nel Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) http://www.catavencu.ro/vorbes_top_500_saraci-10954.html F.tare :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Dictionar explicativ: Acru - unitate de mãsurã a acrelii. Ex.: am o sotie de 3 acri si o soacrã de 5 actritã - matritã pentru fabricarea acelor a generaliza - verb mai mare în grad decât a coloniza cimbru - marcã postalã din banat contradictie - ceva împotriva dictiei, spre exemplu cãlushul. Dogmã - si ce rasã zici cã e câinele ãsta?" extractor - fost tractor la c.a.p.,actualmente piese de schimb în turcia fãshi - indemn adresat celor mici ghinion - variantã moldoveneascã pentru ardelenescul "bine, ioane" meritoriu - teritoriul ocupat de livada de meri nasture - plasture pentru nas plasture - nasture din material plastic tractor - actor cu mult trac tzurtzur - sunetul soneriei, iarna birmania - predispozitie maladivã al unui ministru de finante de a pune noi taxe si impozite haiti - grupuri de lupi flãmânzi care bãntuie prin judetul botosani libertatea presei - privilegiu de care se bucurã un ziarist la iesirea din înhisoare politia cãlare- echipaj al politiei care se ocupã cu violurile ampulã - amintiri din tinerete gargarã - boalã parlamentarã mancãrime - creatii ale poetilor ardeleni, în versuri albe: mâncã rime gherilã - mos simpatic care dãruieste copiilor din gaza cadouri drãgute:mitraliere, pistoale, grenade, mortiere lesinã - pe unde merge le tren nasol - amintiri despre viitor rateu - pateu din carne de ratã tutun - a-armã de-de-de- a-a-artilerie aiurea - loc bine determinat spre care ne îndreptãm alopecie - cãderea pãrului, de pildã când pomul este lovit cu toporul la rãdãcinã bascã - femeie din pirinei, cu marginile îndoite înãuntru combinezon - lenjerie usoarã, transparentã, purtatã de lucrãtorii de pe combine hermafrodit - fetitz care este bãiatã leucemie - cancerul monedei nationale mops- cãine care a fãcut ceva box la viata lui scumpete- termen drãgãstos adresat femeii iubite în inflatie arhitect - cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar belladonna - in limba italiana - femeie frumoasa; in engleza, matraguna - un foarte bun exemplu de sinonime; boy scout - un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit, imbracat ca un copil consultant - cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta dans - simbolizarea verticala a unei dorinte orizontale diplomat - cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa ti-o doresti si sa incepi ziua cu dreptul dragoste - cuvant din 8 litere, 3 vocale, 5 consoane si 2 idioti durere de cap - metoda contraconceptiva cea mai des folosita de femei economist - un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri, nu s-a intamplat azi fidelitate - o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina intelectual - cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex munca in echipa - posibilitatea de a da vina pe altii nevasta - femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata nimfomana - termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei, careia ii place mai mult sexul decat lui prieten - definitia unei persoane de sex opus, care are acel Nu stiu-ce care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea preot (catolic) - cineva caruia toti ii spun parinte, in afara de copiii lui, care ii spun domnule sau unchiule programator - cineva care rezolva o problema, pe care nu stiai ca o ai, intr-un fel pe care nu-l intelegi psiholog - cineva care se uita la oricine altcineva, cand o femeie frumoasa intra in incapere statistician - cineva care e bun la cifre, dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer usoara - termen aplicat oricarei femei, care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe A GENERALIZA = verb mai mare în grad decât "a coloneliza" GHERILÃ = un mos simpãticut care dãruieste copiilor in Cambodgia , Honduras si Peru cadouri drãgute: mitraliere, pistoale, grenade, mortiere... GHINIOANE = varianta moldoveneascã pentru ardelenescul "Bine, Ioane" HAITI = grupuri de lupi flãmânzi care bântuie prin judetul Botosani PITON = peshte a cãrui lungime declaratã se obtine din cea realã prin înmultire cu 3,14 RATEU = pateu din carne de ratzã SCARABEU = cetãtean ce locuieste la bloc, la scara a doua; din aceeasi familie de cuvinte se cunosc scaraceu si scaradeu. TRACTOR = actor cu mult trac HOLDING = sistem de alarma pentru holuri IMPRASTIERE = rezultatul procesului prin care betivii se fac prastie INCHINARE = transport catre China INFOCARE = transformare in foca INVINUIRE = procesul de fermentare a mustului INVIORAT = prevazut cu vioara LEUCEMIE = cancerul monedei nationale NATRABT = Trabant aflat pe linia de montaj, neasamblat PAPANAS = nasul Papei PAPARUDE = rudele Papei PASPARTU = salut adresat de gazda, la plecare, unui gurmand autoinvitat de Revelion PICOLITA = a zece la minus doisprezecea parte dintr-o lita OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un VIERMISOR care tocmai a iesit dintr-un kkt o intreaba pe maica-sa: - Mama, noi putem trai intr-un mar? - Da, fiule. - Dar intr-o banana? - Da, fiule. - Atunci de ce traim intr-un kkt ? - Pentru ca asta-i TARA NOASTRA fiule! iese viermisorul din balega si intreaba: - Si ala ce e? mama lui ii raspunde: - E cerul albastru. - Si aia ce e? - E iarba verde. - Si ala ce e? - E vantul proasat de primavara. - Si asta ce e? - Eeeh, ie balega noastra... - Si noi de ce nu iesim de-aici? - Pentru ca suntem patrioti! Doua bete de chibrit: unul ars, celalalt intreg. Cel ars, incovoiat, se tavalea de durere... La care celalalt ii zice: - Ti-am zis in p..a mea sa nu te mai scarpini in cap!!! Mo? Cr?ciun intr? pe horn într-o cas? ?i nimere?te în dormitorul unei tinere superbe, care dormea goal? în pat. Nehot?rît, începe s? se plimbe de colo-colo prin înc?pere, zicînd: - Dac? o fac, nu voi mai fi primit în cer, dar, dac? nu o fac, nu o s? mai pot ie?i pe co?... Basescu catre multimea adunata in Piata Victoriei: - Am hotarat ca de acum vom munci numai miercurea! Toata suflarea impresionata, aplauda in delir. - Intrebari? Se ridica unu, se scarpina in cur, apoi in nas. - In FIECARE miercuri? Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) sper sa-l nu stiti: Micul Thomas, cel mai bun elev din clasa o intreaba pe invatatoare daca poate sa-i vorbeasca dupa ore.Ea accepta. -Ce vrei sa-mi zici Thomas? -Cred ca sunt prea inteligent ca sa raman in clasa asta,ma plictisesc!As vrea sa trec direct la Liceu. Directorul scolii este informat si il intreaba pe Thomas daca vrea sa treaca niste teste. Thomas accepta fara sa ezite si testarea incepe. -Sa vedem Thomas:3x4? -12 -- si 6x6? -36,domnule director. -Capitala Japoniei? -Tokio! Testul continua inca o jumatate de ora,Thomas nu face nici o greseala! La sfarsitul testului,domnul director este multumit dar profesoara intreaba daca poate sa-i puna si ea cateva intrebari..Amandoi accepta.Profa incepe: -Thomas,vaca are 4 si eu am 2 ce este? -Picioarele,doamna. -Corect,ce gasim in pantaloni tai si nu gasim in ai mei?Directorul se mira de intrebare... -Buzunare,doamna -Bine Thomas,unde au femeile parul cel mai cret?Directorul se pregateste sa intervina chiar cand Thomas raspunde: -In Africa ,doamna!raspunde copilul fara sa ezite. -Ce este moale dar cu mainile unei femei devine tare?Directorul deschide ochii mari dar inainte sa vorbeasca,Thomas raspunde: -Oja pt unghii,doamna. -Ce au femeile si barbatii in mijlocul picioarelor? -Genunchi,doamna! -Bine si ce are o femeie maritata mai larg decat una celibatara?Directorului nu-i vine sa creada ce aude. -Patul,doamna! -Care parte a corpului meu este des cea mai umeda? -Limba dumneavoastra,doamna! -Ce cuvant care incepe cu litera C..... inseamna ceva care poate sa fie umed sau sec si pe care barbatii le place sa-l priveasca? -Cerul!spune Thomas Directorul sufla usurat,transpirat decide sa opreasca testul si spune: -Nu o sa te trimit la liceu o sa te trimit direct la Universitate!Chiar si eu as fi picat acest test..... Morala: Cu inaintarea in varsta devenim perversi ! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Primit acum pe mail: despre GLOBALIZARE Intrebare: Care este cea mai buna definitie a globalizarii? Raspuns: Moartea printesei Diana ! Intrebare: Cum asa? Raspuns: O printesa engleza cu un amant egiptean are un accident intr-un tunel francez intr-o masina germana cu motor olandez, condusa de un belgian, beat cu wiskey scotian, urmarita fiind indeaproape de paparazzi italieni pe motociclete japoneze. Printesa era tratata de un doctor american cu medicamente braziliene. Si chestia asta iti este trimisa de un ardelean, iar tu o citesti pe un monitor corean, asamblat de muncitori din Bangladesh intr-o fabrica din Singapore, transportat cu vapoare de indieni si descarcat de sicilieni, transportat din nou in camioane conduse de soferi turci si in final vandut tie de evrei. Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Foarte tare!!! :ha: In schimb ca sa-l pot povesti mai departe prin viu grai la cine nu foloseste calculatorul trebuie sa-l listez!!! :ha: Cine-l tine minte? :ha: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Vine Bula acasa si isi anunta sotia: - Azi mergem amandoi la curve! - Cum asha, draga? Intreaba sotia. - Pai, eu ma duc la Mimi si tu te duci la mamica ta. :ha: :ha: :ha: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 SUPER TARE!!! SI NU-I BANC!!! 95% dintre români înteleg spontan limba moldoveneasca Un studiu demarat de comitetul pe probleme de lingvism al Uniunii Europene a relevat, în mod absolut surprinzator, ca 95.26% dintre români înteleg spontan limba oficiala a Republicii Moldova, respectiv, limba moldoveneasca. Fenomenul este cu atât mai teribil cu cât limba în cauza este, dupa cum probabil se cunoaste, una dintre cele mai noi limbi indo-europene, aparuta pe planeta de abia doua decenii, mai exact, în anul 1989. Uluiti, cercetatorii britanici afirma ca singura explicatie plauzibila este ca românii sunt înzestrati genetic cu inteligenta deosebita, talent în comunicare si o profunda înclinatie spre limbi straine. Un argument invocat în sprijinul acestei teorii este si acela ca procentul de 4.74% din populatie care nu manifesta o asemenea întelegere spontana este reprezentat de minoritati nationale, în special, ungare, care de asemenea, nu înteleg nici limba româna. Studiul a fost demarat de autoritatile europene în încercarea de a cuantifica necesarul de traducatori autorizati din limba româna în limba moldoveneasca. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un urs, un leu ?i un purcel se întâlnesc. Ursul zice: "Dac? eu morm?i în p?dure, toate celelalte animale tremur? de fric?". Leul zice: "Dac? eu rag în jungl?, toate celelalte animale fug de fric?." Purcelul zice: "Ce face?i voi, nu-i mare scofal?. Eu doar tu?esc o singur? dat?, ?i toat? planeta se vaccineaz?. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O babuta intra in cabina de vot. Dupa vreo 10 minute, cand se facuse deja coada, scoate capul pe langa perdea si intreaba: - Maica, "f..tu-va-n gura" se scrie legat sau cu liniuta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Tot din ciclul cu bunicute: O tinerica muncea intr-un bordel fara ca cineva din familia ei sa stie de acest lucru.Totul in regula, nimeni nu aflase nimic timp de un an despre activitatea fetei, pana intr-o zi in care politia facuse o razie. Toate prostituatele din bordel au fost scoase in strada si puse in rand pentru a fi verificate. Bunica tinerei trecea chiar atunci prin zona si imediat ce si-a vazut nepotica se duse tinta spre ea: - Ce faci nepotica draga? De ce stai la coada? - Pai bunicuto, stii, am auzit ca se dau portocale proaspete! - Serios draga? Pai hai ca sta si bunicuta cu tine, ca as manca si eu! Ajung politistii si la babuta. Se mira unu': - Doamna, am trait s-o vad si pe asta? La varsta dv. mai puteti? Babuta raspunse mandra: - Imi dau jos proteza si le sug… :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de sex: Dezbracarea (ei): - cu consimtzamantul ei – 12 calorii - fara consimtzamantul ei – 187 calorii Desfacerea sutienului: - cu amandoua mainile – 8 calorii - cu o singura mana – 12 calorii - cu dintzii – 85 calorii Punerea prezervativului: - cu erectie – 6 calorii - fara erectie – 315 calorii Pozitzii: - misionarul – 12 calorii - 69 culcat – 78 calorii - 69 in picioare – 112 calorii - roaba – 216 calorii - pe la spate – 326 calorii - candelabru italian – 912 calorii Atingerea orgasmului: - adevarat – 112 calorii - fals – 315 calorii Dupa orgasm: - stat in pat – 18 calorii - ridicare imediata – 36 calorii - incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat – 816 calorii Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: - 20 – 29 de ani – 36 calorii - 30 – 39 de ani – 80 calorii - 40 – 49 de ani – 124 calorii - 50 – 59 de ani – 972 calorii - 60 – 69 de ani – 2916 calorii - peste 70 de ani ? (cercetarile continua) Imbracatul de dupa act: - cu calm – 32 calorii - in graba – 98 calorii - cu tatal ei batand la usa – 1218 calorii - cu sotzul ei batand la usa – 3415 calorii - cu sotzia dumneavoastra batand la usa – 9815 calorii. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Jurnalul ei si jurnalul lui 02 August 2008 16:49 Jurnalul ei: Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea, asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula. A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat pe mine…daca tacerea lui era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac probleme. In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a spus “si eu te iubesc”….. Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai fi dorit sa aiba de-a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor. Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa vreo 10 minute, a venit si el in pat si, spre surprinderea mea, a fost receptiv la mangaierile mele si am facut dragoste. Dar tot nu era el…am simtit ca era distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist, asa ca m-am hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja. Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii, pentru ca nu vroiam sa-l trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt disperata. Nu stiu ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un dezastru.” Jurnalul lui: Azi Steaua a pierdut in deplasare, dar macar am futut... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) 3 years ago, Chinese calendar year of the cow... Mad Cow disease. 2 years ago, Chinese calendar year of the bird... Avian flu. This year, Chinese calendar year of the pig... Swine flu. Next year is the year of the cock... Anybody else worried? Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Poveste de la mare: Fac azi o baie rapida, pun ochelarii de inot pentru impresionarea audientei, dau puternic de 8 ori din brate, vad pe sub apa ceva umbre, ma ia panica, ma intorc, ajunge sa dau de 4 ori din brate si ajung la apa mica. Pun picioarele pe nisip, imi zic ca-mi ajung 1 minut si 24 de secunde de baie. Imi zic sa ies la soare. Dar stii prea bine, prietene cetitor, ca iesitul din apa nu se face oricum. Pe plaja-i lume multa, poate se uita cineva la tine. Daca tii cat de cat la imaginea ta, aranjezi una-alta. Tragi de slip sa aranjezi cucu subacvatic, bagi un pic mana prin par (cat mai ai) sa-l faci ‘sauvage’, ridici ?â?ele, sugi nitel burta. Apoi iesi pe tarm, calcand hotarat. Tot pentru impresie. Privind undeva departe, nicaieri, tot pentru impresie. Dar stii ca macar 3 babe hodoroage tot se uita la tine. Poate una nici nu vede, nu conteaza. Ei bine eu am avut bafta sa ies taman langa 3 fatuci ce se bronzau pe ?i?isoare. M-am gandit ca bine am facut ca m-am primenit. Si am calcat mai hotarat, fara sa privesc spre ele. Bineinteles, la inceput.... Bineinteles. Iar cand am ajuns cam la juma de metru de sezloangele lor, le-am traznit o privire de, teoretic, trebuia sa le ingrop sub nisip. Ai tu habar, cetitorule, cum arata ochii mei verzi pe fata mea bronzata, cand ies din mare?! Nu, nu ai. Ei bine, fetisoarele au ramas incremenite. Ma priveau cu ochi mari, toate trei. Am trecut pe langa ele. Multumit de traznetul transmis, de impresia facuta. Ajung langa propria sotie, zambind multumit de mine. Si propria sotie imi spune: - Sterge-te pe fata, esti plin de muci. Pe autostrada Bucuresti-Pitesti un sofer oare care conducea si in acelasi timp asculta muzica la radio..., la un moment dat muzica se opreste si la radio cineva anunta ca pe soseaua Bucuresti-Pitesti un nebun merge cu viteza pe contrasens..., la care soferul scoate capul pe geam uimit si spune.....SUNT SUTE BAA..,NU UNUL!!! Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) :hi O blonda se plinge unei prietene: - Barbatul meu ma insala. - Cum ti-ai dat seama? - Am patru copii si nici unul nu seamana cu mine. Un ginecolog, cu o mare pasiune pt. mecanica auto, se hotaraste sa-si transforme hobby-ul in meserie, si se prezinta la examenul de atestare ca mecanic auto. Dintre toti admisii, este singurul care are nota 15. Mirat il intreaba pe examinator: - Cum de am nota 15? S-a schimbat sistemul de notare? - Pai 5 puncte ti-am dat pt. ca ai demontat motorul in cel mai scurt timp, 5 puncte pt. ca l-ai montat inapoi impecabil, iar 5 puncte sint bonus, pt. ca ai facut totul prin teva de esapament. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) A guy suspected that his wife was cheating on him, so he hired a Chinese detective...The cheapest one he could find. This is his report: Most honorable sir, You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I no see. No fee, Cheng Lee ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) A guy suspected that his wife was cheating on him, so he hired a Chinese detective...The cheapest one he could find. This is his report: Most honorable sir, You leave house. I watch house. He come house. I watch. He and she leave house. I follow. He and she go hotel. I climb tree. I look window. He kiss she. She kiss he. He strip she. She strip he. He play with she. She play with he. I play with me. I fall off tree. I no see. No fee, Cheng Lee greate! :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Pretul creierului In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5..000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi." Trimite acest e-mail unei femei inteligente care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta. Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Pretul creierului In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5..000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi." Trimite acest e-mail unei femei inteligente care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta. Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit! e tare de tot binenteles, tre sa il citesti nu numai bancul ci si statusul celui care l a postat ca sa il intelegi....FARA INSPIRATIE ... :ha: :ha: :ha: se vede forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Pretul creierului In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul " 5..000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi." Trimite acest e-mail unei femei inteligente care are nevoie de un zambet si barbatilor care crezi ca l-ar putea suporta. Salutari tuturor barbatilor care au zambit la jumatatea povestii! Si pupici femeilor care au zambit la sfarsit! [youtube:51bsu0yw]http://www.youtube.com/watch?v=D8yKIF1uGUc[/youtube:51bsu0yw] Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Asta e genul de emisiune la care te uiti daca nu ai ce face cu banii care ii dai pe curentul care a alimentat tembelizorul ala , sa fim seriosi e un mare bullshit Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) [youtube:14ocqyje]http://www.youtube.com/watch?v=D8yKIF1uGUc[/youtube:14ocqyje] :ha: :ha: :ha: Ma ofer voluntar sa le invat (practic) pe fete, daca imi aduc in schimb, o bucata de slanina si o sticla de tzuica (oferta speciala de criza) :grin: . Daca vin amindoua deodata, renunt la "slana". :ha: De vulcanul care "poate face o felatie" nu-s curios. Daca totusi li se pare prea scump, mai adaug cite ceva din lista de mai jos: :ha: PATROLATOR Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) "Dear God, So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Mircea Geoana. Regards". https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ce vedeti la TV nu intodeauna e adevarat. E si regizat. Pt cine mai crede im Mos Craciun merge. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate