acristi Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Pai si cum faci cu taxa? Ca parca era euro 3 masina. Si de curiozitate, cat te costa sa repari plafonul? Merci, Cristi Salut! Pe a II-a am luat-o eu. Are aproape 170.000 de km - a fost luata de noua de la Bavaria, are tot istoricul. Are si ea perne de aer pe spate. Dpdv mecanic merge relativ OK. Vreau sa ma apuc de interior mai intai, dupa care trec la exterior si la motor. Seara buna, Bogdan LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut! Nu fac cu taxa. Am luat-o in evidenta, am toate actele, platesc taxe si impozite pentru ea si asta e :-). Inca nu platesc taxa. Mai intai ma ocup de restaurat si de adus masina la nivelul dorit, dupa care, daca o sa consider ca vreau sa o trec pe numele meu, o sa o fac si voi plati si taxa. Oricum s-a declarat ca fiind ilegala, iar toti cei care o platesc dau in judecata statul pentru ca mai apoi sa primeasca banii in 2000 de transe egale de-a lungul a 1500 de ani... Spor, Salut! Pe a II-a am luat-o eu. Are aproape 170.000 de km - a fost luata de noua de la Bavaria, are tot istoricul. Are si ea perne de aer pe spate. Dpdv mecanic merge relativ OK. Vreau sa ma apuc de interior mai intai, dupa care trec la exterior si la motor. Seara buna, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Buna, Este cineva din Timisoara care ma poate ajuta cu o verificare a masinii din anuntul de mai jos? http://www.olx.ro/oferta/land-rover-discovery-ID6A7C0.html Va multumesc, Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut! Nu fac cu taxa. Am luat-o in evidenta, am toate actele, platesc taxe si impozite pentru ea si asta e :-). Inca nu platesc taxa. Mai intai ma ocup de restaurat si de adus masina la nivelul dorit, dupa care, daca o sa consider ca vreau sa o trec pe numele meu, o sa o fac si voi plati si taxa. Oricum s-a declarat ca fiind ilegala, iar toti cei care o platesc dau in judecata statul pentru ca mai apoi sa primeasca banii in 2000 de transe egale de-a lungul a 1500 de ani... Spor, Intre timp, din cauza ca masina avea plafonul destul de praf, am hotarat sa o vopsesc integral - inclusiv partea de sub ea. Revin cu poze la finalul lucrarii - tinichigeria a fost finalizata. Au mai fost mici probleme care au marit putin lista de cumparaturi: broasca stanga fata, broasca usa portbagaj (pare sa pice la toata lumea?), suportul de pahare din bord nu culisa - asa ca am luat unul, macara stanga fata - trebuia ajutata ca sa se ridice geamul, motiv pentru care am luat alta. Ca si pasi urmatori - partea mecanica (revizie), furtune de silicon, schimbare garnituri, schimbare suspensie - desi toata lumea o critica, voi merge pe Terrafirma. Pernele de aer functioneaza foarte bine, asa ca le voi pastra... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Intre timp, din cauza ca masina avea plafonul destul de praf, am hotarat sa o vopsesc integral - inclusiv partea de sub ea. Revin cu poze la finalul lucrarii - tinichigeria a fost finalizata. Au mai fost mici probleme care au marit putin lista de cumparaturi: broasca stanga fata, broasca usa portbagaj (pare sa pice la toata lumea?), suportul de pahare din bord nu culisa - asa ca am luat unul, macara stanga fata - trebuia ajutata ca sa se ridice geamul, motiv pentru care am luat alta. Ca si pasi urmatori - partea mecanica (revizie), furtune de silicon, schimbare garnituri, schimbare suspensie - desi toata lumea o critica, voi merge pe Terrafirma. Pernele de aer functioneaza foarte bine, asa ca le voi pastra... Salve cred ca este timpul sa-ti faci un topic cu masina ta in care sa ne povestesti despre ea. Cateva poze ar fi chiar binevenite. Sa lasam topicul cu pareri despre achizitie cu mesaje la obiect. Multumesc Marius Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salutari! De foarte mult timp imi place Disco 2 dar nu am fost pus in situatia de a achizitiona unul. Momentan detin doua masini, un vw bora si un jimny, vreau sa renunt la una si nu stiu ce sa aleg. Am hotarat pana la urma sa dau pe Jimmy tatalui meu si sa vand bora iar in continuare sa iau un 4x4 serios, mare, care sa traga o platforma cu stupi grea de 2 tone si cu care sa pot merge si zi de zi. Nu ma intereseaza impozitul pt ca la motor de 2.5 platesc oricum mai putin decat cei 2100 lei pt rca la cele doua masini detinute in prezent. Intrebarea este daca disco 2 este ok la drum lung, ma refer la confort si daca sistemul din diferentialul central e fiabil. Sunt obisnuit cu jimny la care daca am cuplat maneta nu mai am treaba. Pur si simplu imi este frica de atatia senzori. Mai precizez ca masina va fi folosita si pt deplasare la serviciu dar in Rm. Valcea unde nu este aglomerat si nu cred ca va sari prea mult consumul. Multumesc anticipat pentru sfaturi! P.S. Am citit dedtul de mult aceasta sectiune dar nu m-am lamurit daca e ceea ce imi trebuie mie. Mai am varianta pajero sport de 2.5 si terrano 2 cu motor 2.4 i care va primi gpl. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut, nu prea am inteles care e intrebarea.... dar daca pe sectiunea asta a forumului intrebi sa cumperi sau nu D2 raspunsul meu e DA , raspunsuri la diverse intrebari gasesti in cele peste 150 de postari ale acestui topic, cert e ca daca te decizi pt D2 atunci la ditamai remorca aia recomand doar model cu suspensie pneumatica(SLS) ca mavar va sta masina orizontal tot timpul In rest, spune clar ce te intereseaza despre D2 ce sa nu fi fost deja discutat in topicul asta sau altele asemanatoare si vei primi raspuns punctual Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Pur si simplu nu ma pot decide intre cele trei. Daca e sa aleg cu sufletul aleg discovery, celelalte doua nu ma fac sa simt nimic, insa la prima vedere sistemul 4x4 part time de la cele doua mi se pare mai simplu. Imi este frica de senzorii de la tc, am inteles ca acestia comanda blocarea diferentialului. Discovery mi se pare cea mai buna masina pentru situatia mea insa legendele despre fiabilitate ma cam descurajeaza. Nu vreau sa transform acest topic intr-un versus. Multumesc! Apropo, remorca e pe doua axe in tandem, nu apasa asa tare pe masina, am miscat-o cateva sute de metri si cu jimny. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Nu exista senzori de TC, asta e controlat de ABS ECU pe baza senzorilor ABS, in caz de dezechilibru in semnale se poate sa se activeze TC in mod nedorit dara asta se rezolva usor...legendele despre fiabiliate sunt rezultatul zgarceniei multor britanici in special(dar si altii:wink:) care daca se strica ceva dupa o utilizare de peste 150.000 Km se apuca sa monteze gunoaie SH la fel de vechi sau piese ieftine aftermarket apoi se apuca sa huleasca LR ca e de KKt....parerea mea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Ma bag si eu ca musca-n lapte. :) Nu ma pricep la fiabilitate - am luat masina din august si de atunci am investit in ea, n-am apucat sa plec pe coclauri. Ce pot spune insa - raportandu-ma la un citroen c5 foate confortabil: - Discovery-ul cu perne de aer e... magnific. La drum lung (vreo 300 de km am facut pana acum dintr-o bucata), e extrem de comoda masina. Pe de alta parte, nici nu pot merge la fel de tare ca si cu Citroen-ul. - Dpdv consum, eu am facut 1150 de km cu un plin in regim mixt. Pare mult, dar trebuie sa tinem cont si de dimensiunea foarte mare a rezervorului. - Dpdv piese - ca de ceva timp investesc, tocmai cu scopul de a o transforma intr-o masina fiabila - piesele sunt destul de ieftine. Kit-ul de ambreiaj pe valeo - 120 de EUR (unde un kit de ambreiaj e in general o piesa scumpa). - Dpdv "statul la volan" - e foarte tare senzatia pe drum. Esti la inaltime si te simti asa... Puternic. Sa-mi fie cu iertare :), dar chiar asta e senzatia. Fetele mele sunt fascinate de masina si o iubesc. Si de Citroen le place, dar pe Discovery... Pe masina asta ambele fete o iubesc. Stau la inaltime si vad mult mai mult din scaunelele lor... Nu stiu ce sa va mai spun... Eu mi-as lua din nou Discovery 2 daca as fi pus in situatia unei astfel de alegeri. Am avut posibilitatea sa iau si Patrol si Terrano si Toyota si... am vrut Discovery pana la urma. E mai... stilat tractorul asta fata de competitie. Daca e mai fiabil, ramane de vazut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Offf! Fetele astea.... sotia mea nici nu vrea sa auda :), i se pare urata. Cred ca pana la urma pastrez bora si sa vad daca ma incadrez sa schimb jimny cu un disco 2. Sa vad daca imi permit diferenta. Din ce citesc pe aici e clar, vreau discovery. Multumesc! Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salutare, dupa parerea mea Land Rover Discovery2 ,daca are perne de aer(sistemul SLS) si sistemul ACE, este masina cere te-ar ajuta cel mai mult la treburile tale.Este tot ce iti doresti,confortabila,eleganta,pregatita tehnic sa-i atasezi remorca.Dintre cele trei pe care le-ai enumerat,Disco2 cu SLS si ACE este de departe cea mai performanta pentru tractare remorci fiindca sistemul SLS cu ajutorul unor senzori mentine tinuta de drum optima indiferent de cum este incarcata masina(bineinteles in limitele de incarcare date de fabricant) iar ACE mentine masina pe triectoria optima in curbe.Mai exista posibilitatea de a folosi o telecomanda cu care sa actionezi pernele de aer sus sau jos astfel incat sa-ti cuplezi foarte usor remorca.Eu cand am cumparat masina am primit si aceasta telecomanda.Dealtfel Disco2 cu SLS schimba presiunea in pernele de aer in functie de viteza cu care mergi.Daca viteza creste masina va rigidiza automat suspensia spate creand mai multa stabilitate si marind eficienta la franare. In rest despre fiabilitate este cam greu de dat cu parerea fiindca fiind vorba de o masina folosita conteaza cat si cum a fost folosita de cel sau cei dinainte si cum a fost intretinuta si asta este valabil pentru orice masina.Daca ai noroc sa gasesti o masina, cu aceste sisteme, bine intretinuta atunci nu o sa ai probleme majore.Si exact cum a spus si sierrafery,atunci cand schimbi o piesa uzata, sa pui una de calitate si nu vei mai avea aceeasi problema o perioada lunga de timp. Trebuie mai intai sa testezi o masina si sa te convingi singur ,problema este ca nu sunt prea multe de ales si de testat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Asta am cautat si eu... Am luat o masina care era usor chinuita pe exterior, insa avea tot istoricul la reprezentanta, fara nicio exceptie... Cartea service e obligatorie la o astfel de masina, doar sa fie o carte service "pe bune" :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Offf! Fetele astea.... sotia mea nici nu vrea sa auda :), i se pare urata. Cred ca pana la urma pastrez bora si sa vad daca ma incadrez sa schimb jimny cu un disco 2. Sa vad daca imi permit diferenta. Din ce citesc pe aici e clar, vreau discovery. Multumesc! Apropo de frumusetea masinii, eu am vazut pentru prima data Discovery2 prin 1998 cand a fost lansata pe piata intr-o reclama la Eurosport.In fiecare pauza dintre emisiunile Eurosport aparea Disco2 mergand pe un superb drum serpuit de munte si fondul muzical era Fleetwood Mac.Postul Tv era englezesc ,muzica si masina la fel.Era super reclama, si atat de tare mi-a placut cum arata masina ,incat mi-am mi-am zis ca intr-o buna zi o sa-mi cumpar masina asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Apropo de frumusetea masinii, eu am vazut pentru prima data Discovery2 prin 1998 cand a fost lansata pe piata intr-o reclama la Eurosport.In fiecare pauza dintre emisiunile Eurosport aparea Disco2 mergand pe un superb drum serpuit de munte si fondul muzical era Fleetwood Mac.Postul Tv era englezesc ,muzica si masina la fel.Era super reclama, si atat de tare mi-a placut cum arata masina ,incat mi-am mi-am zis ca intr-o buna zi o sa-mi cumpar masina asta. Aici seamana cu Pink Floyd Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 (editat) Re: Pareri achizitie Disco 2 Sau pentru a convinge pe oricine Editat Octombrie 22, 2016 de Astral Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Pareri achizitie Disco 2 Da ,super prezentarile, dar raclama pe care am vazut-o eu era pe melodia Little Lies by Fletwood Mac.Din pacate am tot cautat-o pe net dar nu am gasit-o. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandruvoinea Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salutare. Domnilor situatia este foarte grea. Trebuie sa il conving pe tatal meu sa luam un disco 2. Mentionez ca am avut samurai si era foarte nasol la confort, mai ales ca babacul a suferit o operatie la coloana. Doresc disco 2 pentru ca pentru putin timp am avut disco 1 v8i care rupea la benzina, dar era de neegalat ca senzatie. Problema in a il convinge este ca are tot felul de prieteni "cunoscatori" care nu au avut vreodata o masina 4x4 dar care arunca tot felu de idei de nu stiu unde culese. Masina doresc sa o folosesc 90% pe drumurile publice si restul 10% pe un drum forestier in zona buzau-nehoiu. De citit am citit cele peste 160 de posturi. Avand in vedere ca eu nu am treaba cu mecanica as dorii sa intreb daca dupa ce imi conving babacul este cineva dispus sa dea o tura de 10 min in bucuresti si apoi daca gasesc pe cineva dispus sa ma ajute sa achizitionez unul(am vazut ca sunt foarte multe lucruri la care trebuie sa fi atent si nu cred ca sunt in masura sa fac treaba asta). De asemenea as dori sa imi indicati un buget pentru achizitie. Multumesc anticipat. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salutare. Domnilor situatia este foarte grea. Trebuie sa il conving pe tatal meu sa luam un disco 2. Mentionez ca am avut samurai si era foarte nasol la confort, mai ales ca babacul a suferit o operatie la coloana. Doresc disco 2 pentru ca pentru putin timp am avut disco 1 v8i care rupea la benzina,......:cl Salutare, as vrea sa-l vand pe al meu si sa stii ca l-am folosit exact cum iti doresti. Cea mai mare parte a timpului l-am folosit pentru deplasari normale doar in sezonul de iarna. Am avut doar doua iesiri montane, destul de usoare si abordabile, cu toate ca masina e pregatita pentru trasee mai "dure". Este un Td5, dar sa stii ca si la motorul asta consumul in oras se duce la 11-12 litri/100km. Pentru detalii, vorbim in privat daca doresti.Multa bafta! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Savian Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 salut baieti, am citit mult aici la voi pe forum si mai ales pe acest topic despre d2. din cauza asta m-am si hotarat sa imi iau unul. am si eu o rugaminte la cei mai rabdatori dintre voi. ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi pertinente? caut o masina din 2000-2002. ce probleme generale, au sau pot avea? la ce sa ma uit cand ma duc sa vad o masina? am gasit unele faine afara, si cum se scoate taxa, ma gandesc ca pana la Pasti sa o am. nu iau una pt off road greu. imi odresc una pentru pescuit. si daca o iau vreau sa fie musai d2. am vazut chestii gen 3 Amigos, sau chestii specifice. eu nu ma prea pricep la masini, de aceea va rog sa ma ajutati. va raman recunoscator. ps: caut masini de la proprietari, fara multi km (max 250.000) si pe cat posibil cu istoric de service. nu vreau sa o "tunez", imi doresc sa traga o rulota (800 kg), iar daca ploua sa ma scoata de pe orice balta cu drum de tractoare si urmele aferente pline cu apa... :))) cu tot cu rulota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Savian Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut din nou, am gasit aceasta masina. https://www.autoscout24.com/offers/land-rover-discovery-diesel-green-726bd641-067e-bd4c-e053-e350040a4000?cldtidx=2 din cate am inteles nu toate au diferential blocabil, sau nu au dif central blocabil... ma puteti lamuri si pe mine cum este cu astea. este cineva din zona oradea-arad cu care as putea sa stau de vorba mai detaliat? multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 (editat) Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut, care are diff central blocabil trebuie sa fie mentionat deoarece e echipare optionala, alea din 2001 nu prea au si din pacate nu au nici ''maruntaiele" in cutie, cele pana in 2001 chiar daca nu au maneta macar au mecanismul. Eu zic ca ar fi bine sa iei una care are din start sau sa te convingi ca macar are dotarea in cutia de transfer. Eu sunt din Arad: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64453-Posesori-de-tester-LR-dispusi-sa-ajute poti sa ma suni cand vrei, daca sunt indisponibil pur si simplu nu raspund, trimiti sms sa stiu cine esti si te sun eu PS. interesant ca scrie ca a avut "Last Timing Belt Service Date" astea fiind pe lant Editat Ianuarie 20, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Savian Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 Salut, care are diff central blocabil trebuie sa fie mentionat deoarece e echipare optionala, alea din 2001 nu prea au si din pacate nu au nici ''maruntaiele" in cutie, cele pana in 2001 chiar daca nu au maneta macar au mecanismul. Eu zic ca ar fi bine sa iei una care are din start sau sa te convingi ca macar are dotarea in cutia de transfer. Eu sunt din Arad: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64453-Posesori-de-tester-LR-dispusi-sa-ajute poti sa ma suni cand vrei, daca sunt indisponibil pur si simplu nu raspund, trimiti sms sa stiu cine esti si te sun eu PS. interesant ca scrie ca a avut "Last Timing Belt Service Date" astea fiind pe lant Buna Fery, asa arata o masina cu dif blocant? ma refer la schema de langa maneta mica (nu stiu cum se numeste) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 (editat) Re: Pareri achizitie Disco 2 Da, sau asa... dar te sfatuiesc sa te orientezi spre manuala Editat Ianuarie 20, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Re: Pareri achizitie Disco 2 Da, sau asa... dar te sfatuiesc sa te orientezi spre manuala [ATTACH=CONFIG]274895[/ATTACH] Salutare, A mea din 2003,avea eticheta ca cea din poza pusa de Fery, dar nu a avut blocant pana nu i-am schimbat cutia de transfer. Daca vrei sa te dai cu un Disco2, asa mai chinuit un pic suna-ma 0771776954, sunt din Oradea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate