Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica 16 sept - tura hard langa Baia Mare

Max

Postări Recomandate

Intradevar, a fost o tura extraordinar de frumoasa. Masini destul de multe, fara probleme tehnice deosebite.

Padure salbatica, pante si rampe mari, noroi, strecurat printre copaci, inclinari laterale la care strangi putin din b...i, vreme excelenta, mancare buna la picnic. Nu se vede in poze frumusetea traseului dar va garantez va cei care participa la partea de extrem vor avea o surpriza placuta.

Traseul nu e chiar atat de greu in momentul de fata. eventual daca vin ploi, veti avea putin de lucru la trolieri :grin: dar o sa va placa.

A durat mult tura pentru ca s-a muncit mult la marcarea traseului. Si inca mai este o portiune care a mai ramas de marcat pt. saptamana viitoare.

Eu, din pacate nu prea am poze dar o sa obtin mai dupaamiaza de la unul din participanti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

... mda, se cam anunta a fi "groasa la intrare" :ga ... sa va fie de bine domnilor, nici nu stiti cat de tare va invidiez ... de abia astept sa ne vedem :) ...

PS : ... a fost traseu de hard ? ... sau asta ne asteapta pe toti :D ? ...

Link spre comentariu

... mda, se cam anunta a fi "groasa la intrare" :ga ... sa va fie de bine domnilor, nici nu stiti cat de tare va invidiez ... de abia astept sa ne vedem :) ...

PS : ... a fost traseu de hard ? ... sau asta ne asteapta pe toti :D ? ...

A fost traseul de hard. Dar gandeste-te ca Defender lung stock si Samurai stock amandoua cu MT-uri , au tracut fara mari probleme doar cu putin ajutor in unele locuri. Intervine doar zgarierea masinilor prin padure. daca nu te deranjaza asta, poti sa intri si tu. Unde incap eu, incapi si tu.

Si ca orice autobuz care se respecta, mi-am pus si o camera video pentru mersul inapoi.

Link spre comentariu

Vizitator koala
... a fost traseu de hard ? ... sau asta ne asteapta pe toti :D ? ...

A fost traseul de hard. Dar gandeste-te ca Defender lung stock si Samurai stock amandoua cu MT-uri , au tracut fara mari probleme doar cu putin ajutor in unele locuri. Intervine doar zgarierea masinilor prin padure. daca nu te deranjaza asta, poti sa intri si tu. Unde incap eu, incapi si tu.

...

Mda, ce sa zic, e al dracului de tentant ! ... nu de zgariat masina prin padure mi-e teama mie, ca nu-s cretin de felul meu :ga si nici nu-s genul care sa vrea si brisca unsa si slana-ntreaga :D ... insa nu vreau sa distrug "acaretul" la modul nasol :

- rasturnat,

- rupt aripi,

- spart geamuri si alte de-astea

... e masina mea de zi cu zi, si n-am cum s-o las in Service cate 2-3 saptamani ...

Link spre comentariu

... a fost traseu de hard ? ... sau asta ne asteapta pe toti :D ? ...

...

Mda, ce sa zic, e al dracului de tentant ! ... nu de zgariat masina prin padure mi-e teama mie, ca nu-s cretin de felul meu :ga si nici nu-s genul care sa vrea si brisca unsa si slana-ntreaga :D ... insa nu vreau sa distrug "acaretul" la modul nasol :

- rasturnat,

- rupt aripi,

- spart geamuri si alte de-astea

... e masina mea de zi cu zi, si n-am cum s-o las in Service cate 2-3 saptamani ...

Daca nu te spargi in figuri, poti sa mergi si pe acolo. Dar in regim de concurs..nu stiu ce sa zic...

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu
Maxule! Da' poze cu openul nu pui si tu cateva, nu ca as vrea sa vad dar ma intereseaza :lol: :lol: :lol:. Cred ca ma dau la open, la ce nebuneala am vazut acolo.... :hl
Link spre comentariu

Maxule! Da' poze cu openul nu pui si tu cateva, nu ca as vrea sa vad dar ma intereseaza :lol: :lol: :lol:. Cred ca ma dau la open, la ce nebuneala am vazut acolo.... :hl

era sa ma inec cu berea!! :ga :ga :ga

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Mai omule, ce ai patit? Ai mancat ciuperci defecte? Ai tu cuvantul OPEN in vocabular?

O sa ma fac ca nu am citit ce ai scris mai sus. :no1

Link spre comentariu

Vizitator Deceneu

Asta e, am pus-o :D. "ecstrem pana la moarte" :old. Ai dreptate Max, nu stiu cum e la open nu m-am dat nici-o data, am inteles ca nu-i loc la BM dar nu-i nimic prind eu un moment de slabicine la altii :D :D :D.

Aaa.., era sa uit, m-am dat la open la Keia pe paraul lui Oreste :ha1 si totusi nu fac misto nici de Oreste nici de parau, dar totusi era un traseu de open "punct" Asta nu inseamna ca maine nenea Max & ekipa sa reanalizeze traseele si sa le faca cat mai impracticabile cu putinta :roll:

Link spre comentariu

Asta e, am pus-o :D. "ecstrem pana la moarte" :old. Ai dreptate Max, nu stiu cum e la open nu m-am dat nici-o data, am inteles ca nu-i loc la BM dar nu-i nimic prind eu un moment de slabicine la altii :D :D :D.

Aaa.., era sa uit, m-am dat la open la Keia pe paraul lui Oreste :ha1 si totusi nu fac misto nici de Oreste nici de parau, dar totusi era un traseu de open "punct" Asta nu inseamna ca maine nenea Max & ekipa sa reanalizeze traseele si sa le faca cat mai impracticabile cu putinta :roll:

Traseu de extrem de aici, e in mod normal de open. Dar am cautat sa fie cat mai frumos nu neaparat cat mai greu. Si eu zic ca am reusit. Pot sa fac si unul de 300 de metri in care sa stati 6 ore dar nu are sens. Nu are sens sa va spargeti masinile aici la o amicala din asta. Lasati-le pentru concursurile oficiale.

Link spre comentariu

:ap :gr1 :ap Intrebare: se face echipa de 2 masini?

Bineinteles. 2 masini, una minim sa aiba troliu.

Traseul are niste zone mai "interesante" unde daca nu esti foarte atent la semne te poti rataci usor. Asa ca daca sunt 4 persoane, unul tot vede panglica.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare