Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ratacit in noapte

cristi 1

Postări Recomandate

Ieri dupa amiaza am vazut niste nori mai catre nord -est si am zis ca acolo e de mine, tot dau eu de putin noroi. Asa ca am plecat pe la 17 spre Harsa . Inceput promitator, pana in Harsa pe la Nisipoasa , ploua la greu. Am ajuns la Harsa la prietenul Florin care avea mai multi invitati la o mica petrecere campeneasca sau mai bine munteneasca ca e zona mai deluroasa , ce sa mai, nu e nici munte nici campie. M-am conformat si am servit o tuica si o gustarica dupa care, pe la 7 seara , de frica sa nu dispara noroiul proaspat creat dar din pacate putin, am taiat-o prin padure spre dealurile Podenilor.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ratacit in noapte

Am trecut si pe la un paznic de vanatoare care nu m-a lasat pana nu am gustat ceva din vinul rubiniu de anul trecut . Normal ca era foarte bun si mi-a dat ceva si la pachet . Am plecat pe la 22 de la el si a intervenit negreala noptii si niscaiva ceata , asa ca dupa ploaie.

Link spre comentariu

Am orbecait vre-o patru ore prin paduri si pe dealuri si nu ajungeam nicaieri. Singurul loc in care am ajuns a fost unul prin care mai trecusem odata. Nu era problema daca ramaneam pe acolo , apa aveam, vin aveam , tigari aveam, benzina aveam. Pana la urma am zarit soseaua si am coborat spre ea de-a dreptul pana am ajuns la asfalt. M-am enervat ca m-am intors pe asfalt inapoi la Harsa. Acolo ma astepta amicul Florin cu o ciorba de porc la ceaun si niste somn la gratar. Normal ca inainte de masa am mai luat o tuica dupa care am servit delicioasele preparate.

Am facut putin nani si pe la 5 am plecat spre casa........sa ma gaseasca nevasta in pat dimineata....

Cu parere de rau sunt cam zgarcit la poze . Am uitat aparatul acasa asa ca am facut cu telefonul .

Link spre comentariu

bravo cristi!!!!!!!! asa da :h5

Asa da .... ce ? Tu ce mai faci?... Robert, Arthur ?? Hai sa mai iesim impreuna . Nu ne-am mai vazut ...intalnit... din martie. Cu Arthur m-am mai vazut. Ti-am mai vazut masina pe la Rossi... Mai da-ti un semnal chiar daca iesiti decat la o bere...

Link spre comentariu

:ypu M-am bucurat de ploaia de duminica spre luni asa ca luni pe la pranz am iesit din nou pe la releul de la Urlati si m-am bagat prin padure pana la Harsa si de acolo am urcat prin padure pana prin spatele Seciului, undeva pana in Podeni. La cat de mult a plouat de-abia am gasit putin noroi . :ang2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare