceva experimentat de altii si care merge 100% (pac-pac evident) ...si aici nu ma refer ,evident cum gandesti tu, ...la OME :ha: !

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:h5 si morala fabulei este...daca o ai mare s-o tii in ... , ma voi conforma... :ha: :ha:

daca ajungi prin zona treci pe la mine sa vezi cum se descurca Rancho-urile mele....sa faci o comparatie cu OME ..

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare