Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Veverita DALE si Canalul Dunare-Marea Neagra

asfalttango

Postări Recomandate

Re: Veverita DALE si Canalul Dunare-Marea Neagra

Salut Adi,

o parte din traseul asta l-am facut si eu acum 2-3 saptamani cand te amenintam ca-ti fac o vizita pe drumul de intoarcere din 2 Mai spre casa. Dar pentru ca era aglomeratie tot drumul din Agigea pana in Constanta, am facut dreapta, am coborat pe sub pod si am urmat canalul pana la Basarabi. Asa am ocolit toata zona metropolitana Constanta. Foarte frumoase locurile, ca mai toata Dobrogea. Eu am facut drumul asta cu VW Bora :ha: :ha: ce-i drept insa era vreme frumoasa atunci :grin:

Recomand drumul tuturor celor care vor sa ocoleasca Constanta de la sau inspre marea de la sud de Agigea. Se poate face cu aproape orice fel de masina daca alegi drumul cu grija si e vremea buna.

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe partea cealalta(cu monumentul) este si mai bun drumul ...numai piatra si cind ploua cu balti muluulte. :ha: Noi nu prea le-am ratat ca e placerea copilotului meu sa trecem prin apa(o a vea vreo importanta ca e RAC? :ha: ).

Pe zona AGIGEA-CUMPANA am trecut si aseara pentru ca iar era ambuteiaj din cauza ploii.Si am trecut 4x2 cu Ford-ul si nu au fost probleme decit atunci cind am gasit iar putin noroi si avind acelasi copilot nu am rezistat sa nu facem un pic de drift-uri si sa ne stropim pina in plafon :bannana .

Dupa Cumpana sunt citeva zone noroioase dar cu tupeu cred ca se trece cu 4x2 si dupa ploaie :h5

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Hai cu NIVA ca era bine sa mai fie cineva :h5

Salut .Am si eu o Niva pe care o alerg prin sudul Dobrogei(Mangalia-Allbesti-Vartop-Cotu-Vaii-Valcele si apoi Magura -Olteni-Dumbraveni trasee destul de bune pentru adrenalina ( gasesc mai putin noroi ca trebuie sa ploua cu galeata si sa intri in aratura ca sa ai parte de asa ceva ) dar relieful variat ofera foarte multe rute de urcat si coborat ,cu diferite grade de dificultate (depinde cum te tin e).Weekend-urile le cam fac pe aici si daca se gasesc doritori de o iesire off road ma pot abona si eu cu conditia sa fie in sudul Dobrogei.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare