Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE...

jantorero

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE...

in primul rand sa te uiti dedesupt la traverse, sa nu prezinte rugina , deformari, semne de sudura.

podeaua sa fie fara petece, si binenteles intr-o stare buna.

in al doilea rand, evita sa achizitionezi rulota fabricatie mai veche de 1987 - 88. plasticele sunt deja coapte, instalatiile te lasa, iar eventualele piese necesare, gen stopuri, usi, geanuri. etc sunt mai greu de gasit.

este recomandata toaleta completa, cu tronul fix. cele poprtabile, demontabile ce ies de sub chiuveta sunt incomode, si pur si simplu enervante in cazul unei iesiri mai lungi.

atentie mare la sarcina maxim autorizata din talon.

extraordinar d ebune sunt sistemele de prindere/remorcare antibalans. daca gasesti cu asa ceva e ideal. ca si reper.

verifica toate cele patru picioare ( tip cric ) daca functioneaza, daca cele 2 din spate nu merg, inseamna ca a fost purtata pe drumuri proaste rulota, si a dat cu fundul de drum, gropi..etc.

frigiderele originale, care au modalitate de fuctionare la 220, 12 v, si gaz, de regula nu mai fucntioneaza, sau fac temperatura scazuta ffff greu. orienteazate spre o rulota cu un spatiu liber unde sa poti monta un frigider mic ( gasesti intre 250 -400 lei ), iti va fi de folos sigur cand pleci. eventual se poate pune in dulap, si injumatatesti spatiul dulapului d ehaine.

cam atata din experienta mea de rulotisti.

in linii mari.

aspectul e primul.

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

rulota doresc

de ce ma trimeti la ......ruloteclub ........ n-am timp ,stau pe acest forum--oricum mersi ionut 73

Ideea era ca acolo vei gasi informatii mai avizate decat ale celor de aici.... :h5

Link spre comentariu

rulota doresc

de ce ma trimeti la ......ruloteclub ........ n-am timp ,stau pe acest forum--oricum mersi ionut 73

pai nu trebuie sa-ti faci cont ca sa citesti. Au topicuri dedicate pentru cumpararea de rulote.

Pari excentric tare :grin: N-ai timp sa citesti informatie folositoare acolo dar ai timp sa stai aici sa pierzi vremea cu unii care ori nu se pricep ori cred ca se pricep.

Crezi ca pe-acolo intreaba cineva de modificari la un 4x4?

Link spre comentariu

ionut .........am facut comert la viata mea

se vede :ha:

Pai tu, care nu ai timp sa citesti clubrv.ro, ca-ti ocupa comertul tot timpul, ai pretentia ca unul ca mine (care are rulota, a mai avut una, a cumparat una si pentru un prieten si a studiat mai mult problema) sa-si piarda timpul sa-ti scrie tie aici o mica fractiune din lucrurile pe care le gasesti f bine structurate pe un forum specializat. E cel putin egoist din partea ta.

Daca insisti, eu iti scriu ce stiu, dar mie ce-mi iese? :grin: Hai ca esti comerciant :grin:

Link spre comentariu

Trebuie sa fi atent sa nu aiba ``mirosuri `` propri ! Asta insemna sa nu fie mobila mucegaita ! Daca atunci cand ti se prezinta o rulota o gasti cu geamurile deschise si cu tot felul de odorizante prin ea ...broblem...

offtopic : daca intreb pe club rv despre achizitionarea unui 4x4 , toata lumea ma va trimite aici ! :grin:

Succes la achizitie !

Link spre comentariu

am vazut ieri o "ADRIA" an 91 , imatriculata RO , fara baie si incalzire ,pret final 1200 E

-ce parere aveti domnilor......face.....,nu face.....

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Depinde de ce vrei sa faci cu ea.. Daca o pui definitiv intr-un camping la mare care sa-ti asigure baia, cred ca e ok ( caldura, nu e cazul :ha: )

Altfel, eu zic ca nu..O rulota fara caldura nu-ti ofera confortul necesar. La munte eu folosesc caldura si vara, iar baia.. ce sa mai zic, "in fundul curtii" e destul de greu..

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Salut,

ma bag si eu in discutie ca sunt si eu rulotist de jumatate de an :banana

ce s-a zis pana acum este foarte important :

- sa nu aiba miros de ranced, statut, mucegai, dar nici sa nu fie parfumata ca e clar ca ascunde ceva

- sa nu scartaie cand intri in ea

- sa fie perfect functionala ( e mai bine decat sa o repari tu dupa.. si mai ieftin) adica frigider, aragaz, instalatia el int si ext, scurgerea, sa mearga si pe 220V, franarea etc

- verifica acoperisul sa nu aiba infiltratii (si cel exterior)

- cortul sa nu fie mucegait

- carlig antibalans FACE TOTI BANII pe drumurile noastre

Acum tu decizi cati bani ai si ce vrei sa-ti iei. Te sfatuiesc sa iei una cu o axa, e mai usoara si e mai usor de manevrat. 4 locuri sunt arhisuficiente, sunt sigur ca nu vrei sa faci o investitie si pt toti prieteni tai, sa le mirosi...... si sa le auzi sforaiturile.

Adria, din auzite, e slaba dar la pretul asta nu stiu..faci cum vrei. O rulota e facuta e facuta din Al si lemn, gandeste-te ca cu cat e mai noua cu atat lemnele alea sunt mai sanatoase..

Orienteaza-te pe rulote frantuzesti, eu am luat rulota Chateau si nu imi pare rau, este impecabila. Am luat ceva scump dar e ca noua desi este din 1997, dar o consider intai dormitor, sufragerie, bucatarie si la final toaleta.. in ordinea asta.

in rest, aici chiar merge vb aia cu cat e mai scumpa cu atat mai buna. Sa nu iti para rau dupa aia ca mai puneai bani si luai una cu incalzire sau mai stiu eu ce. Adria aia cred ca e numai buna....... de facut kurtos kalacs la tg sec (parerea mea), dar fiecare le stie pe ale lui...

De banii pe care i-am dat pe rulota ma duceam cu nevasta de 2 ori in Dubai, dar nimic nu e mai placut sa stai sub stele la gratare aici la Romanica si cand intri in rulota sa te simti ca acasa.

Hai ca am inceput sa visez deja la urmatoarea iesire...

Daca mai ai nevoie de sfaturi te ajut cu placere

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare