cristi 1 Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Ieri dupa amiaza am vazut niste nori mai catre nord -est si am zis ca acolo e de mine, tot dau eu de putin noroi. Asa ca am plecat pe la 17 spre Harsa . Inceput promitator, pana in Harsa pe la Nisipoasa , ploua la greu. Am ajuns la Harsa la prietenul Florin care avea mai multi invitati la o mica petrecere campeneasca sau mai bine munteneasca ca e zona mai deluroasa , ce sa mai, nu e nici munte nici campie. M-am conformat si am servit o tuica si o gustarica dupa care, pe la 7 seara , de frica sa nu dispara noroiul proaspat creat dar din pacate putin, am taiat-o prin padure spre dealurile Podenilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Ratacit in noapte . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Ratacit in noapte Am trecut si pe la un paznic de vanatoare care nu m-a lasat pana nu am gustat ceva din vinul rubiniu de anul trecut . Normal ca era foarte bun si mi-a dat ceva si la pachet . Am plecat pe la 22 de la el si a intervenit negreala noptii si niscaiva ceata , asa ca dupa ploaie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Ratacit in noapte Am orbecait vre-o patru ore prin paduri si pe dealuri si nu ajungeam nicaieri. Singurul loc in care am ajuns a fost unul prin care mai trecusem odata. Nu era problema daca ramaneam pe acolo , apa aveam, vin aveam , tigari aveam, benzina aveam. Pana la urma am zarit soseaua si am coborat spre ea de-a dreptul pana am ajuns la asfalt. M-am enervat ca m-am intors pe asfalt inapoi la Harsa. Acolo ma astepta amicul Florin cu o ciorba de porc la ceaun si niste somn la gratar. Normal ca inainte de masa am mai luat o tuica dupa care am servit delicioasele preparate. Am facut putin nani si pe la 5 am plecat spre casa........sa ma gaseasca nevasta in pat dimineata.... Cu parere de rau sunt cam zgarcit la poze . Am uitat aparatul acasa asa ca am facut cu telefonul . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 30, 2009 Partajează Postat August 30, 2009 Re: Ratacit in noapte bravo cristi!!!!!!!! asa da :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 30, 2009 Autor Partajează Postat August 30, 2009 Re: Ratacit in noapte bravo cristi!!!!!!!! asa da :h5 Asa da .... ce ? Tu ce mai faci?... Robert, Arthur ?? Hai sa mai iesim impreuna . Nu ne-am mai vazut ...intalnit... din martie. Cu Arthur m-am mai vazut. Ti-am mai vazut masina pe la Rossi... Mai da-ti un semnal chiar daca iesiti decat la o bere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Ratacit in noapte eu stau la bran pana la 15 septembrie. am venit acasa 2 zile la 2 saptamani. ne vedem dupa 15 sau poate vii pe la bran bem un sprit... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Ratacit in noapte sau daca vezi masinile la ,,ROSII,, sigur te poti oprii :h5 macar la bere :ha: :x Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Ratacit in noapte zice bine cobrra... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Ratacit in noapte :ypu M-am bucurat de ploaia de duminica spre luni asa ca luni pe la pranz am iesit din nou pe la releul de la Urlati si m-am bagat prin padure pana la Harsa si de acolo am urcat prin padure pana prin spatele Seciului, undeva pana in Podeni. La cat de mult a plouat de-abia am gasit putin noroi . :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Ratacit in noapte . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate