f_zoltan Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Asta e de pe vremea lu' taica Iliescu, el era creditat cu "Tu-ti-tu-tu". EBA nu e in stare sa zica propozitia asta decat daca i-o scrie cineva. Fonetic. In acelasi ton sunt 2 vechituri de bancuri cu raposatii soti Ceausescu: Vizita oficiala in China. La scara avionului premierul Zhao Ziyang si cateva zeci de inalti demnitari. To'arsa Elena se impiedica si cu greu evita o aterizare fortata. Ca sa dreaga busuiocul, Nea Nicu se intoarce si o gratuleaza "chinezeste": Toan to! Vizita oficiala in Franta. Cazati in camere separate, lu' Nea Nicu ii vine de-o harjoneala. Bate la usa to'arsei, care intreaba suav: Chi e? Raspunsul e prompt: Se moa e! Editat Februarie 14, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Vine Ion bucuros acasa: -Hai Marie , am adus o gramada de prezervative aromate. Stingem lumina, te pui in genunchi si ghicesti care ce aroma are. Lumina stinsa, se aude Maria: -Somon afumat cu cascaval rocfort ! -Stai tu sa mi-l pun intii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ion conducea spre casa,iar la un moment dat ii suna telefonul....la celalalt capat sotia care ii spune : Ma Ion ai grija ca pe autostrada pe care esti tu este un nebun care merge pe contrasens, au anuntat la stiri .Sta Ion se gandeste 2 secunde si ii raspunde sotiei......Pe dracu ...sunt vreo 400 de nebuni pe contrasens.......:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Care este cea mai rapida si sigura cale de iesire a romanilor din criza? - OTOPENI ! Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Suna cineva la usa unui apartament. Un tip deschide si vede o doamna care intreaba: - Dumneata ai salvat ieri un băiat pe lac de la inec? - Da, eu .. - Si sapca unde e ? Doctorul catre pacient: - Fumezi? - Nu. - Consumi alcool? - Nu - Nu mai ranji ca un cretin. Oricum voi gasi ceva! -Bade Gheorghe eu am citit despre submarine ca trag torpile pe sub apa si nu inteleg cum de nu intra apa in ele... -Ma Ione, ai intrat vreodata in Mures sa faci baie? -Da. -Si ti-o venit vreo basina? -Da. ... -Si i-ai dat drumu? -Da. -No, pai ti-o intrat Muresu-n cur? Un cioban pastea cele 100 de oi intre doua parcele de porumb si cum statea el sprijinit in toiag si medita, vine proprietarul si il intreaba: -Ce faci ,mai ciobane, pe pamantu meu? -Nu vezi, pasc oile... -Vezi ca esti obraznic, poate iti *ut una! La care ciobanul ii raspunde: -Poti sa le *uti pe toate ca nu-s ale mele, eu doar le pazesc... Editat Februarie 16, 2012 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Februarie 16, 2012 Partajează Postat Februarie 16, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Februarie 17, 2012 Partajează Postat Februarie 17, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Rabi Iankl avea un caine de rasă. Intr-o zi citeste-n ziar ca la Paris, pentru €5000, cainele poate fi invatat intr-o saptamana sa vorbească. Imediat il cheama pe fiul sau Moishele, ii da €5000 ca sa plece cu cainele la Paris. Băiatul ia banii si pleacă cu cainele la Paris. Acolo, in doua zile, face praf toti banii pe curve si distractii. Toata noaptea nu doarme, ingrozit ca rabinul o sa-l omoare c-a prapadit banii. In ziua urmatoare Rabi Iankl telefoneaza ca sa afle cum progreseaza cainele. Moishele ii spune ca totul merge strună. - Cum adică, a început deja sa vorbească ? - Turuie ca o morisca. Apropos, tată, tu te mai culci cu secretara? - Cine ti-a spus asta? - Cainele! - Auzi, lasă cainele la Paris si vino acasă!!! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Iubirea mea, Nu-ţi pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde în care s-a afundat subit economia mondială, aşa că iţi trimit 100 de sărutări înfocate. Tu ai fost, eşti şi vei rămâne, iubirea mea pe viaţă! Soţul tău iubit. După câteva zile, soţia iubitoare îi răspunde: Dragul meu, Iţi mulţumesc pentru cele 100 de sărutări înfocate şi iţi trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente: 1. Lăptarul a fost de acord să primească 2 sărutări pentru lapte şi să mă dezbrac în faţa lui, în fiecare dimineaţă, pentru o lună de zile. 2. Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze încă de la curent, abia după ce i-am aplicat cea de-a 7-a sărutare înfocată (pe ureche), l-am mângâiat 10 minute într-un anumit loc ; 3. Proprietarul vine în fiecare zi şi cere 2-3 sărutări de consolare în loc de chirie; în plus, m-a anunţat că, de luna viitoare, va trebui sa i le aplic într-o zonă mai sensibilă, înţelegi ce vrea să zică, da?... 4. Patronul supermarketului nu a acceptat numai sărutări înfocate, astfel că a trebuit sa-i ofer si alte „chestii” negre şi fierbinţi (nu cafea, că nu mai avem!)... 5. Pe mărunţişuri am mai cheltuit 40 de sărutări înfocate + mângâieri. Nu-ţi face griji pentru mine, mi-au mai rămas vreo 35 de săruturi şi sper să mă descurc luna aceasta. Pot să-mi fac planul de cheltuieli şi pentru luna viitoare la fel? Te rog, sfătuieşte-mă câte să dau la revizia maşinii?! Cu drag, Iubirea ta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Iubirea mea, Nu-ţi pot trimite salariul luna aceasta, din cauza recesiunii economice profunde în care s-a afundat subit economia mondială, aşa că iţi trimit 100 de sărutări înfocate. Tu ai fost, eşti şi vei rămâne, iubirea mea pe viaţă! Soţul tău iubit. După câteva zile, soţia iubitoare îi răspunde: Dragul meu, Iţi mulţumesc pentru cele 100 de sărutări înfocate şi iţi trimit detaliile cu privire la cheltuielile mele recente: 1. Lăptarul a fost de acord să primească 2 sărutări pentru lapte şi să mă dezbrac în faţa lui, în fiecare dimineaţă, pentru o lună de zile. 2. Electricianul a acceptat sa nu ne decupleze încă de la curent, abia după ce i-am aplicat cea de-a 7-a sărutare înfocată (pe ureche), l-am mângâiat 10 minute într-un anumit loc ; 3. Proprietarul vine în fiecare zi şi cere 2-3 sărutări de consolare în loc de chirie; în plus, m-a anunţat că, de luna viitoare, va trebui sa i le aplic într-o zonă mai sensibilă, înţelegi ce vrea să zică, da?... 4. Patronul supermarketului nu a acceptat numai sărutări înfocate, astfel că a trebuit sa-i ofer si alte „chestii” negre şi fierbinţi (nu cafea, că nu mai avem!)... 5. Pe mărunţişuri am mai cheltuit 40 de sărutări înfocate + mângâieri. Nu-ţi face griji pentru mine, mi-au mai rămas vreo 35 de săruturi şi sper să mă descurc luna aceasta. Pot să-mi fac planul de cheltuieli şi pentru luna viitoare la fel? Te rog, sfătuieşte-mă câte să dau la revizia maşinii?! Cu drag, Iubirea ta ! Asta da nevasta descurcareata. Iti ofera posibilitatea de a-ti permite mai multe hobby-uri deodata.:rsp Editat Februarie 21, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Februarie 21, 2012 Partajează Postat Februarie 21, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) -Dragul meu, spune-mi, nu arat prea grasa in blugii astea? -Te superi daca-ti spun adevarul? -Nu. -M-am culcat cu sora-ta! http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Se uita Gheorghe la buletinul meteo: "in Covasna acum sunt minus 43 grade Celsius..." Isi aminteste de o veche prietena care sta in Covasna si decide sa o sune. - Salut! Nikooooooo, cum traiti voi acolo? Vad ca aveti minus 43 grade Celsius… - Ei, care minus 43? De unde?! - Ce, nu-s minus 43?! - Nuuuu…. Uite minus 20. Normal… - Da’ la buletinul meteo au zis minus 43... - Aaaa... Pai, nu stiu. Poate afara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi ardeleni taiau lemne, iarna, frig naprasnic. - D-apoi vere, cum de nu ai luat sapca aia cu urechi... - De cind am avut accidentul, nu o mai port ! - Ce accident ??? - Mi s-a oferit o palinca si nu am auzit....:cr3 __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi naufragiaţi într-o barcă în mijlocul oceanului. După câteva zile, găsesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul şi zice: – Bă, băieţi, eu nu mai am putere decât pentru o dorinţă… Unul din naufragiaţi, însetat, spune: - Transformă oceanul în bere rece! Duhul se conformează. Celalalt naufragiat îl ceartă: - Boule! Acum trebuie să ne pişăm în barcă!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Februarie 22, 2012 Partajează Postat Februarie 22, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un barbat supărat sună la pompieri ca să raporteze un incendiu în cartier. Operatorul îl întreabă: - Cum ajungem acolo? Bărbatul răspunde: - Păi nu mai aveţi maşinile alea mari şi roşii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Hai fiule, încă un pas, încă un pas, încă unul, aşa, aşa, micuţ, încet-încet! Marieeee, adu' repede camera video să îl filmăm pe fecioraşul nostru, a venit de la balul de absolvire! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Băsescu şi Boc consultă o ghicitoare, dornici să vadă cât o mai duce partidul lor. - Va cădea într-o zi de sărbătoare, răspunde femeia. - Şi care va fi ziua aceea ? - Indiferent care va fi acea zi, va fi o sărbătoare! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lulu_ord Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Trei cupluri vroiau sa intre in randul oamenilor bisericii, asa ca s-au dus la un preot sa il intrebe ce sa faca. Preotul le-a spus ca mai intai trebuie sa incerce sa reziste fara sex doua saptamani si dupa aceea sa vina sa ii spuna cum s-au descurcat. Primul cuplu era de pensionari, al doilea pe la 40 de ani si cel de-al treilea erau pe la 25. Se intorc dupa doua saptamani si preotul ii intreaba cum s-au descurcat. Pensionarii spun ca n-a fost nici o problema sa se abtina. Sunt primiti in randul bisericii. Cei de 40 de ani spun ca a fost greu prima saptamana, dar dupa aia a fost floare la ureche. Sunt primiti si ei in randul bisericii. Cand vine randul celor de 25 de ani, tipul spune: Ne-am abtinut cat ne-am abtinut, dar intr-o zi, cand ea a scapat cutia de lapte pe jos si s-a aplecat dupa ea…fustita i s-a ridicat…i-am vazut snuruletul din fund…oricum, n-am mai putut sa ma abtin! Am simtit ca trebuie neaparat sa fac sex cu ea acolo, exact in acel moment, astfel o sa explodez…si atunci am facut sex slbatic, acolo pe jos, am spart si cutia de lapte, dar nimic nu ne-a putut opri!… Imi pare rau, zice popa, in acest caz nu va mai putem primi in randul Bisericii… Asta-i soarta noastra!…zise tipul putin dezamagit. Oricum au zis ca nu ne mai primesc nici la Carrefour ! … Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ginerica Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ma simt ca Scufita rosie de fiecare data cand ma opreste politia: -de ce ai roti asa mari? -de ce ai jante asa late? -de ce ai toba asa zgomotoasa? -de ce ai folia asa neagra pe geamuri? -ce-i cu atatea lumini si becuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Stie cineva data de nastere a lui Boc? Boc nu s-a nascut,ci a fost gasit intr-un ou Kinder Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Basescu, dupa indelungi discutii cu Boc despre economia subreda a tarii, se hotareste sa-i faca o vizita Mamei Omida. -Ioi, domn presedinte, cu ce te pot ajuta? -Pai uite, am venit aici sa-mi zici cum va arata poporul roman peste cativa ani. Se uita Omida in globul ei de cristal si zice: -Domn presedinte, peste cativa ani, dumneavoastra veti trece prin Piata Revolutiei, intr-o masina deschisa, lumea va aplauda, de prin toate partile se aud urale, aplauze, toata lumea este fericita!. -Hã!Hã!Hã! Inseamna ca iesim din criza! Da auzi, io ce reactie am? -Apai domn presedinte, manca-ti-as! Nu pot sa vad, ca sicriul este inchis! :ha::ha::ha: Editat Februarie 24, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un batran mergea pe o strada cu prostituate. Una striga la el: -Hai mosule sa probam! -Nu mai pot fata mea! -Nu-i nimic incercam! Se duc in camera si batranul face 3 numere de zile mari. -Parca ziceai ca nu mai poti. -De f...t mai pot, de platit nu mai pot...:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Si ce sa fac acum cu amenda? întreaba soferul pe politist. - Pastrati-o bine undeva, când aveti zece bucati primiti o bicicleta... - Căsătoria este o LOTERIE? - Nu, la LOTO se mai şi câştigă! :ha::ha::ha: La şcoala profesoara întreabă: - Cine a zis că pământul se învârte? - Galileo Galilei - Când? - Când ieşea de la cârciumă...:x O blondă intră în aprozar: - Bună ziua, aş dori nişte cartofi. - De cât? întreabă vânzătoarea. - Decât cartofi! :ha::ha::ha: Fiica mea, când ţi-am spus să vii acasă ca şi Cenuşăreasa, m-am gândit că vei veni la ora 24:00 şi nu că vei veni cu un singur pantof şi fără rochie! Editat Februarie 27, 2012 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Fiica: Am fost la control... nu pot sa fac copii... Mama: E ereditar draga mea, semeni cu taica-tu... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tip anunta la politie ca i-a disparut nevasta. Dupa 3 zile suna la usa 2 politisti. "Avem o veste proasta si doua bune pt. d-voastra." "Incepeti cu aia rea." "V-am gasit sotia inecata in lac." "Vai de mine, vai de mine, biata mea sotioara!! ...Si la asa veste proasta, mai aveti si doua bune!?" "Când am scos-o afara din apa atârnau pe ea 2 kg. de creveti si 6 homari, numai buni de mâncat!" "Si cealalta veste?" "Mâine o scoatem din nou." FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyel Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) o ciocanitoare se opreste pe o creanga si printre frunze vede niste ochi mari: -Bufnita , tu esti? -Nu , sunt vrabiuta! -Da de ce ai ochii asa mari? -Ma cac! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate