Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Prin padure FARA 4X4

alexisroka

Postări Recomandate

Bolid DACIA 1300 (albastra :ypu ) fara 4x4 :ha:

Asa ca amatorii care au masini cu garda la sol de minim 145 mm let's go

Ziua 1: marti 25 august 2009 Petrosani - Campu lui Neag - Izvoarele Cernei - Pades - Tismana - Runcu

Traseul se prezenta cam asa: Petrosani - Campu lui Neag 30 km asfalt conditii bune, in campu lui neag se pot vizita Cheile Butii si cabana (mancare ieftina si buna, conditii de cazare exceptionale, preturi mici). Din Campu lui Neag inca 18 km asfalt (autostrada) diferite drumuri forestiere laterale peisaje superbe pt poze. De la asfalt inca 5 km forestier bine intretinut pana in varf (pancarta parc Domogled - Cerna), desi era marti plin de grataragii! Din varf drumul coboara catre Izvoarele Cernei numai prin padure 16 km pana la bifurcatia Pades - Herculane, drum bun fara pietre, ogase sau alunecari (intr-un singur loc stanca la suprafata pe o lungime de 5-6 m). De la Izvoarele Cernei se face stanga catre Pades, Closani (exista indicator), iar drumul incepe sa urce 11 km destul de bun, dupa care coboara 7 km pana la coada lacului de acumulare Motru, drumul devine mai rau gropi, pietre, noroi, si merge prin stanga lacului inca 5 km, apar gropi de o juma' de metru cu apa, bolovani, ogase, noroaie cat cuprinde (la 2 sapt dupa ultima ploaie), asa ca atentie mare, si in sfarsit ASFALTUL si localit Valea Neagra, Closani, Pades, Calugareni, Apa Neagra (din care se face stanga catre Tg. Jiu), Tismana (de vizitat Manastirea Tismana 6 km in stanga de la drumul principal), Pestisani (dupa localitate la 2-3 km se face stanga catre Runcu). Punct final Ziua I RUNCU.

Orar (cu tot cu poze si alte opriri): Campu lui Neag(ora 13:20) - in varf la pancarta parc Domogled Cerna (14:05) - la Izvoarele Cernei unde se face stanga catre Pades (14:50) - coada lac Motru (16:15) - la asfalt (16:40). Din Valea Neagra pana la Runcu fiind asfalt si drum judetean si national trasat pe toate hartile nu am mai calculat distanta si timpul.

Revin si cu poze dar momentan mi-am uitat camera foto la un prieten in Petrosani asa ca pana saptamana viitoare sorry!

Posesor BOLID ... pe viitor Suzuki Vitara
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Prin padure FARA 4X4

Misto traseul l-am facut si eu...dar cu 4x4. Ma mir ca nu ai facut scufundari in acele gropi cu apa erau destul de adanci cand am trecut eu... eu cel putin le-am abordat pe mijloc :h5

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare