watcher Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Duminica trecuta m-am dus iar sa il insotesc pe tata in aventurile de offroad, ca mai gasise un drum care vroia sa vada unde duce. A dus el ce-a dus pana s-a oprit intr-un rau. Pana acolo diversi ciobani ne-au zis 'exista un drum, de caruta, da prapaditi masinile'. Va dati seama ca asta a fost declansatorul pt mine, sa il bagam si pe LC la treaba serioasa. Ce a iesit vedeti integral pe blog, dar iata niste teasere: http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/land-cruiser-adventure-starts.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/kdj-emerging.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/kdj-what-its-about.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/wcr-leaota-fun-2.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/wcr-steep-curve.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/wcr-neally-dunn.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/wcr-tough-spot-3.jpg http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/09/wcr-working-hard.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Asa ar trebui sa arate un weekend in familie! :grin: Frumoasa iesire, asemenea si pozele. Sa inteleg ca raul a ramas netrecut? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Interesanta aventura ... cred ca merita aprofundat traseul. Poate intrebarea mea sa vina un pic prea devreme, insa ma roade si trebuie sa scap de "spina iritativa" ... :app Cum s-a comportat LC-ul in comparatie cu Patrolul? :F Din fotografii apare ca si cum ati fi protejat Toyota si doar Patrolul a fost supus la cazne ... !?! Daca nu vrei sa superi nici una din tabere, scrie-mi PM ! :p Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Asa e, incercam mai mult sa protejam toyota, in fond a costat mai mult de dublu si e pacat sa dam cu ea de pereti la fel de tare. Patrolul a deschis drumul (eu am ceva mai multi km de offroad si stiu mai multe 'solutii') iar LCul a mers dupa. LCul s-a troliat mult mai mult (si ceva problema de sofer as zice...). Pe de alta parte, fiind mai mic a incaput mai usor printre pomi, unde eu m-am troliat sa nu mai dau cu spatele, laterala, etc, el a incaput pe roti... Probleme fata de patrol: prea mult plastic si prea multa electronica. Avantaje: cp/kg dubli, manevrabilitate, confort. (cu patrolul in configuratia actuala nu merita sa merg la plimbare) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav eu vad si o super diferenta intre anvelope.. PS: misto traseu, merita aprofundat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Deci ale voastre erau urmele acelea! (din prima poza pe unde cobora Toyota). Ai si urcat tot pe acolo? Am fost si eu cu inca o Frontera. Cand ne-am dus am trecut direct prin rau, la intoarcere am urcat panta aceea din prima poza. Dar drumul ala nu ducea la Leaota, era o infundatura. Oricum nu se putea uraca (nici cobora) la Leaota pe ploaia aia. Am incercat, dar eu aveam cauciucurile de strada si am scapat intr-un sant si am ramas cu masina suspendata. Si dupa mai multe manevre mi s-a spart un furtund ela radiator si am pierdut antigelul. Abia atunci a devenit interesanta recuperarea! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Deci ale voastre erau urmele acelea! (din prima poza pe unde cobora Toyota). Ai si urcat tot pe acolo? Hihi! La ce ora ati fost? Cu patrolul am urcat pe acolo la intoarcere, din a 3-a incercare (la primele 2 mi-am propus sa rup putin malul, iar la a 3-a am urcat). Pe LC nu l-am bagat pe acolo ca nu are praguri... Dar drumul ala nu ducea la Leaota, era o infundatura. Oricum nu se putea uraca (nici cobora) la Leaota pe ploaia aia. Am incercat, dar eu aveam cauciucurile de strada si am scapat intr-un sant si am ramas cu masina suspendata. Dupa ce treceai prin rau, se infunda daca mergeai inainte, dar mai erceai odata raul in dreapta si se urca abrupt printre niste pomi, si apoi pe udne vezi in poze, pana la o stana 'de pe Leaota 1' (as ne-au zis ciobanii pe care i-am intalnit) Am ajuns la stana, in golul alpin, dar mai departe nu vedeai nici macar botul masinii, asa ca am coborat inapoi. Si dupa mai multe manevre mi s-a spart un furtund ela radiator si am pierdut antigelul. Abia atunci a devenit interesanta recuperarea! Da!, uite asta extrem :-) :h5 Data viitoare cand mai tintim vreun drum mai grav pot sa te sun sa mergem in 3, 4, etc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Da, nicio problema :h5 . Acum sunt pieton pana imi soseste furtunul (10 zile :uameni ). Noi am plecat pe la 13:30 din Targoviste ... si am mers pe vreo 4 variante pana am nimerit si drumul catre Leaota (trebuia doar sa urmaresti indicatorul catre Manastirea adormirii Maicii Domnului). Pe una din variante am gasit un copac tras de-a curmezisul. Ce ne-am chinuit sa-l tragem sa ne facem loc; si am mai mers 200 m si ... infundatura :P . Pe la ora 20:00 am ajuns inapoi la Targoviste. Ca de obicei ai facut niste superpoze! Noi .. deloc. Cred ca a facut ceva cu telefonul unul din pasageri, dar inca nu am vorbit cu el. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Stai asa, ca drumul de pe langa manastire il stiu, l-am facut deja, prima data a fost soft, a doua oara am indoit bara panhard ;-) Ma gandesc ca in general ar trebui sa fie tot 'usurel' ca totusi e drum si e o cabana acolo unde mai urca cate unu altul... Din pacate de la stana asta se mai vedea o urcare pe deal, in golul alpin, dar nu aveam ce sa cautam acolo la vremea care a fost. Daca era soare ne bagam sa vedem daca putem face jonctiunea cu drumul pe care il stiam... Stii muntii aia? Imi sta pe creier ca pe harta, urcarea din runcu pana pe Leaota e MULT mai lunga decat e de le varful Leaota pana la Dichiu, Scropoasa, etc... As vrea sa coboram in alta parte, sau sa ajungem spre Scropoasa, sau macar la cariera aia unde exploateaza Fieniul, cea de dincolo de hidrocentrale si taberele de copii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Daca reusesti sa iesi de la cab.Leaota la stana Romanescu, poti atinge vfLeaota si sa cobori la Badeni-Stoenesti pe v.Dambovitei. Din cate-mi amintesc ce-am mers pe jos in zona, Jugureanu,Dichiu,Sf.Ilie, sunt culmi accidentate. Foloseste si Google Earth cand planifici o iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Hihi, tot sunt dator sa va vizitez sa invat mai multe, dar au fost niste zile de cosmar la birou... Chiar am incercat sa ma uit pe google earth dar sunt foarte putine repere in zona :-) Pe varf am urcat deja, pe drumul de la cabana leaota, apoi pe langa o stana (foarte repede dupa cabana) apoi pe o mica culme, apoi in drum si pe drum pana la varf. Urcarea asta am incercat-o mai pe la dreapta adica in loc sa urc de la manastire, am luat-o dreapta si am ajuns la urcarea asta :-) Am sa incerc sa pictez pe google earth unde a fost urcarea asta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav Si bineinteles ca ne-am intors pentru "cucerirea" varfului. Mi-am recuperat si presul de noroi ramas de la prima incercare :ha: ! varful Leaota (2133 m).jpg[/attachment:16n2juou] Urcarea pe la cabana, iar coborarea s-a facut pe Badeni. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 5, 2009 Partajează Postat Octombrie 5, 2009 Re: Leaota revisited, de data asta grav :bravo @WATCHERE..........antreneaza te ca avem de terminat AZUGA :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate