Levo Postat Septembrie 14, 2009 Partajează Postat Septembrie 14, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Piuuu mai Levo mi-am adus aminte ce frig am mai tras acolo :ha: :ha: :ha: Da, pai voi ati mers "cabrio mode" :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 O recomandare oarecum inedita, cel putin pentru traseul de Standard, care este gata. La cat rahat de urs am vazut pe traseu, recomandam sa aveti in masina spray cu piper. Atentie, nu e o gluma! :grin: Mai bine arunci in urs cu rahat----- ca daca vine linga masina asta o sa ai cel mai mult in dotare !!!!!!! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 AAAA Si sa nu uit .....va rog sa nu mai puneti poze cu Frilanderu meu ....... :F Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcmihai Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Salutare , nu stiu cat e taxa dar stiu ca iesirea merita toti banii, asa ca ma puteti pune pe lista de participnti de pe acuma :h5 numai bine si spor la trasee Mishu 0729 963 330 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Salutare , nu stiu cat e taxa dar stiu ca iesirea merita toti banii, asa ca ma puteti pune pe lista de participnti de pe acuma :h5 numai bine si spor la trasee mersi ptr incredere....taxa nu am stabilt-o inca,ea va fii finalizata saptamana viitoare. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 la fel, ma inscriu si eu de pe acum, daca ma primiti. KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 la fel, ma inscriu si eu de pe acum, daca ma primiti. bine-nteles ca te primim...acu lupt sa vina si "Nightloosers"-trupa NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Zoli...sa nu ne uiti si pe noi... ca nu ratam evenimentul :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 se pare ca o sa fie suficient noroi la concurs, dezghetat. http://www.worldweather.org/183/c00200.htm _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 se pare ca o sa fie suficient noroi la concurs, dezghetat. http://www.worldweather.org/183/c00200.htm veste buna... NU mai imi cumpar lanturi... ca si asa mi-e lene sa le montez.... :ha: :ha: :ha: ... dar sa aiba pregatit Zoli niste suruburi mai lungi la el :grin: :x :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 la altitudinea aia ploaia f usor se poate transforma in .....ninsoare.De fel lanturile vor fii OBLIGATORII NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 dom' derector Mai faceti va rog o inscriere tot pe incredere bineinteles, :h5 negrotaurul - pe persoana fizica evgheny - care este :ha: si poate asfaltati si voi pe acolo pana la concurs :x A... si poate ne dati de veste si cu taxa Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 dom' derector Mai faceti va rog o inscriere tot pe incredere bineinteles, :h5 negrotaurul - pe persoana fizica evgheny - care este :ha: si poate asfaltati si voi pe acolo pana la concurs :x A... si poate ne dati de veste si cu taxa prieteni ce surpriza....ma bucur ca v-ati hotara!Dar...mai lipseste parca cineva din gasca....dar nu cred ca nu o sa dureze mult si se va inscrie.... :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Din cauze obiective....independente de vointa noastra.....in speta....alegeri prezidentiale.....ne vedem nevoiti a schimba data de organizare a cupei Covasna Trophy...in data de 13-14-15 noiembrie....ne cerem scuze ptr acest inconvenient.....dar cei de la Cotroceni nu au avut bunul simt sa ne anunte si pe noi de competitia lor :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 gand la gand cu bucurie; chiar ma gandeam zilele astea ca dupa mult timp de cand nu am mai votat, ca simt o puternica dorinta de a vota. Asa ca din pctul meu de vedere e bine venita schimbarea perioadei; a sunat ceasul... "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 M-ati intristat domnilor. In aceasta perioada am cursuri de formare si deci nu pot lipsi. Asa ca Zoli pastreaza tuica fiarta pentru alta data dar tine ceaunul cald ca nu se stie. Sa va distrati copios. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Din cauze obiective....independente de vointa noastra.....in speta....alegeri prezidentiale.....ne vedem nevoiti a schimba data de organizare a cupei Covasna Trophy...in data de 13-14-15 noiembrie....ne cerem scuze ptr acest inconvenient.....dar cei de la Cotroceni nu au avut bunul simt sa ne anunte si pe noi de competitia lor :ce Va rog nu incurcati data ramine stabilita , nu este inti;nire po;itica asa ca nu tre buie sa renuntam. Anul trecut am tinut concursul in ziua alegerilor parlamentare 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Aloooo, pai ce facem, eu am depus cererile cu data modificata, 13-14-15 noiembrie!!!!!!,,,Sper ca astazi sa hotarim clar sa nu incepem cu stingul,, :P Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 ................? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Comunicat oficial Data de desfasurare concurs:27-29.noiembrie 2009 Locatia concurs:jud Covasna zona Bretcu-Oituz Cazare:Poiana Sarata Taxa de participare :550 ron/persoana Am hoatarat modificarea datei de concurs datorita alegerilor prezidentialae chiar daca legea nu interzice mai bine ne ferim de eventuali binevoitori Inscrierea va incepe in 2-3 zile pe site-l clubului ( va voi copia linkul in momentul in care devine activ) Cu stima in numele clubului Kiss Zo;tan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 Intentiile de inscriere se pot exprima in continuare si aici. :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 sa ne anunti si pe noi cand mai ai vesti calde cu nightlosers. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 nightloosers?! prima competitie mai aproape de mine?! si se anunta a fi foarte frumoasa. ma prezint! Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Trophy Covasna 2009 nightloosers?! prima competitie mai aproape de mine?! si se anunta a fi foarte frumoasa. ma prezint! Asa te vreau :h5 Oricum masina aia e obisnuita cu activitatile organizate de Club 4x4 Brasov, era pacat sa lipseasca.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate