plummer Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Se duce Bula la prietenul lui, Ghita, care avusese un accident si a ramas paralizat. Dupa ce a ajuns la el, Ghita il roaga sa se duca in cealalta camera si sa-i aduca sosetele. Se duce Bula in cealalta camera si da de fetele lui Ghita: - Fetelor, m-a trimis tatal vostru sa fac sex cu voi ! - Nu cred ca a spus tata asa ceva! Scoate Bula capul pe usa si striga: - Ghiiitttaaaaa, pe amandoua???? - Normal ca pe amandoua!!!! :smb ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KTibor Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi betivi stau la tejghea intr-un pub. Dintr-odată unul zice: - Aseara i-am pus-o lu' măta ! In pub se face liniste.... Celălalt calm: - Esti beat tată . Du-te acasă! Editat Aprilie 24, 2012 de KTibor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Congres international de lingvistica, avand tema "cea mai putin fonetica limba". Se ridica englezul si spune: − Engleza, categoric. Scriem "enough" si citim "inaf"! Se ridica francezul: − Franceza, de departe. Scriem "beaucoup" si citim "bocu"! Se ridica si romanul: − In romana scriem "poftim?" si citim "ăă?" Fiule , ia'mi te rog o cola. -Pepsi sau Cola? -Coca Cola. -Simplu , Light , sau Zer0? -Simplu. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata: - Alo! Salvarea? - Da. - Veniti repede caci in curte e un nebun ce suna din goarna si ne dispera pe toti. - Imediat, dati-ne adresa! - UM 04032 Dilema unei blonde: 'Cum se spune corect, Iran sau Irak ?!' Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea: - Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e ... Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate: - Popescule, nu uita ca esti medic veterinar ... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O vulpe se uita la un corb care stătea pe o creangă şi ţinea o bucată de pâine în plisc. - Corbule, zice vulpea, ai o voce minunată! N-ai vrea să-mi cânţi ceva? Corbul pune pâinea sub aripă şi zice: - Măi, vulpeo, vii cu chestii d’astea răsuflate! Vulpea nu ştie ce să mai facă şi pleacă. Peste vreo jumătate de oră, se întoarce. - Auzi, corbule, tu stai şi mesteci pâinea aia, iar în timpul ăsta corbul-corbilor, şeful tău, îşi face de cap cu nevastă-ta pe dealul de colo. - Aoleu, zice corbul, şi scapă pâinea din plisc. Morală : Dacă auzi că şeful îşi face de cap cu nevastă-ta, nu deschide gura, că-ţi pierzi pâinea. Sotia isi astepta sotul acasa sa ii zica ca vrea sa se desparta de el. Intra sotul pe usa si zice bucuros: -Iubito am o veste buna pentru tine. -Eu am o veste rea.Dar in fine te las pe tine sa zici primul. -Vestea buna e ca am castigat la loterie 100 000 de dolari..acuma care e vestea rea? La care sotia: -S-au ars sarmalele .... Cred ca am inceput sa chelesc... imi ia din ce in ce mai mult timp sa ma spal pe fatza dimineata... O sa-l numesc “Smart Phone” in ziua in care o sa strig ”Unde dracu’ mi-e telefonul” si el o sa raspunda “Sunt aici sub geaca”. Un pustiulica de vreo 5 ani se uita cu atentie la vecinul lui, preot care isi repara gardul. Preotul il vede cum se uita cu atentie si il intreaba : Ce-i mai copilas de ce te uiti asa cu atentie la mine ? Vreau sa vad ce spune un preot care-si da cu ciocanul peste degete -Tată, ce e între picioare la mami? - Paradisul! - Şi între ale tale? - Cheia paradisului! - Păi schimb-o tati, că vecinul are copie! Asemanari si deosebiri între români, francezi si americani Americanul Incepe serviciul la 9.00, se scoala la 8.00, sare peste nevasta-sa care doarme înca deoarece e casnica, se duce la baie si face un dus, nu se barbiereste ca se va barbieri cu masina electrica pe drum, se duce la bucatarie unde manânca “eggs and bacon” si se urca in GMC-ul de-acum doua luni sa se duca la firma unde lucreaza ca muncitor. Francezul Incepe serviciul la 8.00, se scoala la 7.00, nu sare peste nevasta-sa ca n-a venit înca de la amant, se duce la baie si se spala pâna la brâu, se barbiereste cu o masina de ras Gillette 3X, se duce la bucatarie unde manânca “caffe au lait et croissants” si se urca in Peugeot-ul de-acum doi ani sa se duca la firma unde lucreaza ca tehnician. Românul Incepe serviciul la 7.00, se scoala la 6.00, nu sare peste nevasta-sa ca ea începe la 6.30 si a plecat deja, se duce la baie si da pe ochi cu apa de aseara din lighean ca nu urca înca pâna la et. VIII, se taie barbierindu-se cu masina BIC de doua luni, se duce la bucatarie unde bea o cafea fara zahar ca s-a terminat ieri si nu a luat leafa, si se urca în Dacia primita de la taica-sau acum zece ani sa se duca la firma unde lucreaza ca inginer. Doi pensionari stăteau pe o bancă. Trece o femeie cu sâni mari. Unul îl întreabă pe celălalt: - Îţi place? Celălalt răspunde: - Nu prea! Mai trece alta cu partea dorsală apetisantă. Omul iar întreabă, celălalt strâmbă din nas. A treia oară trece una dotată din toate punctele de vedere. Ăsta iar întreabă, celălalt se strâmbă din nou. Acum, înfuriat, cel care întreba spune: - Măi, da’ ce dracu’, ţie nu îţi place nici una? Celălalt răspunde sec şi plin de vervă: - Păi dacă nu pot să le fac nimic, măcar să fiu... exigent! Banii nu cumpara fericirea, dar e mai bine sa fii deprimat pe o insula exotica decat intr-o garsoniera confort 3. La o casă de la ţară locuiau 2 soţi şi cei trei fii ai lor. Într-o dimineaţă soţia se trezeşte şi când se uită pe geam vede singura vacă a familiei moartă pe câmp. Înebunită de gândul că nu mai are cu ce să îşi hrănească familia, se spânzură. La scurt timp intră soţul în cameră şi o găseşte moartă. Într-un moment de disperare, scoate o puşcă dintr-un dulap şi îşi trage un glonte în cap. Fiul cel mare vine de la muncă şi găsind vaca şi părinţii morţi se hotărăşte să se înece în râu. Dar când ajunge acolo găseşte o sirenă: -Ştiu ce s-a întâmplat şi ce vrei să faci. Pot să îî înviez pe toţi dar trebuie să faci sex cu mine de 5 ori la rând. Dar dacă nu mă satisfaci, te înec. Băiatul acceptă dar după 4 partide nu mai poate. Când fiul mijlociu descoperă ce s-a întâmplat acasă, se duce şi el să se înece. La râu găseşte sirena, care îî spuse că dacă face sex cu ea de 10 ori la rând, totul va reveni la normal. După 7 partide sălbatice, băiatul moare înecat de sirena nimfomană. Se trezeşte şi băiatul cel mic: vaca moartă, părinţii morţi, fraţii săi i-ai de unde nu-s aşa că se duce şi el să se înece. La râu aceeaşi sirenă: -Dacă faci sex cu mine de 15 ori la rând voi face totul să revină la normal. -Cum? Doar de 15 ori? Mai bine de 20 de ori. -Hmmm, mai bine de 25 zise sirena. -Lasă, de 30 de ori e cel mai bine, zise el super excitat. -Ok . Dacă faci sex de 30 de ori cu mine totul va reveni la normal. Stă puţin băiatul şi se gândeşte apoi o întrebă pe sirenă: - Ia stai oleacă . De unde ştiu eu că după 30 de partide nu mori şi tu cum a murit vaca? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) 2 copii la gradinita: - Tatal meu este mai bun decat al tau! - Ba nu, al meu este mai bun decat al tau! - Mama mea este mai buna decat a ta! - Aici cred ca ai dreptate, si tata zice la fel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 28, 2012 Partajează Postat Aprilie 28, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un homosexual se duce la doctor pentru un control de rutina. In urma analizelor, tipul este anuntat de doctor ca este infectat cu AIDS. Tipul impietrit de frica intreaba doctorul daca totusi mai este vreo speranta. Acesta ii spune sa mearga acasa si sa manance 20 kg carnati condimentati, o varza, 20 morcovi cu sos iute,10 ardei iuti, 40 de nuci si la sfarsit sa bea 4 l suc de prune. Tipul intreaba: - Acest tratament ma va vindeca?! - NU!!, raspunse doctorul, dar te va invata pentru ce se foloseste curul. Iarna in padure, ninge. Un urs se plimba furios. Rupe un brad, apoi da cu piciorul intr-un copac, urla la lup... Manios rau de tot. Merge si bodoganeste: - Pentru ce in puii mei mi-a trebuit sa beau cafeaua aia in septembrie? Soacra catre ginere: -Si, pentru ce te iubeste fiica-mea? -Sa-ti arat ??? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Discutie intre doi macelari ramasi singuri in pravalie dupa plecarea unui batranel: - In fiecare saptamana vine batranul asta ponosit si-i dai un pachet de carne , moca. De ce ? - Bai, omul asta mi-a facut numai bine, ii sunt obligat pana la moarte. -De ce....??? -Mi-a fost profesor la Politehnica si daca n-avea el grija sa ma pice la examene, ajungeam dracu' vreun amarat de inginer...:grin: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Mai 3, 2012 Partajează Postat Mai 3, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Cele mai des întâlnite minciuni pe internet: 1. I have read and agree to the terms of service; 2. Status. Offline; 3. Yes, i am over 18 years old http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BFG Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un domn din Bucuresti, aflandu-se la volanul masinii sale, traversa o comuna undeva prin Botosani... cand il opreste un politist, un soi de Garcea. -Documentele la cotrol!Asigurare, verificare, rovineta, permis, buletin... Totul era ok. Politistul continua verificarea intrigat ca nu-l gaseste cu nimic in neregula... -Va rog aratati-mi stingatorul, trusa medicala, vesta reflectorizanta.... erau toate. -Aprindeti farurile, semnalizare stinga-dreapta, claxon... La un moment dat, vazand ca totul e ok, politistul intreba aratand spre numarul de inmatriculare: -Unde-i T de langa B??? Conducatorul auto si-a dat seama ca Garcea vrea sa-l amendeze cu orice pret si-i spune: -Auzi, domnule politist, daca tot vrei sa-mi tai proces verbal, sunt de acord doar daca imi raspunzi corect la o intrebare!Daca nu imi dai drumu'. -Ia spune, domnule conducator... -In ce luna nasc de obicei negresele? Sta politistul, se gandeste,pune neuronul la munca...si nimic. -Ma dau batut, spuse Garcea. -In luna a noua, ca aproape toate femeile... si uite asa pleaca omul nostru linistit. Nu trece mult timp si politistul opreste o masina care era condusa de un pusti de vreo 18 ani, fara permis si care furase masina de la tatal lui. Dupa constatari, discutii... politistul destept acu', spune: -Pustiule, te iert daca imi raspunzi la o intrebare de baraj. In ce luna nasc negresele? Sta si se gandeste pustiul, stresat de ce se putea intimpla , nu stie raspunsul : -Nu stiu! -Nu stii? Dosar penal... in luna septembrie, fraiere !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius dan Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 (editat) Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O blondă făcea dragoste pe bancheta din spate a unui Maybach. În timpul desfăşurării acţiunii, aceasta îi zice bărbatului: - Ştii, nu îmi pasă de bogăţia ta, nu îmi pasă că ai Maybach, nu mă interesează luxul! Bărbatul: - Să ştii că nici pe mine nu mă interesează, eu sunt şoferul! :banana O blonda care isi petrecea concediul la mare si lua lectii de inot, zise catre instructorul ei: -E adevarat ca daca va scoateti degetul dintre picioarele mele, imi intra apa si ma scufund?! Un tip cu o tipa (curvulita) , dupa o intalnire de succes, merg impreuna pe aleea casei lui. La un moment dat, tipul o intreaba: - Vrei sa mergi pe la mine, sa bem o cafea? - Pai, hai sa-ti zic ce-am constatat: imi dau seama de fiecare barbat cum este la pat, dupa cum baga cheia in broasca… adica daca o bagi repede, si smucit, inseamna ca esti animalic si nu-mi place chestia asta; in schimb, daca bajbai si nu nimeresti yala, inseamna ca nu esti experimentat si iara nu imi place. - Domnisoara, nu stiu, cum fac ceilalti, dar eu inainte de a incerca cheia, ling broasca de-o ia draku… Medicul iese transpirat din sala de operaţii. Se întîlneşte cu un alt medic care îl întreabă ce s-a întîmplat. La care acesta răspunde: - Am avut o operaţie foarte grea. Pacientul, un poliţist, nu prezenta activitate cerebrală. I-am deschis calota craniană şi nu îmi venea să cred ochilor. Era goală. Doar un fir de aţă. Timp de 4 ore, m-am gîndit dacă să tai aţa sau nu. Pînă la urmă, am tăiat-o. Şi ce crezi că s-a întîmplat? - Ce s-a întîmplat? - I-au căzut urechile. Un individ iese din cazinou lefter si se duce la singurul taxi care se afla in parcare: - Sefule, zice catre taximetrist, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu? - 3 milioane - N-am bani la mine dar, daca ma duci, iti dau 4 milioane cand ajungem acolo. E bine? - Pleaca de-aici fraiere! Cateva saptamani mai tarziu acelasi tip iese din cazinou dupa ce castigase cateva zeci de milioane. In parcare il asteptau un sir intreg de taxi-uri din care ultimul era al tipului care l-a refuzat. Dupa ce pune la cal un plan de razbunare pe taximetrist, se duce la primul taxi si zice: - Sefule, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu? - 3 milioane - Iti dau 10 daca la sosire facem sex. - Pleaca de-aici ******iule! Se duce la al doilea taxi: - Sefule, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu? - 3 milioane - Iti dau 10 daca la sosire facem sex. - Pleaca de-aici poponarule! Face acelasi lucru cu toti iar cand ajunge la ultimul zice: - Sefule, cat ma costa sa ma duci pana la Giurgiu? - 3 milioane - Iti dau 4 milioane daca inainte de plecare te lauzi la toti ceilalti taximetristi ca pleci la Giurgiu Intreaba, int-o zi Ionica pe tat’su: -bai, tata, vreau sa te-ntreb ceva, ca intre barbati -zi-i Ionica -mi-e cam rusine si…nu ma bati? -nu, spune -ba, cam cit valoreaza scula mea? -da tu esti nebun, pleaca d-aci -ai promis… -cit sa zic, vreo 25 de lei. -numa atit?, dar a ta -ba du-te drek… -zi-i ba tata -vreo 50, na -putin, tata,zice Ionica dezamagit… -De ce, ma??? -Pai mama il stringea aseara pe nea Gica si-l pupa, spunindu-i ca are o…scula de milioane… Editat Mai 6, 2012 de marius dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Intrebare: De ce rochia de mireasa este alba??? Raspuns: Culoarea internationala a ELECTROCASNICELOR Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Intrebare: De ce rochia de mireasa este alba??? Raspuns: Culoarea internationala a ELECTROCASNICELOR Cica cei care spun ca locul femeii este in bucatarie(intre electrocasnice) nu stiu ce sa faca cu ea in pat. (Banc postat in urma cu cateva pagini :grin::ha:) Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 6, 2012 Partajează Postat Mai 6, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Cica cei care spun ca locul femeii este in bucatarie(intre electrocasnice) nu stiu ce sa faca cu ea in pat. (Banc postat in urma cu cateva pagini :grin::ha:) Este si ilogic sa spui ca locul femeii e la bucatarie; curatenie trebuie facut în toata casa. :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) "Vreau sa le multumesc celor de la Chio pentru ca de fiecare data cand cumpar o punga de aer gasesc si cateva chipsuri in ea..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Caut partenera de viata, care poate sa curete pestele, sa sape dupa rame si sa aiba barca cu motor. ... Fotgrafia barcii este obligatorie! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ea: Iubitule, sunt gravida. Ce ai vrea sa fie? El: Banc Doctore, rădăcina de ginseng ajuta la impotenta? - Bineînţeles...Daca o legi cat mai strâns! De ce prezervativele sunt transparente? Pai, pentru săracii spermatozoizi. Daca tot nu pot ieşi, măcar sa vadă ceva din peisaj. Vremea în România înregistrează pe durata unui an calendaristic doar două temperaturi: 1. Să-mi bag p * a ce cald e! 2. Să-mi bag p * a ce frig e! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Caut partenera de viata, care poate sa curete pestele, sa sape dupa rame si sa aiba barca cu motor. ... Fotgrafia barcii este obligatorie! :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Ba, te laudai pe aici ca tu nu esti misogin... Asta ce e? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Maxule incetut....sa nu vada Cornelia ca nu mai manc mancare calda 3 ani la voi :)))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 7, 2012 Partajează Postat Mai 7, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Banc istoric: Vine un sfetnic la Stefan cel Mare: - Maria Ta, Maria mea e la tine??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O blonda trecea prin fata unui magazin de animale si in fiecare dimineata papagalul tipa la ea: -Esti urata cu spume ! Bagaboanto ! Cateva zile la rand blonda a evitat elegant papagalul, insa intr-o dimineata nu a mai rezistat si a intrat la proprietarul magazinului si a spus: -Daca animalul asta imi mai spune ceva, va dau in judecata ! Urmatoarea zi blonda trece prin fata magazinului la care papagalul: -Stii ce vreau sa zic ! Doi prieteni vorbeau: -Cum e ma sa fii insurat? -Super tare,ma simt de parca as avea iarasi 16 ani -Adica? -Fumez in toaleta,beau pe ascuns... Doua pitipoance se intalnesc in club: -Fata,sa stii ca l-am vazut pe iubi al tau cu un OZN ! -Ce OZN fata? -O Zdreanta Neidentificata ! -Ioane hai ma sa bem o palinca! -Nu viu ba mi-e lene -Maaa tie ti-e frica de nevasta de aia nu vii -Auzi ma,ursului nu ii este frica de caine....doar ca il enerveaza cum latra ! La un proces de divort judecatorul intreaba: -Doamna,care este motivul divortului? -Avem viziuni diferite in ceea ce priveste religia ! -Ce vreti sa spuneti cu asta? -Sotul meu nu vrea sa accepte ca sunt ZEITA lui ! Se zice ca in Romania nu mai exista barbati cu bun simt...gresit ! Azi am vazut pe unul care ii tinea umbrela sotiei sa nu o ploua in timp ce aceasta schimba roata de rezerva. Culmea ghinionului:Sa faci dragoste in carul cu fan si sa iti intre acul in C*R ! Care e diferenta dintre Boc si Pinocchio? Gepetto nu era betiv ! -Vreau si eu 4 shaworma ! Doua de pui si doua de vita...la cele de pui vreau ca puiul sa fie pe o parte ars si pe o parte crud iar lipia mai crocanta.Cele de vita una sa aiba carnea mai in sange si multi castraveti iar cealalta carnea mai arsa si cu multa ceapa.Totodata la amandoua sa aiba lipia o parte normala si o parte crocanta. Baiatul de la shaworma se uita la acesta si zice: -Auzi ma,sa iti traiasca mata ! Cand ti-a murit ultimul sclav? Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vivasilache Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) El si ea, sex salbatic in draci. La un moment dat el ingheata intr-o pozitie de statuie. Dupa vreo 10 secunde, tipa intreaba: - Ce faci? - O figura noua. Am invatat-o de pe site-urile porno. Se cheama 'buffering' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Faci progrese mari - spune un instructor auto catre o domnisoara. Astazi pentru prima data ai depasit un camion cu ochii deschisi! O femeie se plange unei prietene: - Chiar nu stiu ce sa-i daruiesc sotului meu de ziua lui. Are deja tot ce-mi trebuie. Filozofia bărbatului căsătorit, la fiecare discuţie în contradictoriu: acu’ ce să-mi doresc să am: dreptate sau linişte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ieri, nevasta-mea a venit acasa cu un vibrator si striga, fluturandu-l in fata mea: Nu mai am nevoie de tine, intelegi? Nu mai am nevoie de tine!!!...... Ei, bine, ia ghiciti cine a trebuit sa-i monteze bateriile... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 8, 2012 Partajează Postat Mai 8, 2012 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ieri, nevasta-mea a venit acasa cu un vibrator si striga, fluturandu-l in fata mea: Nu mai am nevoie de tine, intelegi? Nu mai am nevoie de tine!!!...... Ei, bine, ia ghiciti cine a trebuit sa-i monteze bateriile... :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate