EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Super foto :h5 Multumiri doamnei :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
EMIL Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sunt 3 aici http://www.on-board.ro/video/524/Claudi ... rophy-2009 . Ideea e ca mai fac si montaj pe langa incarcatu pe site. Dar vin ele,sigur sigur. Bun post, :h5 sä avem si noi de unde inväta cum se merge. :ypu Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sunt 3 aici http://www.on-board.ro/video/524/Claudi ... rophy-2009 . Ideea e ca mai fac si montaj pe langa incarcatu pe site. Dar vin ele,sigur sigur. Bun post, :h5 sä avem si noi de unde inväta cum se merge. :ypu salutare pt cine nu ma cunoaste sunt pilotul de la standard cu range roverul verde tot concursul a fost super frumos si multumesc organizatorilor pt asta,dar totusi trebuie sa spun si ceva care nu prea ma incantat si cred ca sunt mai multi de acord cu mine de la standard si anume...in prima zi de concurs pe noi cei de la standard ne-au strans sa ne spuna regulile concursului si am cazut de acord ca prima si a doua zi sa nu se puncteze pt ca uni dintre noi am venit pt peisaj si poze mi sa parut corect......si sa stabilit sa se puncteze doar trialul din ultima zi ,totul a fost frumos pana am aflat ca de fapt sa tinut cont doar de primele 2 zile.....atunci sincer mam intristat f mult ,,nu de alta dar am facut 650 de km pt concursul asta si speram sa iau vreun loc pe acolo cea ce in sinea mea sunt f multumit pt ca la trial am iesit pe locul 2 :1 atat am avut de spus ,sper sa nu fi suparat pe nimeni si inca o data multumesc organizatorilor pt ca ne-au dat prilejul sa ne intalnim cu toti si sa ne si simtim bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie @tartales - multumim pentru aprecieri si critici ,si va asteptam si la anul. Va sunt dator cu explicatie pentru nemultumirea voastra . Intradevar sa hotarit la sedinta cu participantii ca cele dou zile de traseu sa fie de plimbare ,poze si vizionare open respectiv traseul de extrem.Conform deciziei voastre prima zii nu a punctat in clasament , doar a doua zii (la cererea celor care care au lipsit de la sedinta ) si sa reclamat aceasi nemultumire ca si la voi (nu am venit de la xxx km , ca sa ne plimbam.).Comisia de organizare a hotarit ca sa impace si capra si varza in acest mod.Ma gindesc ca in a doua zii de concurs , cind din motive obiective a trebuit sa ajut la organizare pe cei de la open , Gabi (Aro) va adus la cunostinta modificarile care au survenit . Cu scuzele de rigoare daca v-am deceptionat cu aceasta hotarire , dar am incercat sa va facem pe plac la ambele tabere . Mai aveam solutia sa facem doua clasamente la Standard. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Domnilor organizatori, Nu va impacientati ...evenimentul vostru a fost magic, din toate punctele de vedere! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie @tartales - multumim pentru aprecieri si critici ,si va asteptam si la anul. Va sunt dator cu explicatie pentru nemultumirea voastra . Intradevar sa hotarit la sedinta cu participantii ca cele dou zile de traseu sa fie de plimbare ,poze si vizionare open respectiv traseul de extrem.Conform deciziei voastre prima zii nu a punctat in clasament , doar a doua zii (la cererea celor care care au lipsit de la sedinta ) si sa reclamat aceasi nemultumire ca si la voi (nu am venit de la xxx km , ca sa ne plimbam.).Comisia de organizare a hotarit ca sa impace si capra si varza in acest mod.Ma gindesc ca in a doua zii de concurs , cind din motive obiective a trebuit sa ajut la organizare pe cei de la open , Gabi (Aro) va adus la cunostinta modificarile care au survenit . Cu scuzele de rigoare daca v-am deceptionat cu aceasta hotarire , dar am incercat sa va facem pe plac la ambele tabere . Mai aveam solutia sa facem doua clasamente la Standard. :hi Domnule daca ati hotarat sa fie plimbare nu trebuia sa ne dai start si finis si nici sa ne pui CP-uri pe traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Doamna sau domnisoara Clau (Claudia), Te rog sa incetezi cu sagetile aste veninoase din cateva motive: 1. Nu stii sa faci diferenta intre o prieteneasca si un concurs. 2. N-ai fost in stare sa scrii o contestatie pe care sa o depui la secretariatul celor care s-a ocupat de eveniment in timp util. 3. Nu esti abilitata sa arunci cu noroi in niste oameni care chiar au muncit ptr noi. Organizatorii au vazut deja punctul tau de vedere. Nu cred ca este necesar sa faci 50 de posturi sa repeti acest punct de vedere! De acum incolo, orice sageata aruncata catre cei de la Covasna in acest topic sau in altele iti va fi oprita inainte sa o scoti din teaca. Sunt cu ochii pe tine! :P PS- Vrei competitie? Vino la Bucuresti pe 13.12.2009 si iti dam noi competitie s-o pomenesti toata viata!!!...la OPEN sau la STANDARD! Sau daca te tine chinga la ambele categorii! A noastra nu e prietenesca ... e umanitara! Si ultimul clasat primeste ceva! Ai ptr ce lupta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Se pare ca pe viitor, pana si la prietenesti ne vom taia beregatile sa ajungem primii. "Bataie, bataie dar ........ sa stim si noi" :grin: Imi voi invata copilotul sa lucreze cu patentu' prin parcare :ha: Cati mai putini la start, mai multe sanse pt mine! :h5 Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti. Domnule Emil, mai mult ne-a placut tuica.............. Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti. Domnule Emil, mai mult ne-a placut tuica.............. salut una peste alta concursul de la covasna a fost super frumos nu ar trebui sa te superi clau atat de mult , f multi dintre noi au tras f mult sa aj la concursul asta si sincer sa fim seriosi e f greu sa impaci pe toata lumea si cred ca explicatia care am auzito eu pt cum a decurs evenimentul mi sa parut dreapta din partea organizatorilor,asta e e greu sa i mpaci pe toata lumea de fapt,e chiar imposibil mai ales cand uni dintre noi vin cu gand de castig :1 sa speram ca va fi la fel de frumos si la impotmoliada si sigur organizatori ne vor pregati ceva special :banana daca tot ne batem pt podium :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti. Domnule Emil, mai mult ne-a placut tuica.............. salut una peste alta concursul de la covasna a fost super frumos nu ar trebui sa te superi clau atat de mult , f multi dintre noi au tras f mult sa aj la concursul asta si sincer sa fim seriosi e f greu sa impaci pe toata lumea si cred ca explicatia care am auzito eu pt cum a decurs evenimentul mi sa parut dreapta din partea organizatorilor,asta e e greu sa i mpaci pe toata lumea de fapt,e chiar imposibil mai ales cand uni dintre noi vin cu gand de castig :1 sa speram ca va fi la fel de frumos si la impotmoliada si sigur organizatori ne vor pregati ceva special :banana daca tot ne batem pt podium :F si pt domnul rupere nu invatati copilul sa umble cu patentul prin parcare ca poate va lasa ambreiajul din nou :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cum pot sa vad si eu stirile despre ce s-a intamplat la Poiana Sarata?? Am tot cautat dar nu am gasit nimic.. S-a dat ceva la Antena si Protv parca.. Rog pe cineva daca le gaseste sa puna un link, ceva.. http://www.primatv.ro/stiri-focus/avent ... adure.html Majoritatea imaginilor le-am furnizat noi. :)[/quote:2xgh86h2] ! f misto!si Ramstein merge ca o manusa ptr aceste stiri! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Multumiri baietilor de la on-board pentru filmulet :1 http://www.on-board.ro/video/521/Adrian ... rophy-2009 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cateva poze facute si de noi (Razvan / Ionut / Cornel / Marius): http://picasaweb.google.com/razvanutza/ ... rophy2009# Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Merci de poze sunt foarte faine. Razvan daca se poate vreau si filmuletele cu mine. Clau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator on-board Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Montajul nostru: http://www.on-board.ro/video/531/Montaj ... rophy-2009 Ce ziceti ? A meritat asteptarea? :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :1 super ! Asteptam ca meseriasii sa se intreaca pe domeniu . Poate facem si un clasament a celui mai reusit montaj ! Felicitari incaodata pentru lucrare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Excelent!!!! Felicitari ON-BOAR TEAM! :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Super montajul. Jos palaria, domnilor! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Frumos, multa munca si pentru colectarea imaginilor si pentru prelucrare, bravo baietii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Cateva poze facute si de noi (Razvan / Ionut / Cornel / Marius): http://picasaweb.google.com/razvanutza/ ... rophy2009# poze frumoase :h5 abia acu le-am vazut :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 3, 2010 Partajează Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am finalizat si articolul pe siteul nostru : http://www.fundatiaema.ro/activitate/evenimente-deosebite/149-covasna-trophy-2009 - inclusiv ultimul video : @ organizatori: Daca vreti sa adaugati clasamente, impresii, comunicate, etc. va rog sa dati un mail ! Editat Ianuarie 3, 2010 de ekkakon http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate