arete Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Salutare, Schimb arcuri spate OME L200 (model pina in 2006) cu unele originale, nu fac off-road si nici nu car mai nimic deci nu isi au rostul pe masina. Daca e cineva interesat le dau la schimb fara nici o alta pretentie. Arcurile au aprox. un an de cand sunt pe masina. Masina nu a facut off-road si nici nu aa carat nisip, ciment, lemne, etc.... Arcurile au fost montate la GTC. O zi buna " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 29, 2009 Partajează Postat August 29, 2009 Re: arcuri spate L200 (modelul pina in 2006) daca se potrivesc cu cele de pe navara cu placere zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: arcuri spate L200 (modelul pina in 2006) Salutare! Ma intereseaza pe mine. Daca sunt in continuare de schimbat, da-mi un semn si stabilim ce si cum. Masina mea este un Warrior din 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arete Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: arcuri spate L200 (modelul pina in 2006) Salutare! Ma intereseaza pe mine. Daca sunt in continuare de schimbat, da-mi un semn si stabilim ce si cum. Masina mea este un Warrior din 2004. Ai primit PM-ul de la mine ? " To live is to die " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate