White Wolf Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Duminica trecuta am decis sa tragem o plimbare pe dealurile din jurul Ramnicului. Nu ne-am decis pe care anume, asa ca ...am efectuat un semicerc cu raza de aprox. 30 km Am inceput cu Malul Alb, catre Curtea de arges, apoi am "cotit" catre Daiesti, de unde am mers pe asfalt vreo 7 km pentru a trece peste Dealul Malului la Olanesti Sat. De aici nu ne-am potolit si a urmat o "speciala" catre Jgheaburi, cu revenire la Pausesti Maglas. O intreaga zi offroad, unde am intalnit aproape toate felurile de teren... Plimbare frumoasa, pe care intentionam s-o reeditam. Cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Continuam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Mai postam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare MAi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Mai avem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare MAi vreti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Ar mai fi cate ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Daca mai e cineva din Ramnicu Valcea sau din imprejurimi, care are chef sa se plimbe alaturi de noi, este binevenit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Vom veni la Valcea la inceputul lui septembrie, sa-i vedem pe socrii. Poate facem o plimbare usoara, cu familiile, prin zona. Faina iesire , sa va fie de bine. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Vom veni la Valcea la inceputul lui septembrie, sa-i vedem pe socrii. Poate facem o plimbare usoara, cu familiile, prin zona. Faina iesire , sa va fie de bine. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Vom veni la Valcea la inceputul lui septembrie, sa-i vedem pe socrii. Poate facem o plimbare usoara, cu familiile, prin zona. Faina iesire , sa va fie de bine. Un PM inainte si promitem ca facem un traseu de neuitat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Multumesc, asa vom face! :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Super trupa :bravo :bravo ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare :h5 :1 frumoasa iesire sa va fie de bine :bravo :bravo :bravo :bravo schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare felicitari pentru iesire :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: WWOC la plimbare Multumim! :hi Noi iesim in fiecare weekend, aproape...promit ca o sa postez poze de la fiecare iesire de acum incolo ...;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: WWOC la plimbare Nu stiam ca ai postat iesirea de Duminica! :g :g SA vedem ce pregatim pentru week-endul urmator! :ypu Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: WWOC la plimbare frumoasa iesirea,dar T2 facea fatza,nu io fiert motoru ca e pe spate,vadca avea si troliu,era dotat. i neste masini estra ordinare de bune ,pacat ca motoru fierbe un doi ca avem la servici unu.bafta in continuare ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate