buhu Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un batran de 90 de ani ii spune doctorului sau: - Nu m-am simtit niciodata atat de bine. Am o mireasa de 18 ani cu care voi avea un copil. Ce ziceti de asta? Doctorul se gandeste un minut la intrebarea lui si apoi spune: - Am un prieten mai in varsta care este vanator si nu lipseste de la nici un sezon. Intr-o zi cand se cam grabea a luat umbrela in loc sa ia pusca. Cand a ajuns la locul de vanatoare, a vazut un iepure care statea langa un rau. Si-a ridicat umbrela, a facut - bang, bang - si iepurele a cazut mort la pamant. Ce zici de asta? Batranul raspunde: - Eu as zice ca altcineva i-a omorat iepurele. Doctorul: - Exact. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 29, 2009 Partajează Postat Aprilie 29, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n san ca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiale... - Numele ? intreaba Sf. Petru. - Leonardo Di Caprio, raspunde negrul. Sfantul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele. - Leonardo Di Caprio, insista negrul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors. - Sfantul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu, si intreaba respectuos : - Scoate-ma te rog dintr-o dilema, Titanicul s-a scufundat sau a ars? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Aprilie 30, 2009 Partajează Postat Aprilie 30, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) In ziua de servici ca portar al raiului, st.Petru priveste uimit un spectacol pänä acum nemaiväzut si neavänd nici oexplicatie il suna pe Dumnezeu sä vinä sä vadä si el.Dumnezeu apare in grabä mare si priveste si el nedumerit cum un bärbat chipes inträ pe poarta raiului priveste se plimbä se minunä si iese din nou afarä din rai, spectacol ce se tot repetä si se tot repetä. Dumnezeu nedumerit, pierzändusi räbdarea si mänat de curiozitate,se apropie de bärbatul cu pricina si il intreabä dacä cumva nu ii place in rai si de ce tot iese, la care räspunde bärbatul: -O ba da imi place si as rämäne dar nu mä lasä äia de la SMURD! Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tip care dorea sa isi vanda masina , isi scrie pe o hartie numarul de telefon si il lipeste pe geamul din spate al masinii. In timp ce era in trafic, primeste un telefon: -Alo ,da! Cine este?? -Aici e politia, suntem in spatele dvs. Opriti pe dreapta pentru ca nu aveti voie sa vorbiti la telefon la volan! :twisted: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Metoda de a scapa de purici: in locurile unde ai par, te tunzi in trepte, si te dai cu ulei. Puricii aluneca pe scari si isi sparg capul... Naufragiaza un vapor. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba: - Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? - Trei kilometri. - In ce directie? - In jos.....! Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada, il cheama pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale o centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul intreaba: - Punem si botnita? Doi tipi,la un bar: - O vezi pe fata de la masa aia?Arata ca un barbat! - Bine,domnule,sa stii ca aia e fata mea. - Va rog sa ma scuzati,nu am stiut ca sunteti tatal ei! - Nu sunt tatal ei,dobitocule,sunt mama ei! :happy ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) El si ea, la nunta de argint. Ea: “Draga, in toata casatoria noastra fericita, un lucru nu mi-ai spus: ce tii in geamantanul de pe sifonier? Mi-ai zis de la inceput sa nu umblu acolo si eu, ca o sotie iubitoare, te-am ascultat.â€� El: “Bine scumpa mea, fiindca am implinit un sfert de secol impreuna, am sa-ti satisfac curiozitatea. Poti sa te uiti ce am in geamantan.â€� Ea: “Bine… vad aici niste cartofi… si-o multime de bani!!â€� El: “Da, cincizeci de mii de dolari.â€� Ea: “Cincizeci de mii de… Dumnezeule, dar de unde?…â€� El: “Pai, sa-ti explic. De cate ori te-am inselat, am pus cate un cartof in geamantan.â€� Ea: “Cum??? Pai aici sunt patru cartofi!… Nu pot sa cred asa ceva! Dar banii, cincizeci de mii de dolari?â€� El: “Pai, cum se facea cate-un kil, il vindeam :top :pt ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) La inceputul inceputurilor, impartea Sf.Petru creier pentru toti dintr-un lighean. La un moment dat insa , vazand ca se termina, Sf.Petru se duce la Dumnezeu si-l intreaba ce sa faca cu restul oamenilor. - Du-te si pune apa si imparte asa mai departe! Se duce Sf.Petru dar la un moment dat iar vede ca se imputineaza apa cu creier si se duce iar la Dumnezeu . -Du-te pune apa si imparte mai departe! Sf.Petru se conformeaza si de data asta. Dar intr-un tarziu se termina : si creierele si apa si amestecul si tot. - Acu' ce fac Doamne? - Mai sunt multi? - Da Doamne, multi.... - Da-le land-cruiser-e :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) asta o stiam cu patrol :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Mai 2, 2009 Partajează Postat Mai 2, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) asta o stiam cu patrol :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: De fapt bancul original e cu Nissan.....Dar ce sa faci? altora le place sa adapteze... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Nevasta lui Pandele isi pune picaturi in ochiul stang, apoi in cel drept si, la sfarsit, si intre picioare.. - Esti nebuna? Acolo de ce pui? o intreaba sotul siderat de gestul ei - Cum de ce?, raspunde nevasta . A trecut multa vreme de cand nici ea n-a mai vazut nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) :hi Romanul, americanul si arabul se laudau cu realizarile sportive din viata: ROMANU:- Baieti, eu am 10 copii...daca mai faceam unu aveam echipa de fotbal!!!!! AMERICANU:- Baaa...eu am 15 copii.....de mai faceam unu aveam echipa de fotbal american!!!! ARABU: Eu am 16 neveste......de mai aveam inca una......aveam teren de golf ! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Mai 5, 2009 Partajează Postat Mai 5, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) De obicei un "Golf Course" are "18 holes" ! :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 6, 2009 Partajează Postat Mai 6, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Orice medic va va recomanda sa nu mancati mult, gras sau condimentat, sa nu beti, sa nu fumati, sa nu faceti eforturi fizice excesive si, daca sunteti bolnav, sa va abtineti de la sex! Dar cercetari recente au aratat: In Franta se mananca foarte elaborat, cu foarte multe calorii, se stie ca multe produse de patiserie sunt franceze, se face mult sex, se bea mult vin, dar cu toate astea in SUA infarctul este de doua ori mai frecvent! In Spania sau Italia se bea mult vin rosu, se face mult sex, dar in Anglia decesele prin infarct sunt de doua ori mai frecvente! In Brazilia se bea multa cafea, se face mult sex, dar sunt de doua ori mai putine infarcturi decat in SUA! In India si Thailanda se manaca foarte condimentat si cu grasimi, se face mult sex, dar in Anglia si SUA sunt de trei ori mai multe boli de inima! In China si Japonia se face foarte mult sex, se manaca condimentat, dar infarctul este de doua ori mai frecvent in America ! Concluzia studiului a fost: ca puteti manca ce vreti, puteti bea pe saturate, faceti mult sex, ca ceea ce va omoara e vorbitul limbii engleze! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ce gandesc un optimist si un pesimist despre criza economica mondiala? Optimistul: Vai, vom ajunge cu totii sa cersim... Pesimistul: De la cine? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un om catre Dumnezeu: - Doamne! - Da! - Ce inseamna pentru tine un milion de ani? - O secunda. - Dar un milion de dolari? - Un cent. - Doamne, imi poti da si mie un cent? - Asteapta o secunda! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Mai 8, 2009 Partajează Postat Mai 8, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) In marea criza mondiala,cele mai sigure 2 banci raman:Banca de Sperma si Banca de Sange.Totusi ca sa evite falimentul fuzioneaza si devine:.....Fuck'n Bloody Bank!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un cuplu de batranei este intrebat: "Cum reusiti ca la varsta asta sa fiti un cuplu atat de perfect si sa va intelegeti atat de bine?" El: "Pai, vedeti, TOT ce facem, facem impreuna. De exemplu, folosim intotdeauna aceleasi prosoape impreuna. Avem unul pe care scrie *C* de la <Cap> si altul pe care scrie *F* de la <Fund>. Ea: "Ceeeeee?!!!!! Intotdeauna am crezut ca *C* e de la <Cur> si *F* de la <Fatza>! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Moare bulibasha tziganilor. Inmormantare cu fast, intr-o zi de miercuri (meciuri de fotbal senzationale, in cupele europene). Preotul (mare microbist), tzine slujba in curtea din fatza vilei, dupa care se formeaza cortegiul spre cimitir. In fatza - popa, dupa el 6 tzigani purtau sicriul pe umeri si pe urma - alaiul cu rudele apropiate si restul multimii. Mai era un sfert de ora pana la inceperea meciului. Popa, in fatza cortegiului, lungea cam tare pasul. Nu se oprea nici la rascruci de drumuri, dupa obicei. Tziganii cu sicriul gafaiau deja cam tare si ii treceau toate apele. La un moment dat, unul dintre ei zice catre preot: - Ho, dom' parinte, stai mai incet, mancatz'ash, ca doar nu l-am furat!.. http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Mai 9, 2009 Partajează Postat Mai 9, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Bula intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal incearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat. - Ce faci, taticule ? întreaba Bula. - Eeee...am vazut un sobolan sub pat. - Si vrei sa-l futi ? ! ? http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un poliÅ£ist vine-ntr-o zi acasă cu un televizor ultimul răcnet. - De unde ai televizoru'? întreabă soÅ£ia. - L-am cîştigat la un concurs organizat de poliÅ£ie. - Ce fel de concurs? - De matematică. - Åži ce v-au dat de făcut? - "Cît fac 5x5?" Iar eu, cu 17, am ieÅŸit pe locul trei. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un indian navajo statea pe o banca in parc langa un agent de vanzari , intre ei fiind o punga . Stau ei ce stau si la un moment dat agentul il vede pe indian ca fixeaza punga si il intreaba : - Vrei sa stii ce e in punga , nu ? la care indianul da din cap afirmativ. - Este o sticla de vin care am luat`o pentru nevasta`mea. Inca un timp liniste dupa care indianul ii spune agentului : - Bun schimb ai facut :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tip intra intr-un bar si zice: - Sase whiskiuri duble. La care barmanul: - Trebuie ca ai avut o zi data naibii. - Da, tocmai am aflat ca fratele meu mai mare e homosexual. A doua zi acelasi tip intra in acelasi bar si cere aceleasi bauturi. Barmanul intreaba acelasi lucru si tipul raspunde: - Da, tocmai am aflat ca si fratele meu mai mic e homosexual. A trei zi scena se repeta. Barmanul zice: - La dracu! A mai ramas cineva in familia ta caruia sa-i placa femeile? - Da, nevasta-mea!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste complice si va plati pentru asta. Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un oltean se duce-n vizită la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere ÅŸi stînd la masă văd doi muncitori: unul săpa un ÅŸanÅ£ cam de 40 cm lăţime ÅŸi 60 cm adîncime; la cîţiva metri în spatele lui, celălalt astupa groapa... Olteanul nu se poate abÅ£ine ÅŸi-i întreabă pe cei doi care-i treaba. Unul din ei răspunde: - Dom'le, în mod normal. echipa noastră e formată din 3 oameni: unul sapă groapa, altul pune cablul, iar cel de-al treilea o astupă, numai că ăla de punea cablu' este în concediu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 13, 2009 Partajează Postat Mai 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Stii care`i diferenta intre curaj si tupeu ? Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa`ti vei nevasta asteptandu`te cu un maturoi in mana si sa o intrebi : - Inca mai faci curat sau te pregateai sa decolezi ? Tupeul inseamna sa te intorci la miezul noptii acasa, invaluit intr`un nor de parfum , cu urme de ruj pe haine , sa`ti vezi nevasta asteptandu`te cu un maturoi in mana , si sa`i spui : - Nu te enerva , tu urmezi :ha: :happy ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate