Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 574
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt 3 aici http://www.on-board.ro/video/524/Claudi ... rophy-2009 . Ideea e ca mai fac si montaj pe langa incarcatu pe site. Dar vin ele,sigur sigur.

Bun post, :h5 sä avem si noi de unde inväta cum se merge. :ypu

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Sunt 3 aici http://www.on-board.ro/video/524/Claudi ... rophy-2009 . Ideea e ca mai fac si montaj pe langa incarcatu pe site. Dar vin ele,sigur sigur.

Bun post, :h5 sä avem si noi de unde inväta cum se merge. :ypu

salutare

pt cine nu ma cunoaste sunt pilotul de la standard cu range roverul verde

tot concursul a fost super frumos si multumesc organizatorilor pt asta,dar totusi trebuie sa spun si ceva care nu prea ma incantat si cred ca sunt mai multi de acord cu mine de la standard

si anume...in prima zi de concurs pe noi cei de la standard ne-au strans sa ne spuna regulile concursului si am cazut de acord ca prima si a doua zi sa nu se puncteze pt ca uni dintre noi am venit pt peisaj si poze

mi sa parut corect......si sa stabilit sa se puncteze doar trialul din ultima zi ,totul a fost frumos pana am aflat ca de fapt sa tinut cont doar de primele 2 zile.....atunci sincer mam intristat f mult ,,nu de alta dar am facut 650 de km pt concursul asta si speram sa iau vreun loc pe acolo cea ce in sinea mea sunt f multumit pt ca la trial am iesit pe locul 2 :1 atat am avut de spus ,sper sa nu fi suparat pe nimeni si inca o data multumesc organizatorilor pt ca ne-au dat prilejul sa ne intalnim cu toti si sa ne si simtim bine

Link spre comentariu

@tartales - multumim pentru aprecieri si critici ,si va asteptam si la anul.

Va sunt dator cu explicatie pentru nemultumirea voastra . Intradevar sa hotarit la sedinta cu participantii ca cele dou zile de traseu sa fie de plimbare ,poze si vizionare open respectiv traseul de extrem.Conform deciziei voastre prima zii nu a punctat in clasament , doar a doua zii (la cererea celor care care au lipsit de la sedinta ) si sa reclamat aceasi nemultumire ca si la voi (nu am venit de la xxx km , ca sa ne plimbam.).Comisia de organizare a hotarit ca sa impace si capra si varza in acest mod.Ma gindesc ca in a doua zii de concurs , cind din motive obiective a trebuit sa ajut la organizare pe cei de la open , Gabi (Aro) va adus la cunostinta modificarile care au survenit .

Cu scuzele de rigoare daca v-am deceptionat cu aceasta hotarire , dar am incercat sa va facem pe plac la ambele tabere .

Mai aveam solutia sa facem doua clasamente la Standard. :hi

Link spre comentariu

Domnilor organizatori,

Nu va impacientati ...evenimentul vostru a fost magic, din toate punctele de vedere! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@tartales - multumim pentru aprecieri si critici ,si va asteptam si la anul.

Va sunt dator cu explicatie pentru nemultumirea voastra . Intradevar sa hotarit la sedinta cu participantii ca cele dou zile de traseu sa fie de plimbare ,poze si vizionare open respectiv traseul de extrem.Conform deciziei voastre prima zii nu a punctat in clasament , doar a doua zii (la cererea celor care care au lipsit de la sedinta ) si sa reclamat aceasi nemultumire ca si la voi (nu am venit de la xxx km , ca sa ne plimbam.).Comisia de organizare a hotarit ca sa impace si capra si varza in acest mod.Ma gindesc ca in a doua zii de concurs , cind din motive obiective a trebuit sa ajut la organizare pe cei de la open , Gabi (Aro) va adus la cunostinta modificarile care au survenit .

Cu scuzele de rigoare daca v-am deceptionat cu aceasta hotarire , dar am incercat sa va facem pe plac la ambele tabere .

Mai aveam solutia sa facem doua clasamente la Standard. :hi

Domnule daca ati hotarat sa fie plimbare nu trebuia sa ne dai start si finis si nici sa ne pui CP-uri pe traseu.

Link spre comentariu

Doamna sau domnisoara Clau (Claudia),

Te rog sa incetezi cu sagetile aste veninoase din cateva motive:

1. Nu stii sa faci diferenta intre o prieteneasca si un concurs.

2. N-ai fost in stare sa scrii o contestatie pe care sa o depui la secretariatul celor care s-a ocupat de eveniment in timp util.

3. Nu esti abilitata sa arunci cu noroi in niste oameni care chiar au muncit ptr noi.

Organizatorii au vazut deja punctul tau de vedere. Nu cred ca este necesar sa faci 50 de posturi sa repeti acest punct de vedere! De acum incolo, orice sageata aruncata catre cei de la Covasna in acest topic sau in altele iti va fi oprita inainte sa o scoti din teaca. Sunt cu ochii pe tine! :P

PS- Vrei competitie? Vino la Bucuresti pe 13.12.2009 si iti dam noi competitie s-o pomenesti toata viata!!!...la OPEN sau la STANDARD! Sau daca te tine chinga la ambele categorii! A noastra nu e prietenesca ... e umanitara! Si ultimul clasat primeste ceva! Ai ptr ce lupta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Se pare ca pe viitor, pana si la prietenesti ne vom taia beregatile sa ajungem primii. "Bataie, bataie dar ........ sa stim si noi" :grin:

Imi voi invata copilotul sa lucreze cu patentu' prin parcare :ha: Cati mai putini la start, mai multe sanse pt mine! :h5

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Ma bucur ca va plac pozele. Ar fi multe de bagat dar aici am internet prin modem si trebuie sa ai foaaaaarte multa rabdare pina incarca niste poze si reusesti sa le trimiti.

Domnule Emil, mai mult ne-a placut tuica..............

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

salut una peste alta concursul de la covasna a fost super frumos nu ar trebui sa te superi clau atat de mult , f multi dintre noi au tras f mult sa aj la concursul asta si sincer sa fim seriosi e f greu sa impaci pe toata lumea

si cred ca explicatia care am auzito eu pt cum a decurs evenimentul mi sa parut dreapta din partea organizatorilor,asta e e greu sa i

mpaci pe toata lumea de fapt,e chiar imposibil mai ales cand uni dintre noi vin cu gand de castig :1

sa speram ca va fi la fel de frumos si la impotmoliada si sigur organizatori ne vor pregati ceva special :banana daca tot ne batem pt podium :F

Link spre comentariu

salut una peste alta concursul de la covasna a fost super frumos nu ar trebui sa te superi clau atat de mult , f multi dintre noi au tras f mult sa aj la concursul asta si sincer sa fim seriosi e f greu sa impaci pe toata lumea

si cred ca explicatia care am auzito eu pt cum a decurs evenimentul mi sa parut dreapta din partea organizatorilor,asta e e greu sa i

mpaci pe toata lumea de fapt,e chiar imposibil mai ales cand uni dintre noi vin cu gand de castig :1

sa speram ca va fi la fel de frumos si la impotmoliada si sigur organizatori ne vor pregati ceva special :banana daca tot ne batem pt podium :F

si pt domnul rupere nu invatati copilul sa umble cu patentul prin parcare ca poate va lasa ambreiajul din nou :ypu

Link spre comentariu

Cum pot sa vad si eu stirile despre ce s-a intamplat la Poiana Sarata?? Am tot cautat dar nu am gasit nimic.. S-a dat ceva la Antena si Protv parca..

Rog pe cineva daca le gaseste sa puna un link, ceva..

http://www.primatv.ro/stiri-focus/avent ... adure.html

Majoritatea imaginilor le-am furnizat noi. :)[/quote:2xgh86h2]

!

f misto!si Ramstein merge ca o manusa ptr aceste stiri!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

:1 super ! Asteptam ca meseriasii sa se intreaca pe domeniu . Poate facem si un clasament a celui mai reusit montaj !

Felicitari incaodata pentru lucrare !

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Am finalizat si articolul pe siteul nostru : http://www.fundatiaema.ro/activitate/evenimente-deosebite/149-covasna-trophy-2009 - inclusiv ultimul video :

@ organizatori: Daca vreti sa adaugati clasamente, impresii, comunicate, etc. va rog sa dati un mail !

Editat de ekkakon
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare