Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

29 August, Strategica si Transalpina dintr-un foc. Doritori?

watcher

Postări Recomandate

Re: 29 August, Strategica si Transalpina dintr-un foc. Doritori?

Am tintit niste drumuri alternative, la sugestia lui Cristian Irimescu (si atzatzat de Goganu) :
:ha: :ha:

parca eram cersetor la semafor
:ha: :ha: fratele meu ti am zis sa tzi iei PATROLU.....cu siguranta lucrurile stateau altfel :banana

Ba mai mult, facand eu o urcare acolo in Curmatura Oltetului, am vazut pe un versant 'inspre stanga' un proaspat drum forestier care era:

- pamant

- proaspat taiat printre brazi

- parea al dracului de abrupt

- parea al dracului de lung

Asta cred ca e drumul.....lung abrupt......poate confirma @iulian si @alf d max......si baiatu cu mitsu din valcea care i se incingea :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gogane, de unde m-am uitat eu (pe partea aialalta a muntelui :P ) nu se vedeau pietre pe jos, doar pamant., si tu ziceai ca ati urcat din Malaia, eu am urcat dinspre Petrimanu, destul de departe ca sa il fi nimerit pe acelasi :h5

Da las ca poate ne-om nimeri impreuna prin zona sa le incercam si pe ala si pe altele :h5

Link spre comentariu

@WATCHER......eu cu locatiile stau cam prost......cred ca ai dreptate oricum traseul e destul de grav.....facem ce trasee vrei tu cu o conditie......sa nu fie forestiere, :ha: :h5 decat in parcare

Link spre comentariu

Crede ca ce a vazut Watcher era un drum nou, plecat din drumul de urcare spre Curmatura Oltetului unde sunt exploatari forestiere si TAF-urile sunt la ele acasa..

Uite o poza de la inceput de iunie..( mi-a atras atentia culoarea fosforescenta si limba gramatica :uameni )

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Goganu tu ai urcat din Ciunget prin Groapa malaii sau peste Saliste.Ei a urcat pe la Petrimanu catre eoliana sau catre pietrii pe sub Fratosteanu.

Daca vrei sa-ti iasa pe nas cauta drumul de la Balindru catre Calinesti peste Jidoaia pe sub gol!!!!!!

Dacos

Link spre comentariu

Goganu tu ai urcat din Ciunget prin Groapa malaii sau peste Saliste.

Dacos

Vreau si eu detalii despre drumul asta.. e drum nou facut cand s-a facut exploatarea de la Groset?? Pe drumul asta am vrut sa ma intorc la Horezu, dar ploaia si noaptea nu prea m-au incurajat..

dar e urmatorul pe care vreau sa-l fac... am multe amintiri din copilarie legate de Gropa Malaii..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

@dacos....Sa nu i stricam topicu fratelui meu care ne a oferit cateva peisaje belea :sr .......Regula de baza in traseu: SA VIN CU UTILAJU INTREG :ha:

@CRISTIAN irimescu.........vezi cand te apuci de urcat pe el......ai grija sa urci pana la capat.....ca e cam lung rau....plus ca mai e rupt drumu in unele portiuni si daca a plouat e FUN :ha:

Link spre comentariu

@CRISTIAN irimescu.........vezi cand te apuci de urcat pe el......ai grija sa urci pana la capat.....ca e cam lung rau....plus ca mai e rupt drumu in unele portiuni si daca a plouat e FUN :ha:

Asta e motivul pentru care intreb... acu 25 de ani la picior am facut toata zona in cautare de zmeura si de ce draci ne mai trecea prin mintea nostra de copii... La vremea aia exista o simpla poteca spre malaia... masina era un vis frumos...acu vad ca unii pot.. :banana :ha:

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Ai doua varriante Cristi.Intri la Ciunget peste primul pod si mergi pe vale pina la a treia urma de taf

la stg.(pe aici au fost ei)sau te duci in fundu vaii si faci stg la izvor.

Sunt lungi dar nu foarte grele si te scot in acelasi loc si iesi pe Romani

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Iata ca dupa doar 4 luni am facut si eu pozele de pe Strategica:

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/12/web-how-it-s-meant-to-be.jpghttp://watcherromano.files.wordpress.com/2009/12/web-troita-stevia-obstea-mosnenilor-plaiul-poienilor.jpghttp://watcherromano.files.wordpress.com/2009/12/web-view-from-the-top.jpghttp://watcherromano.files.wordpress.com/2009/12/strategica-panorama.jpg

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare