jantorero Postat Februarie 3, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE... Topicul are finalitate? Pina la urma ati achizitionat rulota? Da ,am achizitionat si am realizat ca nevestei mele nu-i place viata cu rulota.asa ca am decis sa le dau ,prima fiind rulota http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65747-Vand-RULOTA-Beyerland-Qartz-! Topicul ma gandeam ca este bun ptr alti colegi care au nevoi de sfaturi ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE... Frumoasa rulota ! Am studiat si eu achizitia unei rulote, pana la urma am amenajat auto ca "wohnwagen". Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 3, 2012 Partajează Postat Februarie 3, 2012 Re: Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE... Aproape identica cu a mea:h5 Difera doar pozitianarea aragazului si a ghiuvetei.Si tot aceleasi culori in interior.Nu am stiut de a dvs. pentru ca prin aceeasi perioada eu cautam in olanda.Eu de acolo am luat-o cu 2000e. A mea se numerte BEYERLAND SPRINT 360 si am plecat dupa mine cu lista de recomandari si cu sfaturile celor de la CLUB RV. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Sfat pentru achizitionarea unei RULOTE... "Nu stiu altii cum sunt.." dar eu am incercat asa: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43900-DORMITOR-in-Opel-Astra-Classic-II-hatchback&highlight=dormitor+opel+astra "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate