Lipoveanu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 harta traseului o avem ( este pe geamul spate al lui vali alias buhu) ... si multe poze si filme de pe traseu .... incepem cu harta ... ... cu alte cuvinte : o iesire superba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului :ha: acum am ajuns acasa si am legat cei 120 km KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului alte poze cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului altele cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului intre timp primim si poze ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului Bullbare, arata intr-un mare fel in teren decapotata aia a lui Lucian, este? :ha: Sa va fie de bine! Faina iesire! :bravo REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului @ astral .. puteai sa mergi si tu .... 'fotografii ' au stat pe banketa spate ...si locul din dreapta a fost liber mereu ... imi pare rau ca nu am insistat mai mult... ca poate mergeai ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului Am inteles Luciene, cu inclinarile laterala faci antireclama celor care vand boggere! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului Frumoasa iesire baieti!!! Imi pare asa de rau ca nu am putut sa o duc pana la capat! Dar, bine am facut ca am iesit din traseu ca nu ma mai aduceati voi la sosea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului Felicitari baieti pentru iesire :1 :bravo O mica nota informativa pentru ochi neavizati... :ha: Furia Albastra :grin: in poza de mai jos, este incaltata cu Maxxis Mozzila (o copie reusita Mickey Thompson Baja Claw)... :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 27, 2009 Autor Partajează Postat August 27, 2009 Re: cupa kamikaze ... deconspirarea traseului numai ca alea costa 1000$ / buc .... astea numai 300 euro .... prietenul lui John cu ATV ... a facut vreo 300 poze cu un NIKON ... nu ataseaza si ei nimic aici ..?!?!?????????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate