kato Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 a inceput total neplanificata ! :D am plecat din TM cu o singura masina impreuna cu yo2lzp la Hunedoara cu alte treburi si sa transformat intr-o prieteneasca destul de hard ! (ne-am spus ca daca tot suntem acolo sa urcam la Lunca Cernei unde am o casa)si l-am instintat si pe Night Bird ! asa a inceput !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 pana aici am fost cuminti :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 he.... am venit la baza si ne gandeam sa o dam pe o palinca si un gratar . facem focu icingem grataru si din zare se aud motoare (se intuneca deja) apare :Night bird cu patrolu,Mihai cu toyota,IV cu patrolu si Bogdan cu toyota :jp1 toti strigau in gura mare vrem teren nevoie mare !! :D (trebuia sa ajunga mai devreme dar uni nu au fost destul de rapizi)am plecat pe un traseu unde am avut parte de ceva noroaie dupa care pe la 12 noaptea am revenit la palat sa ne spalam noroiu cu o bere ! din pacate aici mai greu cu pozele pentru ca am plecat noaptea si........revenirea la baza !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 mai Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 ne lingem ranile dupa noaptea trecuta si ne pregatim sa plecam pe Sureanu !!!! din cinci am ramas trei dar mergem mai departe !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 urcam si urcam panaaa ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 restul maine !! poate mai pun si ceilalti !! :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Tu erai bun sa faci seriale,s-o gatat primul episod in suspans maxim :) 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Frumoasa iesire, felicitari !... :grin: :g :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Tu erai bun sa faci seriale,s-o gatat primul episod in suspans maxim :) hai zi ca nu arata bine !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Bravo baieti, frumoasa iesire si locurile deasemenea :g :B MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 continuare !! extragerea monstrului :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 pauza ! Poiana Omului Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Kato, sunteti cinci baieti adevarati, si doar o doza de bere? Va dati la amatori? :dr :2dr MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Bravo baieti, frumoasa tura!! :h5 nu uitati sa luati mai mult combustibil la voi data viitoare, ajuta la a vedea traseul mai soft! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Frumoase poze,peisaje si noroaie!!Bravo 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Respect pt tura facuta.......dar data viitoare.....nu mai plecati mai baieti nepregatiti in teren.Adica cum......o singura pauza de bere?Asta da sport extrem :dr :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 bravos :10 ...a inceput sezonul :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 drumu de coborare !! ne grabeam ca venea noaptea !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 mai Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 mai Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Kato, sunteti cinci baieti adevarati, si doar o doza de bere? Va dati la amatori? :dr :2dr nici sa nu te gandesti ! dar aveam plinu facut de noaptea trecuta :2dr Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Respect pt tura facuta.......dar data viitoare.....nu mai plecati mai baieti nepregatiti in teren.Adica cum......o singura pauza de bere?Asta da sport extrem :dr :lr hai Bogdane cu noi o data si sa vezi pauze de bere :2dr :dr eu a trebuit sa ajung si in Timisoara !!in seara aia :ang4 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Sa va fie de bine domnilor, frumoasa iesire ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate