Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova

Postări Recomandate

Pentru ca ne place si pentru ca facem bine ce facem, adica ne dam si pentru ca un Suzuki Fest pe an este cam putin pentru dezmat, am vrut sa spun pentru imbogatirea spirituala a noastra si a prietenilor nostri, sub deviza culturala arhicunoscuta “Ne vedem la start!”, va invitam la prima editie a Cupei ORR.

Locul unde-o comitem va fi Valenii de Munte. La ceas de toamna tarzie cu aroma de gutui, frunze moarte, pamant reavan si tuica de pruna, 15-18 octombrie 2009. Au valenenii o tuica si-o pruna incat a meritat un muzeu numai al ei, numit cu oarecum tendentios, “Muzeul de ?tiin?e Naturale „Cultura Prunului”. Eh, hai recunoasteti ca multi dintre voi habar n-aveati. Cum spuneam, va scoatem la muzeu, mai avem, adica au: Muzeul Etnografic "Valea Teleajenului" , Muzeul de art? religioas? ?i ?coala de misionare na?ionale ?i morale "Regina Maria” si ca miscarea off-road sa nu mai zica cineva ca este doar una culturala de acum va fi si una ideologica sub mareata indrumare a lui insusi Nicolae Iorga, asa cum spune si imnul orasului, nici pe-asta n-ati stiut-o ca orasul asta are si-un imn.

Nu ma mai omor sa sa va insir aici obiectivele turistice si multimea de biserici. Noi credem ca locatia este una misto atat din punct de vedere distanta cat si ca spectaculozitate. Am ales trasee cu de toate, piatra, sleauri, argila, un fel de 3 in 1, numai ca asta este cu mai multe.

Acu’ voi sa nu va ganditi, ca aceasta Cupa va fi un fel de circuit turistic, o haulita si-o tuicomiceala crunta, in niciun caz. Va fi concurs veritabil, cu premii, concurenti, roadbook, la moto pe baza de track GPS, invitati, moto enduro.

Inscrierile si informatiile privind taxa de participare se efectueaza online pe siteul nostru, http://www.orr.ro. De asemenea veti gasi pe acelasi site in cel mai scurt timp toate detaliile referitoare la desfasurarea concursului cat si nr. de telefon si email-urile organizatorilor.

Programul va fi urmatorul:

JOI (15 oct)

14 - 22 - Sosirea si validarea concurentilor la centrul de concurs(va fi anuntat ulterior)

19 - 23 - Verificare tehnica

19 - 22 - Cina

22 - ... - Alte activitati

VINERI (16 oct)

07 - 09 - Mic dejun ?i briefing

10 - Start în competi?ie

18 - 21 - Sosire din competi?ie

19 - 22 - Cina

SAMBATA (17 oct)

07 - 09 - Mic dejun ?i briefing

10 - Trial urmat de Startul în competi?ie ( iesirea din trial este cronometrata separat dar se continua fara oprire dupa roadbook)

18 - 21 - Sosire din competi?ie

19 - 22 - Cina festiva + festivitatea de premiere

DUMINICA (18 0ct)

07 - 09 - Mic dejun

09 - ....- hai la targ si cascavele!

De mentionat ar mai fi faptul ca in aceeasi perioada va avea loc in zona, Festivalul Tuicii si al Cascavelei, editia a VIII-a. Acesta consta intr-o mare sarbatoare campeneasca, produse traditionale, artizanale, mici, bere, turta dulce, formatii de muzica populara si nu numai, un fel de balci, da' mai modern. Bineinteles ca nu vor lipsi preacinstitii politicieni, cel putin a asa a fost anul trecut si in toate editiile anterioare. Nu stiu daca il veti vedea chiar pe Base tunzand oaiele si pe Nuti, calare, da' daca trebuie ii aducem si pe ei. Pe Elton John, pe Tina Turner, pe cine vreti voi.

Spuneam ca este de mentionat pentru ca persoanele care vor insoti concurentii vor avea ce vedea, cu ce se vor delecta, pe ce cheltui banii.

Va asteptam cu mare drag!

--------------------------------------------------------------------------------

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 535
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova

Ma bucur ca mai organizati inca un eveniment sunt convins ca o sa fie la inaltime asa cum ne-am obisnuit, ce pot sa zic decat traditionalul, ne vedem la start! :h5 :h5

Mishu 0729 963 330
Link spre comentariu

vai vai vai ce noroaie sunt in octombrie :banana

ne vedem sigur la start si cu putin noroc si la finish :ha:

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Ne intereseaza toate detaliile pentru ca in aceeasi perioada mai sunt si alte activitati si trebuie sa ne hoatarim unde mergem.Am merge la toate...dar bugetul este de austeritate... :sr

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

gata!

detaliile si formularul de inscriere functioneaza:

http://orr.ro/index.php?option=com_ckfo ... 2&Itemid=4

zilele urmatoare vor fi upgradeuri de imagini de la locul fapte....

ne vedem la start!

Link spre comentariu

Concursul va avea 3 clase de concurs: Extrem, Open si Standard.

Roadbook-ul de la clasa Standard va fi facut in asa fel incat concurentii sa se poata orienta si fara teratrip

Inscrierile incep din acest moment completand formularul de mai jos, dupa principiul " primul venit, primul servit ", pana la epuizarea locurilor. Taxa de participare este de 550 RON/persoana. Inscrierea este validata exclusiv dupa:

1. anuntarea intentiei de participare prin completarea formularului

2. achitarea avansului de 50%

Link spre comentariu

standard=4x4 standard......

open=Anvelope MT, troliu (cel putin una din masinile unei echipe), statie radio, GPS (orice aparat care sa arate coordonatele), stingator, trusa medicala, accesorii de recuperare, casca.

extrem=Anvelope MT extrem, Troliu, Roolcage, stingator minim 2Kg, trusa medicala, centuri in minim 4 puncte, casti, statie radios , GPS (de preferat Garmin), accesorii pt recuperare

scuze max pt copy si paste! :p

Link spre comentariu

Deci daca am MTuri si sufe nu pot sa ma dau la Standard?

eu zic ca ar trebui sa se poata. Sunt mai multi care au masini "de fiecare zi" echipate cu MT-uri sau trolii si care nu vor sa dea cu ele de toti peretii.

Link spre comentariu

Deci daca am MTuri si sufe nu pot sa ma dau la Standard?

sigur ca poti.....dar nu vrei ceva adrenalina....?

Link spre comentariu

Ba vreau, da ma vreau sa ma lamuresc pana atunci cam cum e traseul.

Eu am autobuz (y61) cu motor mic, de 2.8.

Are simex (doar 31), troliu, praguri, ome, gps , sufe, ocheti, hilift, topor, benzina pt dejantari dar n-am stingator si nici casca si nici rollcage exterior. De aia conteaza mult cum e traseul, ca sa nu ma bag doar la rupt masina... Spre exemplu, nu sunt deloc pregatit de rock crawling (nu am scuturi la diferentiale, doar unul la cutia de transfer).

Link spre comentariu

Ba vreau, da ma vreau sa ma lamuresc pana atunci cam cum e traseul.

Eu am autobuz (y61) cu motor mic, de 2.8.

Are simex (doar 31), troliu, praguri, ome, gps , sufe, ocheti, hilift, topor, benzina pt dejantari dar n-am stingator si nici casca si nici rollcage exterior. De aia conteaza mult cum e traseul, ca sa nu ma bag doar la rupt masina... Spre exemplu, nu sunt deloc pregatit de rock crawling (nu am scuturi la diferentiale, doar unul la cutia de transfer).

eu zic sa te inscrii....undeva la o clasa.....daca ploua e cam greu cu autobuzu.....sunt bucati de drumuri destul de inguste..inclusiv un canion de calcar.....o sa postez ceva poze de la traseu si o sa decizi singur.....oricum Standardul nu e floare la ureche....aici conteaza mult spriritul de orientare....:)

Link spre comentariu

O intrebare, standardul e doar macadam ?

Ca am citit comentarii referitoare la standard in alte parti, cum ca a fost o lunga alergatura pe drumuri pietruite ... nu ma prea pasioneaza rally raid-ul.

Am un G fara nici o modificare, deci nu prea am cum sa ma dau la open, macar un troliu mi-ar fi trebuit.

Mitsubishi Pajero
Link spre comentariu

O intrebare, standardul e doar macadam ?

Ca am citit comentarii referitoare la standard in alte parti, cum ca a fost o lunga alergatura pe drumuri pietruite ... nu ma prea pasioneaza rally raid-ul.

Am un G fara nici o modificare, deci nu prea am cum sa ma dau la open, macar un troliu mi-ar fi trebuit.

nu este macadam....zona este una de deal, iar traseul este facut asfel incat sa nu va plictisiti.....

Link spre comentariu

am gresit topicul.... :ha: :ha: :ha: Tocmai vb cu Unimog si propusesem sa venim si la voi....asta dupa ce ne intrebasem oare cum se va da startul la Kamikaze :ha: :ha: :ha:

deci: Unimog +copilot

Zolameister+Bluehart(?)

F tare :happy

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

am gresit topicul.... :ha: :ha: :ha: Tocmai vb cu Unimog si propusesem sa venim si la voi....asta dupa ce ne intrebasem oare cum se va da startul la Kamikaze :ha: :ha: :ha:

deci: Unimog +copilot

Zolameister+Bluehart(?)

F tare :happy

ca sa fie si mai tare treceti si va inscrieti cu manutele voastre aici:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare