Bobinator Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Salutari ! Cine are chef de o iesire in acest weekend , eu incpand cu vineri seara sunt in Breaza si intentionez sa fac o iesire fie prin muntii de pe Valea Prahovei fie la Cheia ! Daca mai sunt doritori , as fi tare bucuros sa nu plec la drum singur ! De asemeni sunt deschis si pentru alte variante in zona ! - Am echipament (Mt , shufe ,scripete , etc .) B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Iesire soft Valea Prahovei sau Cheia ! Sal, parca m-am baga si eu la un traseu sambata. Vreu sa testez masina inainte de Harghita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Re: Iesire soft Valea Prahovei sau Cheia ! Numarul meu de tel e 0724293139! Daca ai chef da-mi de stire ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate