Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme franare spate wrangler yj

antelio

Postări Recomandate

salutare,

spuneti mi si mie care ar putea fi cauza de nu mai franeaza spatele la wrangler, am aerisit o...se pare ca spatele franeaza mult mai tarziu decat fata. asta dupa ce am avut o problema cu o conducta rupta. specific ca la ambele roti spate iese uleiul de frana la aerisire deci nu s epune problema sa nu ajunga la roti. astept reply. merci.

FOR EVER JEEP!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme franare spate wrangler yj

Posibil ca nu mai merge sistemul care regleaza automat sabotii spate in functie de uzura si trebuie sa-i reglezi manual asa am patit si eu cu yj-ul meu !

Jeep Wrangler YJ 2.5i

Opel Vectra OPC 2.8 V6 TS 255hp

BMW Z3 2.0 24V

Yamaha WR 450F 2009

Link spre comentariu

Posibil ca nu mai merge sistemul care regleaza automat sabotii spate in functie de uzura si trebuie sa-i reglezi manual asa am patit si eu cu yj-ul meu !

La Multi Ani ! :ap :ap :ap

Sa fii sanatos , voios ... la punga gros..... si sa ai parte numai de off rod noroios !

Link spre comentariu

Verifica cilindrii,este posibii sa fie blocati,eu am patit-o,i-am deblocat,schimbat si garniturile sii merge perfect,daca nici asta nu e cauza ,atunci.....pompa de frana! :h5

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Nu stiu daca ai cum sa verifici repartitorul. El este situat chiar langa pompa de frana (este piesa in care intra mai multe tevi de frana si care are si contactul de la stopuri pe ea). Din pacate, nu mai am masina, asa ca pot doar sa-ti dau un link unde o sa afli mai multe despre ea (este vorba de un XJ, insa poti sa-ti faci o idee - repartiroarele sunt asemanatoare, poate chiar identice): http://www.4x4wire.com/jeep/tech/brakes ... s03/valve/

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

povestea e cam asa.... franele pe saboti pe state sunt mai "bune" decat nimica....

si asta e problema generala la cele cu frane pe saboti pe spate.... fata tine - spatele se duce, daca mai ai si ABS pe ea... cu atat mai naspa.... poti sa reglezi, aerisesti, verifici repartitorul.... problema va ramane chiar daca va fi diminuata....

o solutie pe care ti-o recomand, este sa-i schimbi complet sistemul de frane pe spate cu kitul de frane pe disc, si cu asta ai rezolvat problema definitiv.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare