Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BIBLIOTECA DE BANCURI :)

Suparici

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :)

preluat de la altii

Doamnelor si domnisoarelor, să nu vă mai aud că ziceti “voi nu stiti prin ce trecem� că eu acum stiu!

Scurt istoric: Mă rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fără mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.

Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma. “Va tundeti?� I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:�NU! Ma epilez sub brat� A zambit, ca la o gluma buna:�Glumiti?� “NU! Ce-i de glumit in asta?!� A mai zambit o data si a zis “Nimic�, plecand…. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.

Am intrat in “cabinetul� care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:�Mda…nu-i rau, totusi va va durea un pic…mda, in fine, sa incepem�. Eu zambeam. Durere, zici?! “Durere� eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate şmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic. “Va arde?� “Nici pomeneala, domnisoara� - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întărea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele.

Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:�V-a durut?� “Un pic, asta-i tot?!� am provocat-o eu viteaz. “Nu, nu-i tot.� - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. �Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare.� Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca mă asteptam sa fie mai dureros. Că atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua “extragere� a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:�Nu-i teribil de placut…� Domnisoara mi-a zambit si a spus:�Inca o data si gata!�

Inca o data?!?!?! Pai de ce? “Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?� Eram invins. “Cu ceara, domnisoara, cu ceara…� Mi-a aplicat cel de-al treilea strat.. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. � ‘tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!� Chiar ma duruse. Domnisoara isi cerceta opera. Mă intreabă:�Aveti Baneocin acasa?� “Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?� “Pentru ca v-a dat un pic sangele.� “Vaaaaaaaaaaiiiii, ‘tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare… - injuram in gand ca birjarul. “Mi-a dat sangele?� “Da, un pic, se opreste repede.�

M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.

Deci da, stiu prin ce treceti.. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile. Aferim! "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

preluat de la altii

Doamnelor si domnisoarelor, să nu vă mai aud că ziceti “voi nu stiti prin ce trecem� că eu acum stiu!

Scurt istoric: Mă rad sub brat de vreo 12-13 ani. Firesc, firul se facea tot mai trainic si mai frumos, incepuse sa o ia in jos, spre coate. Deci asa nu se mai putea. Fără mângâierea lamei, axilele mele ar fi aratat in curand ca ZZ Top (cautati pe google cei care nu-i stiti) in mizerie.

Asa ca am luat suprema decizie de a trece la epilat. Am coborat la salon curios de ce mi se poate intampla. M-a intampinat domnisoara care m-a tuns cu gauri cu ceva vreme in urma. “Va tundeti?� I-am zambit multumit de raspunsul ce urma sa i-l dau:�NU! Ma epilez sub brat� A zambit, ca la o gluma buna:�Glumiti?� “NU! Ce-i de glumit in asta?!� A mai zambit o data si a zis “Nimic�, plecand…. Intre timp a vanit epilatoarea, Buna ziua, pofiti in cabinet.

Am intrat in “cabinetul� care arata ca o sala de operatii.. Si am fost invitat sa ma intind pe un pat la fel de medical. Incepusem sa fiu intimidat. Mi-am dat tricoul jos, mi-am supt un pic burta, am ridicat bratele. Doamna a proptit deasupra mea un bec extrem de puternic, fix ca alea de la chirurgie, si a inceput sa ma studieze:�Mda…nu-i rau, totusi va va durea un pic…mda, in fine, sa incepem�. Eu zambeam. Durere, zici?! “Durere� eram poreclit in copilarie, eu am inventat durerea, mananc durere pe paine! Doamna amesteca maglavaisul intr-o oala. M-a informat ca fiind prima oara, folosim ceara clasica. Ok, cum zici tu, mare scofala! Apoi cu o spatula mi-a intins sub brate şmecheria. O crema calda si galbena, mai ca-mi era pofta sa gust un pic. “Va arde?� “Nici pomeneala, domnisoara� - am raspuns zambind la fel de smecher. A inceput sa apese ceara care se întărea si, pe neasteptate, JBANG!!! Ochii au dat sa-mi iasa un pic din cap. Smulsese ceara intarita cu tot cu firisoarele mele.

Domnisoara m-a studiat din priviri si m-a intrebat:�V-a durut?� “Un pic, asta-i tot?!� am provocat-o eu viteaz. “Nu, nu-i tot.� - a venit replica pe care nu o doream si nu o asteptam. �Mai dam un strat, ca au mai ramas firisoare.� Si din nou m-a uns cu ceara fierbinte. Adevarul e ca mă asteptam sa fie mai dureros. Că atat de mult va plangeti, domnisoarelor si doamnelor, incat m-am asteptat la ceva similar cu luatul unui sut in coae. Zona tocmai epilata imi era insa deja sensibila si cea de-a doua “extragere� a fost mai dureroasa. Ochii mi-au iesit cam jumate din cap. Si cu toata vitejia mea, am recunoscut:�Nu-i teribil de placut…� Domnisoara mi-a zambit si a spus:�Inca o data si gata!�

Inca o data?!?!?! Pai de ce? “Tot v-au mai ramas niste firsoare. As putea sa le smulg cu penseta. Cum doriti?� Eram invins. “Cu ceara, domnisoara, cu ceara…� Mi-a aplicat cel de-al treilea strat.. Nu mai imi era bine, nu mai zambeam, vroiam sa se termine dracu o data, imi era dor de lama mea si de usturimea after shave-ului aplicat dupa ras. Si JBANG!!!!! + a treia oara!!! Mi-am muscat buzele. Mi-a venit sa o iau pe domnisoara de freza si sa o dau cu capul de lampa, de dulapuri de pereti. � ‘tu-ti gura ta de ceara si epilare, mai bine imi las carlionti ca evreii!� Chiar ma duruse. Domnisoara isi cerceta opera. Mă intreabă:�Aveti Baneocin acasa?� “Nu stiu ce-i ala, si de ce ar trebui sa am?� “Pentru ca v-a dat un pic sangele.� “Vaaaaaaaaaaiiiii, ‘tu-ti ceara ma-tii care te-a facut de ceara si de epilare… - injuram in gand ca birjarul. “Mi-a dat sangele?� “Da, un pic, se opreste repede.�

M-a dat cu niste creme calmatoare, cu o pudra, si mi-a zis ca-s gata. Da, eram gata, la propriu. Tineam mainile pe langa corp de parca avea sub brat doua becuri fierbinti. Si acum simt tot asa. In plus am inceput sa transpir. Si cica nu am voie sa fac dus vreo doua-trei ore. Si nici sa ma dau cu after-shave.

Deci da, stiu prin ce treceti.. Si da, stiu ca se poate si mai rau. Nu vreau sa-mi inchipui ce s-ar fi intamplat daca ceara mi-ar fi fost aplicata si apoi smulsa din zone, sa zicem, mai sensibile. Aferim! "

Foarte tare :happy :ha: :ha: :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

:ha: Foarte tare intr-adevar...m-ai ales ca ma regasesc.. De fiecare data imi vine sa o dau si eu cu capul de dulap, dar nu pot ca mi-e prietena.. Ma gandesc cu groaza ca iar trebuie sa ma duc...

Crede-ma ca nu conteaza cat de lung ai parul, TOT LA FEL DOARE...

PS bun venit in club, prietene :ha:

Link spre comentariu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Moare Ion iar Maria cu preotul erau la cimitir sa-l ingroape.

Inainte sa-l ingroape pe Ion, parintele o intreaba pe Maria:

- Marie, vrei sa-l pupi inainte sa-l bagi inauntru?

Maria izbucneste in lacrimi zicand:

-Asa imi zicea si el mereu...

Link spre comentariu

:grin:

Un politzai opreste un sofer noaptea… - Dom’le, amenda! Te-am prins, te-am ars! Uite, ca sa te fac scapat, raspunde la o intrebare: conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri; ce este? - O masina… - Bine, o masina, da’ ce e? Mercedes, Dacie, Volvo…..? Vad ca nu stii… Hai sa iti mai pun o intrebare:conduci noaptea; de pe contrasens vezi ca se apropie un far; ce este? - O motocicleta… - Bine, dar ce e? Honda, Suzuki, Kawasaki? Vezi ca nu stii? AMENDA scrie pe matale !! - Bine, platesc, da’ vreau sa iti pun si eu o intrebare: conduci noaptea: pe maginea soselei vezi o gagica meseriasa, bulan, balcoane, tot tacamu’; ce este? - O c**va, ce sa fie? - Bine, dar mai exact,ma-ta? sor-ta? nevasta-ta? …

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Un baietel negru vine acasa de la scoala. E in clasa a patra.

-Tata, tata trebuie sa iti spun ceva! Dintre toti baietii de a patra, am pu*a cea mai mare! Asta din cauza ca sunt negru, nu-i asa?

- Nu tata. Din cauza ca esti bou. Trebuia sa fii in a zecea deja.

Doi homosexuali intr-un avion:

- Am facut-o in lift, in parc, in magazin si in cinematograf dar in avion niciodata. Hai sa ne-o punem!

- Bai, esti nebun? Aici chiar te poate vedea cineva!

- Stai ca-ti demonstrez: Aloooo, are cineva un pix? UN PIX VA ROG! Nimeni nici o miscare, nici nu s-au uitat la el.

-Vezi? Hai la treaba! Si-o pun repede-repede, iar dupa vreo 3 min apare stewardesa. Se uita sa vada daca toti au mancare, bautura, iar in coada avionului da peste un bartanel care vomase pe el.

- Vai, domnule! De ce nu m-ati chemat sa-mi cereti o punga, ceva?

- N-am vrut nimic domnita, ca a cerut unul acum 5 minute un pix si ce p*** in cur si-a luat!!!

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

DACA REUSESTI SA CITESTI PRIMELE CUVINTE, CREIERUL VA DESCIFRA CELELALTE.

0D474 1N7R-0 21 D3 V4R4, 574734M P3 PL4J4 0853RV4ND D0U4 F373 70P41ND 1N N151P, 151 D4D34U 53R105 1N73R35UL C0N57RU1ND UN C4573L D3 N151P CU 7URNUR1, P454J3 53CR373 51 P0DUR1. C4ND 3R4U P3 PUNC7UL D3-4 73RM1N4, 4 V3N17 UN V4L, D157RU64ND 707UL, R3DUC4ND C4573LUL L4 0 6R4M4D4 D3 N151P 51 5PUM4…. M-4M 64ND17 C4 DUP4 4747 3F0R7, F373L3 V0R 1NC3P3 54 PL4N64, D4R 1N L0C D3 4574, 4L3R64U P3 PL4J4 R424ND 51 JUC4NDU-53, 51 4U 1NC3PU7 54 C0N57RU145C4 UN 4L7 C4573L; M1-4M D47 534M4 C4 4M 1NV4747 0 M4R3 L3C713: D3D1C4M MUL7 71MP D1N V1474 N0457R4 C0N57RU1ND C3V4, D4R C4ND M41 74R21U UN V4L V1N3 51 D157RU63 707, C3 R4M4N3 3 D04R PR1373N14, 6R1J4 51 M41N1L3 4C3L0R4 C3 5UN7 C4P481L1 54 N3 F4C4 54 5UR4D3M.

Daca îl Citesti Si-l Intelegi, Esti Inteligent(ã) Si Ai Emisfera Stânga Dezvoltata.

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

0D474 1N7R-0 21 D3 V4R4, 574734M P3 PL4J4 0853RV4ND D0U4 F373 70P41ND 1N N151P, 151 D4D34U 53R105 1N73R35UL C0N57RU1ND UN C4573L D3 N151P CU 7URNUR1, P454J3 53CR373 51 P0DUR1. C4ND 3R4U P3 PUNC7UL D3-4 73RM1N4, 4 V3N17 UN V4L, D157RU64ND 707UL, R3DUC4ND C4573LUL L4 0 6R4M4D4 D3 N151P 51 5PUM4…. M-4M 64ND17 C4 DUP4 4747 3F0R7, F373L3 V0R 1NC3P3 54 PL4N64, D4R 1N L0C D3 4574, 4L3R64U P3 PL4J4 R424ND 51 JUC4NDU-53, 51 4U 1NC3PU7 54 C0N57RU145C4 UN 4L7 C4573L; M1-4M D47 534M4 C4 4M 1NV4747 0 M4R3 L3C713: D3D1C4M MUL7 71MP D1N V1474 N0457R4 C0N57RU1ND C3V4, D4R C4ND M41 74R21U UN V4L V1N3 51 D157RU63 707, C3 R4M4N3 3 D04R PR1373N14, 6R1J4 51 M41N1L3 4C3L0R4 C3 5UN7 C4P481L1 54 N3 F4C4 54 5UR4D3M.

Daca îl Citesti Si-l Intelegi, Esti Inteligent(ã) Si Ai Emisfera Stânga Dezvoltata.

pai ..avem voie sa scriem ce intelegem?

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Noaptea, inainte de examen. In apartamentul profesorului suna telefonul pe la trei dimineata. Cu o voce iritata acesta raspunde:

- Da!

- Dormi?

- Bineinteles ca dorm!

- ...si noi invatam, fir-ar mata a dracului sa fie ...

Link spre comentariu

Doi naturalisti sub un copac se cearta in legatura cu sexulcopacului:

-E mascul!

-Esti chior, e femela!

Si-i dau inainte asa de rasuna valea.

La un moment dat trece pe langa ei turma lui Ghio, binenteles cu propritarul dupa ele...

Cei doi sar pe cioban:

-Auzi,bade,dupa parerea matale ce-i copacul acesta, mascul sau femela?

Badea Ghio se scarpina in cap,se sprijina de toiag, trage un vant tapan si zice:

-Ii mascul!

Cei doi savanti:

-Cum de v-ati dat seama?

Ghio:

-pentru ca vad doua co@ie sub el!

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Ce înseamnă"bucla"?

> Pentru

> cei care nu cunosc conceptul de "buclă" va

> ofer aici explicaţiile clarificatoare pentru a

> înţelege ce se întâmplă atunci când se spune despre un

> program de calculator că "intră în buclă

> ("looping").

>

>

>

> Directorul unei firme (tine minte:

> "Directorul")

> îi spune secretarei:

> - Vom pleca pentru o săptămână în străinătate la un

> congres şi sper să ne simţim bine împreună. Fă toate

> pregătirile necesare pentru călătorie...

>

> Secretara îşi sună soţul:

> - Voi pleca cu şeful la un congres, în străinătate,

> pentru o săptămână. Te rog, dragul meu, ai grijă de

> tine în acest timp.

>

> Soţul îşi sună amanta:

> - Nevastă-mea pleacă în străinătate pentru o

> săptămână. Hai să ne petrecem săptămâna asta

> împreună, prinţesa mea...

>

> Amanta, care este învăţătoare la o şcoală

> particulară, îşi anunţă copiii:

> - Pentru că săptămâna viitoare am de rezolvat o

> problemă, voi lipsi de la şcoală. Deci săptămâna

> viitoare nu veniţi la şcoală.

>

> Unul dintre copii, pentru că îşi iubeşte foarte mult

> bunicul, fuge la el şi îi spune:

> - Bunicule, săptămâna viitoare nu trebuie să merg la

> şcoală. Mi-ai promis că dacă vom avea timp liber vom

> merge la munte împreună.

>

> Bunicul, (care este "Directorul"

> din debutul aceastei istorioare) îşi iubeşte foarte mult

> nepotul. Ca urmare o sună pe secretară şi îi spune:

> - Nepotul meu m-a rugat să-mi petrec săptămâna viitoare

> cu el, aşa încât nu vom mai merge la congresul din

> străinătate. Te rog fă demersurile de anulare a

> călătoriei.

>

> Secretara îşi sună soţul:

> - Directorul şi-a anulat călătoria aşa încât vom

> rămâne împreună, dragul meu...

>

> Soţul îşi sună amanta:

> - Nu ne mai putem petrece săptămâna viitoare împreună

> pentru că soţia mea nu mai pleacă în călătorie.

>

> Amanta îi anunţă pe copiii de la şcoală :

> - Problema pe care o aveam s-a rezolvat aşa încât

> săptămâna viitoare

> toată lumea vine la şcoală.

>

> Copilul îi spune bunicului:

> - Bunicule ("Directorul"

> care-a iscat toata tevatura), săptămâna viitoare mergem

> la şcoală aşa că, îmi pare rău dar nu mai pot să-ţi

> ţin companie.

>

> Bunicul director îşi sună secretara :

> - Nepotul meu tocmai m-a sunat să-mi spună că nu mai

> poate petrece săptămâna viitoare cu mine. Ca urmare

> continuă pregătirile pentru plecarea la congres...

>

>

> Acum aţi înţeles ce înseamnă

> "bucla"?

Link spre comentariu

O domnita tanara reporter ia un interviu unui vacar in legatura cu sindromul "vacii nebune".

- Draga mea, vaca se imperecheaza o singura data pe an.

- Si ce legatura are acest lucru cu sindromul "vacii nebune"?

- Draga mea, vaca se mulge in fiecare zi.

Reporterita noastra crede ca omul e nebun, si il intreaba iarasi ce legatura are faptul ca vaca e mulsa zilnic cu sindromul in cauza.

Vacarul se enerveaza si ii raspunde raspicat:

- Da' bine domnita, daca pe mata te-ar trage cineva de tate in fiecare zi si te-ar f*** numai o data pe an nu ai INNEBUNI ?

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Un tip vine de la serviciu mai repede, pt. ca are programare la dentist. Vazind ca mai are destul timp, se gindeste sa se "ocupe" putin de nevasta-sa. Zis si facut... :fk2 . Si o fac in toate felurile. La un moment dat, ii ramine un "floc" intre dinti si nu-l mai poate scoate. -Nu-i nimic, se gindeste tipul, si-asa ma duc la dentist. Ajuns la stomatolog, acesta il intreaba in timp ce-si pregatea instrumentele:

- Auzi, inainte sa vii aici, ai "dat limbi"?

- Da, rinjeste tipul, ai vazut "flocul"?

- Nu, dar ai cacat pe barbie.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Trei prieteni ies la o bere si intre alte treburi, vorbesc despre cele mai bune pozitii in timpul actului sexual.

Unul dintre ei zice: Mie-mi place cel mai mult 69!!!!!

Altul: nu se compara cu pozitia misionarului cu femeia legata de pat!

Ultimul zice: - Nu e nimic mai provocator decat RODEO SALBATIC!!!!!

Ceilalti doi prieteni il privesc surprinsi "rodeo salbatic?!!"

Ce-o mai fi si asta?

El explica: Sa vedem... spuneti-i sotiei sa se aseze in patru labe ... si

incepeti prin spate, stil capra.... O data ce lucrurile se incalzesc, lipiti-va pieptul de spatele ei si soptiti-i delicat

la ureche: "POZITIA ASTA O INNEBUNESTE PE SECRETARA MEA!!!" Dupa aceea, incercati sa va mentineti deasupra mai mult de 8 secunde.

Link spre comentariu

Cum sa ceri o crestere salariala..?

Cerere angajat

Draga S€fule,

Fi€care dintr€e angajatii compani€i noastr€, sunt€m f€rm d€votati atat dumn€avoastra cat si intr€prind€rii.

Vr€m profitabilitat€, r€ntabilitat€, dar sunt€m si noi oam€ni si av€m n€voi.

Bazandu-n€ p€ int€l€g€r€a dumn€avoastra, ast€ptam n€goci€r€a contitiilor d€ munca.

Cel€ bun€ !

Raspuns Sef

Dragi colegi,

Actuala NUanta economico-sociala NU vi se poate imputa doar voua.

Noi NUmai alaturi de voi putem aNUnta profituri si aNUitati catre managementul superior.

ANUntul ca solicitati contiNUU majorari salariale, NU ne suprinde.

Va astept NU NUmai maine ci oricand, la biroul meu spre a corecta NUantele sesizate.

Tineti minte !

ANUntul inseamna NUmai apropiere fata de nevoile voastre si NU altceva !

Cele bune,

Seful vostru,

IoNUt

Link spre comentariu

Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin.

Iese duhul si zice:

- Ba baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta...

Unul din naufragiati, insetat, zice:

- Transforma oceanul in bere rece!

Duhul se conformeaza. Celalalt naufragiat zice:

- Boule! Acum trebuie sa urinam in barca.

Link spre comentariu

pai ..avem voie sa scriem ce intelegem?

Pai da. :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

:pr "ESTE INSI CARE NU REUSESTE ?" :ha:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Un iluzionist lucra pe un vapor. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile.

Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:

- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!

- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!

- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.

Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.

La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.

Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.

Pana la urma, papagalul zice :

- OK! Ma dau batut.Unde p.... mea e vaporul?

Kamikaze Offroad Team

http://www.standuri-metalice.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare