ALINRIDE Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 salut acceasi belea de masina,care spre diferenta de cea din 2000 pe care o am face mai multe figuri...dupa cum zice si titlul vibreaza la 100,vibreaza si in rest dar mai putin sesizabil.masina e inaltata cu old man,are 33 .are distantiere intre suportul cutiei si sasiu.am schimbat cauciucurile de pe una pe alta s-a schimbat doar viteza la care face urat.mi s-a parut ca are un pic de joc la axul care tine butucul de la frana de mana cel care iese din cutia de transfer...0,5mm.nu stiu de unde sa incep si la ce sa ma uit.crucile cardanului nu au joc.cardanul are o mica pata alba pe el ca si cum ar fi avut o placuta din aia de metal pe el care a sarit are o suprafata de 1cm patratpoate fi de acolo?sa vibrezeasa tare? e ca si cum ai trece peste limitataoarele de viteza de pe asfalt! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h ai zice ca e de la cardan sau de la cuita de transfer... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h poate ai lovit cardanul .... nu numai ca ti-a sarit pastila care-l echilibra.... so fi deformat putin ... si in primul rand verifica temeinic rotile sa fie rotunde si echilibrate .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h Verifica si bucsile de la barele Panhard. Am observat ca foarte multa lume cand pune kit-ul OME nu lungeste si barele Panhard (inginereste, ma gandesc, ca asa ar trebui) si apar niste forte cam mari in aceste bucse, uzandu-le prematur. :hi 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h bara panhard fata nu e lungita ca nu prea aia cum in schimb cea spate e lungita si rotile calca aliniat.am facut unghiurile.cat despre roti ...am luat rotile de pe cea din 2000 care merge perfect si le-am pus pe cel din 2005 si aici tot vibreaza.cardanul nu mi se pare lovit in schimb o pastila din acelea de pe cardan pare sa lipseasca....unde as putea merge cu el in moldova la reparat?sau unde ati rezolvat voi problemele si sunteti multumiti?ca m-am saturat de carpeli,presupuneri bani aruncati... multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h Ca sa fii sigur ca e cardanul, incearca sa-l schimbi de la cea din 2000 si vezi daca mai face. 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat August 29, 2009 Autor Partajează Postat August 29, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h buna ideee ! pana la urma e bine ca nu l-am vandut pe cel din 2000 :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALINRIDE Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h ce-i de facut mi-au sarit pastilele de echilibrare de pe cardan.....la modelul asta sunt lipite....au sarit si de pe cardanul fata una era in scut.... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: acelasi patrol 3l an 2005 vibreaza toata masina la 100km\h Din cate stiu eu pastille de echilibrare sunt destul de mici, si avand in vedere ca raza cardanului este mica nu vad de ce ar vibra chiar toata masina. Daca ai gasit placuta desprinsa este suficient sa o lipesti cu un adeziv bun in acelasi loc. Cred ca placuta s-a desprins motivat, poate ai lovit cardanul de o piatra deci este posibil sa-l fi strambat usor. Parerea mea este ca nu are rost sa schimbi cardanul, acesta se verifica foarte usor cu un ceas comparator, intr-un service mai mult dureaza ridicatul pe rampa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate