ampopa Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Sambata si duminica am iesit "de voie" prin zona Sarata Monteoru, vulcanii noroiosi, Pietroase, o rusoaica (Natasha lui "bbb") si un american (...... - inca nu i-am gasit un nume, al meu). Iesire soft, cu familia. Ziua I : Buc - Sarata Monteoru, cazare (la "Casa cu Tei" - o pensiune relativ OK, mancare buna, preturi maricele, patroni - mai ales ea - destul de neprietenosi), traseu scurt peste dealuri Sarata -Monteoru - Ciobanesti, vulcanii noroiosi de la Paclele - vulcanii de la Beciu (multumim Vitalies), intoarcere la pensiune, gratar si palinca (subsemnatul a prestat cateva "tuici coapte cu miere si nuca" - o excelenta specialitate a pensiunii). Ziua II: Sarata - Petroasele - pe sosea, urcare la releu, la Pietroasele - de unde ni s-a dezvaluit o priveliste superba, intoarcere la Bucuresti. Trasee foarte frumoase, usoare (daca nu punem la socoteala faptul ca in prima zi am mers numai prin tufisuri si boscheti, de unde au rezultat urmatoarele: masina zgariata "la sange", copil suparat, treapta masina rupta - de la o buturuga), peisaje de vis. Poze: “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Ruso-americana de voie Alte poze: “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 17, 2009 Autor Partajează Postat August 17, 2009 Re: Ruso-americana de voie Poze “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Ruso-americana de voie :bravo :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Ruso-americana de voie :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 17, 2009 Partajează Postat August 17, 2009 Re: Ruso-americana de voie .......l-am sunat pe @bbb.......initial am vrut sa vin si eu duminica dimineatza...... :h5 :bravo pt iesire :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: Ruso-americana de voie Relaxanta iesire :grin: Sa prin putin timp liber si o sa mai pun si eu cateva imagini din week-end. Zona e superba dar am prins din pacate doar soare. E bun si soarele dar daca ar fi cazut cativa stropi de ploaie ar fi fost mai interesant :ha: http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat August 19, 2009 Partajează Postat August 19, 2009 Re: Ruso-americana de voie :g :bravo ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate