superalfi Postat August 20, 2009 Partajează Postat August 20, 2009 Salut! Avand in vedere ca in sfarsit am si eu masina gata - as vrea sa o si testez un pic in teren - am vorbit si cu Filip (cu TJ-ul) si e si el interesat. Asadar: daca sunt doritori si mai ales din cei care si stiu traseele prin zona Valenii de Munte, Cheia va asteptam cu placere! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia Se concretizeaza ceva? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia hai la Pestera Ialomicioara :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia Eu as merge. Masina e gata, mai trebuie decat montat geamul de la usa. Sper sa se si potriveasca la prinderi pt ca al meu era actionat electric si am lua unul second hand care era actionat manual. Cei de la service au spus ca termina azi, acum sper sa se si tina de cuvant. Mai vorbim mai pe seara si atunci putem stabili exact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia Deci, merge cineva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia avand in vedere ca nu se mai inscri nimeni o sa facem o tura scurta pe langa bucuresti - daca mai vrea sa vina cineva - intalnirea e la ora 10.00 la benzinaria de la intrarea pe A2 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia De ce trebuie sa fiti mai mult de 2 masini pentru a va simti bine pe munte? E pacat sa va stricati planurile. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia :sr Intradevar masina a fost gata dar ... ceva mai tarziu. Eu a trebuit sa onorez o promisiune la un gratar si m-am intors pe la 1.00. Este bine ca ati luat o hotarare si o sa iesiti undeva pe langa Bucuresti. Mi-ar face o deosebita placere sa iesim impreuna , eventual weekend-ul urmator dar sa planificam iesirea putin mai din timp. Chiar am niste trasee si niste zone noi care sper sa va placa. :jp1 :jp1 :jp1 Pentru acest weekend va urez :bannana ca iesirea voastra sa fie o reusita deplina, sa va bucurati de ea si sa va mearga la suflet. Astept cu interes pozele, filmarile si povestirile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Iesire 21 sau 22 Aug - Valenii de Munte, Cheia Si pana la urma ramane o iesire pe langa Bucuresti? ....Schimbati titlul topicului macar.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate